Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vádemelés: vírusellenes gyógyszer helyett hipóhoz hasonló szert árult egy férfi

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki engedély nélkül, gyógyszerként forgalmazott egy háztartási hipóhoz hasonló hatású készítményt - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Lehidalnak a férfiak a nagymellű szexbomba ugróköteles melltartó-tesztjétől

Ripost
-
 Ma 04:20Életmód

Eredetileg nőknek szánta a videót, de érthető okok miatt inkább a férfiak díjazták a mutatványt. Hogyne, hiszen a gyakorlatok közben ritka buja látványt nyújt!

Nagyon fájt a hasa egy indiai férfinek, megdöbbentő mit mutatott az ultrahang!

Döbbenetes, már-már a Nyolcadik utas a halál című filmet idéző jelenetek zajlottak egy indiai kórházban nemrégiben. Egy férfi érkezett a sürgősségire, komoly hasi fájdalmakkal, hasmenésre és hányásra is panaszkodott. Gyorsan vért vettek tőle, amelynek eredménye azt mutatta, hogy megdöbbentő számú fehérvérsejt van a…

Sokként érte a bíróság döntése: megvan az ítélet a bátonyterenyei baleset ügyében, elmarasztalták Gáspár Beát

Szinte napra pontosan egy évvel a baleset után jogerős ítélet született Gáspár Bea (46) autóbalesetének ügyében.

Ausztráliában cápatámadás történt, egy férfi életét vesztette

Liner
-
 Ma 02:49Külföld

A hatóságok szerint egy 55 éves férfi vesztette életét, mikor egy népszerű ausztrál turistahelyen cápatámadás történt – írja a New York Post.

Vírusellenesnek mondott készítményt forgalmazott egy csongrádi férfi, vádat emeltek ellene

Egy újabb olyan ügy került nyilvánosságra, ami bemutatja, hogy egyes emberek milyen módon próbálják kihasználni a hiszékenyebb társaikat.

Rendőrségi vizsgálatot sürgetnek, mert muszlim férfi és hindu nő csókolózik egy netflixes sorozatban Indiában

A hindu nacionalisták attól félnek, hogy a muszlimok a „szerelemdzsihád” által gyengítenék a hindu többséget.

Halálra fagyott egy 43 éves nagykanizsai hajléktalan férfi

Az idei téli időszak első fagyos éjszakáját már nem élte túl az a nagykanizsai hajléktalan, aki az egyik bevásárlóközpont közelében található bokor alatt élt.

Borzalom: Vonat gázolt el egy férfit, teljesen szétroncsolódott a lába

Parameter
-
 Tegnap 20:26Határtalan

A sebesült alsó végtagja teljesen szétroncsolódott, és beszorult a vonat alá. A tűzoltók szabadították ki őt. A mentősökkel közösen stabilizálták az állapotát, majd a mentőautóba helyezték a sérültet, aki eszméleténél volt. A helyszínen négy füleki tűzoltó vett részt a mentésben. A baleset miatt ideiglenesen szünetelt a vasúti közlekedés.   TASR

900 ezer forintos borravalót hagyott egyetlen ital után a férfi, hogy így segítse az éttermi dolgozókat

Háromezer dolláros (914 ezer forintos) borravalót hagyott egy vendég egy clevelandi étterem alkalmazottainak, miután megtudta, hogy a hely a pandémia miatt önként bezár.

Minden ötödik férfi potenciazavartól szenved!

Napidoktor
-
 Tegnap 20:08Szex

A drogokéval versengő potencianövelő piac és számos tudományos kutatás is bizonyítja, hogy a merevedési zavarok minden ötödik-hatodik férfit érintenek. Rengeteg tanulmány kutatja, hogy vajon a valóságban hány férfi küzdhet potencia zavarokkal. Egy amerikai becslés szerint a férfiak fele életének valamelyik szakaszában biztosan találkozik ezzel a…

Gáspár Evelin elárulta, mennyi idő után fekszik le egy férfival: nem könnyű ágyba vinni

Life
-
 Tegnap 18:48Életmód

Gáspár Evelin elárulta, mennyi idő után fekszik le egy férfival: nem könnyű ágyba vinni

Az igazi férfi

Magyar Szó
-
 Tegnap 18:35Vélemény

A nemzetközi férfinapot immár több mint két évtizede ünnepeljük meg november 19-én abból a célból, hogy fölhívjuk a figyelmet a férfiak egészségére és a nemi egyenlőségre. A férfiak egészsége köztudottan rosszabb a nőkénél, ritkábban járnak szűrésekre, és a várható élettartamuk is alacsonyabb. A lelki egészség szempontjából is…