Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 398 hír

Megvan, hol látjuk a Real és a Barca meccseit

Rangadó
-
  Ma 14:54 Foci

Hosszútávú megállapodást kötött a csatorna a ligával.

Megvannak a nyári időpontok, hogy mikor és hol nem lesz melegvíz Tatabányán

Kemma
-
  Ma 14:52 Belföld

A T-Szol hivatalos közleményében közölte a nyári időpontokat, hogy Tatabányán mikor és hol lehet számítani a karbantartás miatti melegvíz-korlátozásra.

Ukrán embercsempészre csaptak le a pécsi belvárosban

Egy 28 éves ukrán gépkocsivezetőt állítottak elő a rendőrök Pécsett

Brit letelepedési engedélyt, majd állampolgárságot is kaphatna több millió hongkongi a kínai nemzetbiztonsági törvény é…

Boris Johnson kilátásba helyezte, hogy a brit kormány a bevándorlási szabályozás módosításával segítené a brit tengerentúli útlevéllel rendelkező hongkongiakat.

Muzsika a belvárosban: újra élőben zenéltek a Kodály Filharmónia Debrecen művészei

Dehir
-
  Ma 14:27 Megyei

Debrecen - Kamarazenét hallhattak a járókelők a belvárosban. A Filharmónia, valamint a Kodály Kórus is csatlakozott a nemrég indult „Lépj a körbe!” elnevezésű kulturális kezdeményezéshez.

Poly Bridge 2 teszt – Ki ne szeretne néha hidat építeni a zavaros víz fölé?

PlayDome
-
  Ma 14:05 Gaming

A Dry Cactus népszerű logikai játéka folytatást kapott.

Déltől a szlovák tiszti főorvos engedélyezte a kórházi és idősotthoni látogatásokat!

Parameter
-
  Ma 13:58 Határtalan

A tiszti főorvos által kiadott iránymutatás szerint egy időben csak ketten látogathatnak, de ebben is vannak kivételek. Ha például az egyik látogatónak kísérőre van szüksége, akkor őt nem kell ebbe beleszámolni, és akkor is meghaladhatja a látogatók száma a kettőt, ha a páciens valamilyen betegség végstádiumában van. Nem mehetnek…

Megvan az időpont, kezdődhet a lengyel kampány

Június 28-án tartják meg a koronavírus-járvány és a politikai konszenzus hiánya miatt korábban elhalasztott lengyel elnökválasztás első fordulóját - jelentette be szerdán Elzbieta Witek, a szejm elnöke.

Forgalomkorlátozás a Belvárosban

Police
-
  Ma 13:14 Baleset-bűnügy

Forgalomkorlátozás a Belvárosban Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 06. 03., sze - 13:14 Gyűlés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2020. június 4. és június 5. között Budapest V. kerületében.

Június 10-től engedélyezik a tömegrendezvényeket 500 főig – Szlovákiában

Viszont ezer fő felett idén még nem rendezhetnek eseményeket a szomszédos országban – írja az ATEMPO című szlovák portál.

Nemsokára elkezdhetik az iPhone 12 gyártását

Liner
-
  Ma 13:01 Mobiltech

Az Apple legújabb mobiltelefonjainak első darabjait állítólag már jövő hónapra összeszerelhetik a távol-keleti üzemekben.

Megvan a Föld legtisztább levegője

A Déli-óceán egy részén a levegőben semmi nyoma nincs emberi tevékenységnek.

Országos agrárképzési központtá válhat a Szent István Egyetem

Jelentős javulást vár az agrárszakemberek képzésében a felsőoktatásért felelős államtitkár, miután az intézményi összevonások, szervezeti átalakítások révén létrejön a nagy agráregyetem. Bódis József a Magyar Nemzetnek arról beszélt, hogy a változtatások révén jóval több fiatal szerezhet diplomát a szakemberhiánnyal sújtott területeken, fejlődni…

Berényi a Körképnek: Matovič nagyfokú nyitottságról tett tanúbizonyságot. Megvan benne a bátorság.(Interjú)

Igor Matovič kormányfő Trianon évfordulóján  100 meghívott felvidéki magyar közéleti szereplőt hívott meg a pozsonyi várba. A szlovák miniszterelnök beszédét követően Berényi József, az MKP korábbi elnöke is szót kapott. Ezt követően válaszolt a Körkép.sk kérdéseire.   Matovič a magyaroknak Trianon évfordulóján: Várunk titeket a közös…

A dzsúdószövetség engedélyezte a beltéri edzéseket

Szigorú feltételek mellett a Magyar Judo Szövetség (MJSZ) engedélyezte a kluboknak a beltéri edzéseket. Az MJSZ egy hónapja még – az enyhítések ellenére – nem javasolta a teremben történő gyakorlást a koronavírus-járvány miatt, de Nagy András sportigazgató szerdai közleményében már új útmutatást adott a válogatott, illetve az igazolt sportolók…