Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 232 hír

Nunkovics a térséget érintő problémákról szólalt fel a Parlamentben

Míg Esztergomban a Hernádi-család dolgozik a lakosság életének a megkeserítésén, addig a választókerületben rengeteg olyan probléma van, amiről beszélni kell.

Megvan, hogyan zajlik majd az ellenzéki előválasztás

Elkészült az ellenzéki előválasztás pontos menetrendje. Szeptember 18-án indul az első forduló, ekkor választják az országgyűlési egyéni választókerületi jelölteket, és a miniszterelnök-jelöltekre is lehet voksolni.

Speciális nyugdíjak eltörlése: beperelték a parlamentet Romániában

Romániában több mint 120 volt törvényhozó perelte be az utóbbi napokban a parlamentet, amiért egy februárban megszavazott törvény alapján beszüntette több százezer forintnak megfelelő speciális nyugdíjaik folyósítását.

Megvan az előválasztás pontos menetrendeje

A Debreceiner értesülései szerint megvan az ellenzéki előválasztás pontos időpontja, ami szerint az első fordulót szeptember 18. és 26., a második fordulót pedig október 4. és 10. között tartják majd. A lap információi szerint a hat párt vezetői úgy döntöttek, hogy az Országos Előválasztási Bizottság mellett mind a 106 egyéni választókerületben lét

Megvan, hogy mennyi osztalékot fizet a Richter

Megtartotta éves rendes közgyűlését a Richter, a közgyűlés hatáskörébe tartozó ügyekben a társaság igazgatósága hozta meg a döntéseket.

Nem minden ukrán parlamenti párt kapott állami támogatást

Mint arról az unn.com.ua beszámol, négy parlamenti párt kapott állami

Juraj Hrabko: A Szövetség akár tíz százalékot is elérhet a következő parlamenti választásokon

Juraj Hrabko politikai elemző szerint az új kormányfőnek, Eduard Hegernek (OĽaNO) az a feladata, hogy megnyugtassa a kedélyeket a kormányon belül. 

Megvan a The Last of Us-sorozat Tommyja

Újabb névvel bővült az HBO gondozásában készülő The Last of Us-sorozat szereplőgárdája. Az első játék eseményeit feldolgozó történetből természetesen Tommy Miller sem marad majd ki - őt alakítja Gabriel Luna.

Pucéran mászkált az online parlamenti ülésen a képviselő – 18+ fotó

A koronavírus-járvány miatti megváltozott munkakörülmények bizony nem egy embert hoztak már kínos helyzetbe. Így volt ez a minap is, amikor egy kanadai politikus bekapcsolva felejtette a kameráját…

Debreciner: Megvan az ellenzéki előválasztás menetrendje

A portál úgy értesült, hogy egy héten belül megalakulnak a helyi előválasztási bizottságok mind a 106 egyéni választókerületben.

Előválasztás: megvan a pontos menetrend

Sajtóinformációk szerint egy héten belül megalakulnak a helyi előválasztási bizottságok mind a 106 egyéni választókerületben. A Debreciner úgy tudja – de az értesülést a Telexnek is megerősítették ellenzéki politikusok –, hogy az alábbiak szerint alakul majd a menetrend:

Megvan az ellenzéki előválasztás menetrendje

Szeptember 18 és 26-a között rendezik meg az első, október 4 és 10-e között a második fordulót. Mutatjuk a részleteket!

Megvan az ellenzéki előválasztás pontos menetrendje

Július végén kezdődik a folyamat, október elején jön a második forduló.