Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 134 hír

Spanyol rendőrök segítik megfékezni a migrációt Szenegálból

A két ország kormánya a legális bevándorlást és munkavállalást szorgalmazza Európában.

Kigyulladt az egyik forgalomból kivont Boeing a spanyol reptéren

Travelo
-
 Ma 17:47Utazás

A British Airways az év elején kezdte kivonni a forgalomból a Jumbo Jeteket.

Elképesztő büntetést kapott a mögötte haladó szemébe lézerező spanyol autós

Nemrég megírtuk, hogy Spanyolországban szintet lépett a büntetőfékezés, és létrejött a büntetőlézerezés, mint új kategória.

Pesetában gyűjt az Élelmiszerbanknak egy spanyol civil szervezet

A különös akció sokat segíthet a nemzetközi segélyszervezetnek, amely 40 százalékkal több rászorulót lát el, mint tavaly Spanyolországban.

Inter: Antonio Conte továbbra is a Chelsea spanyolját akarja

FociClub
-
 Ma 13:00Foci

A Kékeknél már nincs túl sok keresnivalója, így ő maga is távozna!

Megvannak a Hévíz, ahogy TE láttad! fotópályázat nyertesei

A 7 tagú zsűri tagjai egymástól függetlenül bírálták el a képeket, majd ezek összesítésével született meg a végeredmény.

Megvannak a módszereik a kilakoltatás ellen az albérletes csalóknak

Lakástulajdonosokat és főbérlőket figyelmeztet a Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség, hogy a városban már visszatérő probléma az albérletcsalás: a már hírhedt elkövetők beköltöznek a bérleményekbe, ám a béreket és a költségeket nem fizetik, kilakoltatásuk pedig évekbe telik. Mutatjuk a módszereket.

Spanyolország igazságos hozzáférést biztosít a vakcinához

Jövő év januárjában már elkezdhetik az oltást.

Lehidalunk Al Mefer épület-növény párosításaitól

Urbanplayer
-
 Tegnap 22:14Kultúra

Ok, van madár meg víz is, de akkor is.

Pedro Sánchez: Spanyolország igazságos hozzáférést biztosít a vakcinához

Spanyolország igazságos hozzáférést biztosít lakosai számára a koronavírus-elleni vakcinához, amelynek beadását országosan 13 ezer oltóponton kérhetik majd – jelentette be Pedro Sánchez miniszterelnök madridi sajtótájékoztatóján vasárnap. A kormányfő reményét fejezte ki, hogy a jövő év januárjában már elkezdhetik az oltást, de…

Megvannak a hatos lottó heti nyerőszámai – Vajon mennyire volt szerencsés?

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 47. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Megvannak a Határtalanul rajz- és fotópályázat győztesei – Keresik a közönségdíjast!

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága 2020 októberében hirdette meg a Határtalanul programhoz kapcsolódó kreatív rajzpályázatot, amely ismét nemzetpolitikai sikertörténet lett, hiszen rengeteg pályamű érkezett be az anyaországból és a határon túlról.

Megvannak a Határtalanul rajz- és fotópályázat győztesei

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága 2020 októberében hirdette meg a Határtalanul programhoz kapcsolódó kreatív rajzpályázatot, amely ismét nemzetpolitikai sikertörténet lett, hiszen rengeteg pályamű érkezett be az anyaországból és a határon túlról. Pályázni lehetett saját készítésű rajzzal, festménnyel, fotóval, fotómontázzsal és bá

Megvannak a Határtalanul rajzpályázat győztesei, keresik a közönségdíjast

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága 2020. októberében hirdette meg a Határtalanul programhoz kapcsolódó kreatív rajzpályázatot, amely ismét nemzetpolitikai sikertörténet lett, hiszen rengeteg pályamű érkezett be az anyaországból és a határon túlról. A díjazottak között csíkszeredai is van.