Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Véletlenül kapott buffot Morgana a TFT-ben – Jött a micropatch

Leet
-
  Ma 12:00 Gaming

Pár napja érkezett meg a 10.22-es TFT ciklus. Több komolyabb változtatást is eszközöltek a fejlesztők, ugyanis az utóbbi időkben kissé elharapódzott a játék metája. Sokáig a Divine egységek uralták a játékot, akiket a Sharpshooterek nyomása tudott csak megszorongatni. Viszont ettől függetlenül nagy szükség volt az újításra, amit a legutóbbi frissít

Furán tette fel a műszempillát, gyönyörű mandulavágású szemeket kapott: a sminkesek is gyakran bevetik ezt az egysz…

Retikül
-
  Ma 11:00 Divat

Ilyen pillákat eddig csak a mesefilmek hősnőinél, és persze a hollywoodi díváknál láthattunk. Pedig a megvalósítása egyáltalán nem bonyolult, sminkes nélkül is bárki boldogulhat vele. Íme, a megoldás, hogy mitől lesz igazán legyezőszerű a műszempilla!

Mintegy négyezer fővel nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

Elhunyt 51 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1750 főre emelkedett.

Premier előzetest kapott a DiRT 5

Gamepod
-
  Ma 10:30 Infotech

A Codemasters berkeiben készült játék széria legújabb része alig néhány nap múlva jelenik meg.

Családbarát címet kapott a Békéscsabai Napsugár Bábszínház

Behír
-
  Ma 10:24 Belföld

A Családbarát Hely Tanúsító Védjegy olyan minősítési lehetőség a pályázó munkahelyek és szolgáltató helyek számára, amelynek elnyerésével a tanúsítvány birtokosa hiteles és minőségi értékelést kap a családbarát működésről. A védjegyre széles körben lehet pályázni. A címet a Békéscsabai Napsugár Bábszínház is elnyerte.

Dvtk: Leisztinger tíz év alatt 5 milliárdot költött a klubra

Tíz esztendeje lett a DVTK többségi tulajdonosa Leisztinger Tamás és az Arago Zrt. Ez alkalomból Sántha Gergely, a DVTK elnöke a klub hivatalos honlapján megjelent interjúban tekintette át ezt az időszakot.

A semmi királynője – Magyar borítót kapott a Kegyetlen herceg sorozat 3. kötete!

Sorok között
-
  Ma 10:06 Színes

2020. november 20-án érkezik Holly Black Kegyetlen herceg sorozatának a harmadik kötete! A második rész kemény függővéggel ért véget, de Black nem adta alább a minőséget a fináléban sem, Jude és Cardan története talán most volt a legjobb, én legalábbis nagyon szerettem. Már a magyar borító és a fülszöveg is megérkezett a…

F1: Megvan, mikor dől el a kis Schumi sorsa

Vezess
-
  Ma 09:31 Forma1

Mattia Binotto elárulta, mikor dőlhet el a Ferrari-juniorok sorsa. A csapatfőnök elárulta, csak egy kiadó F1-es helyük van.

Saját honlapot kapott a Seuso-kincs

Saját honlapot kapott a Seuso-kincs; a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Múzeum által közösen létrehozott seuso.mnm.hu weboldal célja a közösen koordinált kutatási program széles körű, tudományos ismeretterjesztő bemutatása.

Alonso: Versenyekbe fog telni, mire belelendülök 2021-ben

Megfigyelőként kíséri figyelemmel Fernando Alonso a Renault imolai hétvégéjét, majd jövő héten újabb F1-es tesztet is teljesít. A 2021-es visszarázódás szerinte azonban így is nehéz és hosszadalmas folyamat lesz számára.

Minden súlycsoportban megvan a döntő párosítása

19 bajnokot avatnak majd az ökölvívók országos bajnokságán.

Kétszáz magyar orvost küldenek Szlovákiába - Szíjjártó köszönetet kapott

200 egészségügyi dolgozóval segíti a hétvégi szlovákiai országos tesztelési programot Magyarország. Minderről Ivan Korčok szlovák kül- és EU-ügyekért felelős miniszter számolt be a Twitteren. Korčok arról írt, hogy bár ők csak 50 embert kértek, a magyarok 200-at küldenek, amit nagyon köszön Szijjártó Péternek - írja a 444-hu.

Előzetes kapott a COVID-katasztrófafilm

24.hu
-
  Ma 07:21 Film

A mai helyzetet erősen eltúlzó film megmutatja, mi történne, ha évekre az eldurvuló koronavírus-járványban ragadnánk. Más kérdés persze, hogy etikus döntés-e ilyen filmeket piacra dobni.

Magyar Érdemrend középkeresztet kapott Szabó Tamás

Veol
-
  Ma 07:00 Megyei

Szabó Tamása rendszerváltoztatás első szabadon választott kormányának tagjaként segített a nemzet talpra állításában.