Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jelentősen megnőtt tavaly a Törökországból Európába vándorlók száma

Magyar Nemzet
-
  Ma 18:42 Külföld

Az Eu határ- és partvédelmi ügynökségének igazgatója szerint a szíriai és afganisztáni viszályoktól menekülők elárasztották Törökországot, majd Görögország felé vették útjukat.

Frontex: Jelentősen megnőtt tavaly a Törökországból Európába vándorló migránsok száma

A Törökországból Európába vándorlók száma rendkívüli mértékben megugrott a múlt évben.

A nemzetközileg elismert professzor nagyon kiosztotta Semjént, rajta röhög egész Európa

BalraMagyar
-
  Ma 17:59 Vélemény

Semjén Zsolt, ez a velejéig őszinte ember ma azt találta mondani, hogy a Vatikán arra kérte a KDNP-t, hogy maradjon a Néppártban…   “Semjén Zsolt, ez a velejéig őszinte ember ma azt találta mondani, hogy a Vatikán arra kérte a KDNP-t, hogy maradjon a Néppártban. Tudom, kissé romantikus fantázia, de elképzelem, amint a Vatikán hosszú,…

Ebben a mutatóban a Messi-Suarez páros a legjobb Európában

Promotions
-
  Ma 17:47 Foci

A Bleacher Report a szezon felénél járva megnézte, hogy az európai topligák csapatainak csatárpárosai miként teljesítettek eddig.

Az Európai Unió betiltaná az arcfelismerést

Átmenetileg korlátoznák a technológiát, hogy megelőzzék az európai lakosság teljes megfigyelését.

Vadonatúj kompakt suv-ot készül bemutatni európában a Toyota

Style
-
  Ma 17:16 Életmód

A RAV4 révén a világ legnépszerűbb SUV-ját is jegyző, a közepes méretű SUV kategóriát pedig a C-HR-rel letaroló Toyota új, látványos megjelenésű kompakt SUV modell bemutatását ígéri Európában, amelyet a vállalat elmondása szerint dinamikus dizájn és különleges egyéniség jellemez majd. A Franciaországban, a legnépszerűbb európai…

Ezért kár volt felkelni nyuszifül – Európából a politikai elmúlás felé félúton

Ezek a reggelek mindig különlegesek. Az ember már a kávéját sem a heti rutin, az ébredés utáni félkomás állapotában tolja be arcba. PÉNTEK VAN. Kávé gyorsan leküld, némi ideg gyomortájékon, aprócska rángások szem környékén, internet, rádió, tévé, minden játszik. Izgalom a tetőfokán. Hátja! Mert, ha péntek, akkor igehirdetés! Kedves Vezető a…

Migránsok millióit zúdíthatja Európára a madridi kormány

Spanyolország megkezdte a Marokkóval lévő határán a szögesdrótkerítés lebontását.

Két tűz közé szorult Európa

Veszélyben lehetnek a Közel-Keletre vezényelt európai katonák, amiért a nemzetközi nukleáris egyezmény betartására sürgetik Iránt. Az ügy hátterében Irán és az Egyesült Államok közötti feszültség áll, amit Szulejmáni iráni tábornok megölése mélyített el.

Ismét Európa legjobbjai között két magyar hamburgerező!

2020-ban is sikerült bekerülnie egy budapesti burgerezőnek a Top10-be, egy másiknak pedig a Top50-be, ami óriási megtiszteltetés. Kíváncsi vagy, kik került fel a listára?

Tárt karokkal várják a Fideszt a szélsőjobboldali EP-frakció, de előbb ki kell lépnie az Európai Néppártból

Tárt karokkal várja a Fideszt az Európai Parlament Konzervatívok és Reformerek (ECR) frakciója, ha tényleg csatlakozni szeretnének – ezt a frakció vezetőhelyettese nyilatkozta a Magyar Nemzetnek.

Két magyar burgerező Európa legjobbja között

NLC
-
  Ma 15:18 Életmód

Európa 50 legjobb burgerező helyét gyűjtötte össze egy neves külföldi turisztikai magazin.

Semjén Zsolt: A Vatikán arra kérte a KDNP-t, maradjon az Európai Néppártban

Mintha a valóság teljesen észrevétlenül elsétált volna a kisebbik kormánypárt mellett. A napokban Harrach Péter vonta a KDNP-re figyelmet azzal, hogy szerinte önállóan is bejutnának 2022-ben a parlamentbe – csak éppen nincs értelme a Fidesztől külön indulnia az amúgy 0 és 1 százalék között mozgó pártnak –, most pedig az…

Búcsút mondhat az Apple a saját töltőjének, ha bevezetik az egységes európai rendszert

Qubit
-
  Ma 14:57 Infotech

Az Európai Parlament egyféle töltőt szeretne látni a piacon, ha az Európai Bizottság is lép, az Apple-t is kötelezhetik az USB-C használatára. Az ok: a sok töltőkábel környezetszennyező.

Balázs Péter: Pávatánccal nem lehet Európát félrevezetni

Klubrádió
-
  Ma 13:21 Vélemény

Bátorítja a magyar választókat az EP, hogy tessék olyan kormányt választani, amely betartja a közös normákat. Komolyabb eszközök bevetését is szorgalmazták.