Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 160 hír

Megvan a 2021-es Kékszalag névadója

2021-ben is a Raiffeisen Bank adja a legendás Kékszalag nevét támogatóként. A világszintű gazdasági bizonytalanság idején ez nem elhanyagolható a verseny megrendezésének szempontjából sem. A Raiffeisen Bank névadó szponzorként 2021-ben is támogatja a Kékszalag megrendezését. Ennek a döntésnek egyrészt alapjául…

Megvan az elnöki akarat mindkét részről a START-3 meghosszabbítására

Joe Biden amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök kifejezte országa készségét a hadászati nukleáris támadóeszközök csökkentéséről megkötött Új START-szerződés (START-3 ) meghosszabbítására – közölte a Fehér Ház.

Megvan, mikor kapják meg az idősek a 13. havi nyugdíjat

Február 12-én kezdi meg a 13. havi nyugdíj kifizetését az államkincstár, külön juttatásként nagyjából 2,5 millió nyugdíjban és nyugdíjszerű ellátásban részesülő személy kapja meg havi járandóságának egynegyedét - mondta Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Nemzetnek.

Köszönik, megvannak orosz és kínai oltás nélkül a csehek

Napi.hu
-
 Ma 06:40Külföld

A cseh kormány csak olyan vakcinával szándékozik beoltani a népet, amelyet az EU gyógyszerhatósága engedélyez, miközben a viszonylag szigorú korlátozására számítanak március-áprilisig.

Szentesi gyilkosság, megvan a tettes és holttest

Megtalálták a 2006-ban eltűnt szentesi édesanya holttestét, elfogták a gyanúsítottat.

Megvan a legfenntarthatóbban működő cégek toplistája – élen a Schneider Electric

A Schneider Electric végzett az első helyen a legfenntarthatóbban működő nagyvállalatok idei rangsorában. A társaság tovább gyorsítja fenntarthatósági stratégiája megvalósítását, ennek érdekében hat területen 11+1 konkrét célkitűzést fogalmazott meg, amelyeket 2025-ig kíván teljesíteni. Az első helyen végzett a Schneider Electric a…

Emelik a rövidített munkaidőre szánt támogatási keretet Ausztriában

Az eddigi 5 milliárdról 7 milliárd euróra emelik Ausztriában a koronavírus-járvány miatt rövidített munkaidőben foglalkoztatottak támogatásának keretét - jelentette be Martin Kocher munkaügyi miniszter kedden a Margarete Schramböck gazdasági miniszterrel és Gernot Blümel pénzügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján.

Megvan a Biomutant megjelenési dátuma

PlayDome
-
 Tegnap 22:48Gaming

Mégse tűnt el a svéd Experiment 101 projektje a süllyesztőben.

Ausztriában megemelik a rövidített munkaidőre szánt támogatási keretet

"Ebben a válsághelyzetben a rövidített munkaidő továbbra is a legfontosabb eszköz a munkahelyek megmentésére."

Megvan Magyarország legsokoldalúbb informatikusa

Eredményt hirdettek az ország legnagyobb online IT-versenyén.

Megvan a Chelsea új edzője Lampard kirúgását követően

A londoni klub nem sokkal azután jelentette be az új edző érkezését, hogy Frank Lampardot menesztették.

Végre megvan a Biomutant megjelenési dátuma

Szinte meg is feledkeztünk már a THQ Nordic kiadásában megjelenő Biomutantről, azonban jó, ha emlékezünk rá, mert megvan a megjelenési dátuma!

Megvan a Dragon Age 4 helyszíne!

theGeek
-
 Tegnap 18:38Gaming

A BioWare új művészeti könyve megerősítette, hogy a Dragon Age 4 pontosan hol is fog játszódni. A Dragon Age 4-ről a BioWare és az Electronic Arts nem nagyon beszél. (Pláne nem a BioWare, amitől a bejelentés óta eltávozott néhány veterán!) A játék készül a háttérben, de azért eközben a kiadó szeretné, ha az eredeti kiadásában (amit ne…

Megvan, hogyan hívják Hódi Pamela második gyermekét

Hamarosan megszületik Hódi Pamela második kislánya. Hódi Pamelának és Tóth Bencének hamarosan kisbabája fog születni. A 32 éves influenszer egy terhespocakos kép kíséretében tájékoztattat követőit.