Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fegyelmi eljárás indult a magyar szövetségi kapitány ellen

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) fegyelmi eljárást indított Kim Rasmussen, a magyar női válogatott szövetségi kapitánya ellen, amiért a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon a Románia elleni csoportmérkőzést követően élesen kritizálta a játékvezetőket és a delegátust.

Kikapott a franciáktól a férfi jégkorong-válogatott a Hat Nemzet tornáján

Origo
-
  Ma 22:07 Sport

Ami a nőknek sikerült, az a férfiaknak nem jött össze.

Zaklatással vádolja Gréczy Zsoltot a Mi Hazánk parlamenti szakértője, de a DK-s politikus szerint rágalomról van szó

Zaklatással vádolja Gréczy Zsoltot a Mi Hazánk parlamenti szakértője, de a DK-s politikus szerint rágalomról van szó, ezért pert kezdeményez.

Brit választás: Orbán köpönyeget fordított

Orbán gratulált Boris Johnsonnak a sikeres Brexitet ígérő választási győzelemhez. Korábban még a kiválás ellen hirdetést is megjelentetett brit újságban. Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Boris Johnson brit kormányfőnek a Konzervatív Párt tegnapi választáson elért fölényes győzelméhez – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a…

„A józan ész és a tudás az egyetlen mentsvár az érzelmi bántalmazással szemben.” Szabadságkönyv: Most. Túlélő lesz…

Érzelmi manipuláció, függőségben tartás, kontrollgyakorlás, megalázás, anyagi vagy szexuális zsarolás… A lelki és verbális erőszak olyan, bántalmazó kapcsolatokban megjelenő formái, amelyből tipikusan nem tudsz kiszállni. Mégis, abban az országban, ahol sokan még mindig hisznek a pofonok jótékony hatásában, az erőszak e…

Orbán az Eu-csúcsról: Nem győztünk

Magyarország klímabajnok. Orbán Facebook-oldalán reagált az Eu-csúcsra, vagyis arra, hogy megállapodás született a klímacélokról (2050-re karonsemlegessé teszik az Uniót), és nem született megállapodás a 2020 utáni kohéziós támogatásokról. Orbán mindezt így értékelte: Sikert értünk el, mert a mostantól megszületendő…

A gyerekek minden reggel kirázzák az iskolatáskát, ha a poloska nem is, de a csótány legalább kiesik

OLKT
-
  Ma 21:21 Vélemény

Két, nagy létszámú családok átmeneti otthonában élő édesanya számolt be arról, hogy a gyerekeikkel a csótányok között alszanak, miközben ágyi poloskák csípik őket. Nem arról van szó, hogy az intézmények egyáltalán nem irtanak, csinálják, csak sajnos egyáltalán nem hatékonyan. Az irtás nem terjed ki az egész épületre, csak egyes…

Egy szőrszálon múlt! Kint maradt a liftből a pórázra kötött kutya, egy szomszéd mentette meg az életét

Blikk
-
  Ma 21:19 Színes

Döbbenetes videó látott napvilágot egy amerikai társasházból, ahol az egyik lakó nyugodtan elindult a lifttel úgy, hogy a pórázra kötött kutyája kint maradt a folyosón.

Nem tudja befejezni a bajnokságot a szombathelyi csapat?

Rangadó
-
  Ma 21:12 Foci

Fogalmuk sincs, hogy honnan szedik össze a háromszázötvenmillió forintot?

Birkózás: volt mit ünnepelni a szövetség évzáró rendezvényén

NSO
-
  Ma 21:07 Sport

Péntek este került sor a Magyar Birkózószövetség (MBSZ) hagyományos évzáró rendezvényére, a birkózókarácsonyra, amelyen szokás szerint köszöntötték és díjazták az esztendő kiemelkedő eredményeit elérő versenyzőket és edzőiket.

Újabb szocialista politikusok léptek át a DK-ba

hirado.hu
-
  Ma 21:06 Belföld

Ezúttal két újpesti szocialista önkormányzati képviselő döntött úgy, hogy a DK frakciójában folytatja.

A Star Wars kaszkadőr-koordinátora szerint George Lucas kivágta az előzményfilmek legjobb kardpárbaját: Íme, melyi…

IGN
-
  Ma 21:06 Film

Látványos ütközetről maradtak le a nézők A Star Wars-előzménytrilógia filmjeiben nem egy látványos fénykardpárbajt láthattunk, de a kaszkadőr-koordinátor szerint terveztek egy olyat, amely mindegyiket felülmúlta volna - George Lucas azonban végül kihagyta.

Sózás helyett savanyított szőlőhéj segíthet a csúszós utakon

Roadster
-
  Ma 21:00 Otthon

Körülbelül 27 millió tonna sót használunk el egy évben az utak sózására. Ez terhelő mind a környezetnek, az autók sem szeretik és az állatok mancsai sincsenek biztonságban.