Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

Karácsony tartja a szavát: indul a Lánchíd felújítása

A fideszes vezetés kilenc éven át semmit sem csinált, Karácsony Gergely azonban a válság ellenére is megoldja!

Hallucinációt is okozhat: 5 étel, amit soha ne fogyassz a szavatossági idő lejárta után

Bien
-
 21.01.17 21:55Életmód

Amikor boltban vásárolsz, biztosan te is ellenőrzöd az ételek szavatosságát, hiszen sokszor az illat és a kinézet nagyon megtévesztő lehet. Bizonyos élelmiszereket nyugodtan lehet fogyasztani pár nappal később is, hiszen a címkén szereplő időpont leginkább azt jelzi, meddig szuper a minősége, ám bajod akkor sem lesz, ha ezek után eszed meg.

Hatodik alkalommal is megválasztották az 1986 óta hatalmon lévő elnököt, választási csalásra gyanakodnak

Hiába az ellenzéki Bobi Wine kimagasló népszerűsége, végül az 1986 óta hatalmon lévő Yoweri Muszeveni nyerte az ugandai elnökválasztásokat, ám az ellenzék súlyos választási csalásokra gyanakszik, és arra ösztönzi a lakosokat, hogy utasítsák el az eredményeket.

Megválasztották Angela Merkel pártjának új elnökét

A jobbközép német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnökét a párt szombati, online megtartott kongresszusán választották meg.

Megválasztották a CDU új elnökét

Észak-Rajna-Vesztfália miniszterelnökét választották.

Megválasztották a német CDU új elnökét

Armin Laschet észak-rajna-vesztfáliai tartományi miniszterelnököt választották szombaton a kormányzó német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnökévé a leköszönő Annegret Kramp-Karrenbauer helyére.

Megválasztották Angela Merkel utódját a CDU élén, Szijjártó is gratulált

Armin Laschet lett Angela Merkel utódja a CDU élén, így ő veheti át a fontos elnöki posztot, amivel egy jelentősebb hatalom kerül a kezébe.

Megválasztották Merkel utódját a CDU élén

Armin Laschet, Észak-Rajna-Vesztfália miniszterelnöke kapta a legtöbb szavazatot, így őt választották meg a kormányzó Kereszténydemokrata Unió küldöttei Angela Merkel udójául  írja a dw.com.

Megválasztották az év emlősét

Az Agrárminisztérium közleménye szerint a Vadonleső program önkéntesek bevonásával 18 védett növény- és állatfaj elterjedési és veszélyeztetettségi adatai gyűjti 2009 óta.

Megválasztották az év emlősét

A Vadoneső program, 2021 ben a hermelint választotta az év emlősének. A menyéttel rokon hermelinnel állatkertekben, bemutatóhelyeken nem sűrűn lehet találkozni, a természetben is meglehetősen ritka, kerüli a településeket és elsősorban szürkület után, éjszaka aktív ez a kisragadozó. „A hermelin a rejtőzködés nagymestere: a nyári –…

Pence: a hatóságok szavatolják a biztonságot Biden beiktatásán

Az amerikai hatóságok szavatolják a biztonságot a megválasztott elnök, Joe Biden január 20-ai beiktatási rendezvényén - közölte csütörtök este Mike Pence alelnök.

Pence: a hatóságok szavatolják a biztonságot Biden beiktatásán

Az amerikai hatóságok szavatolják a biztonságot a megválasztott elnök, Joe Biden január 20-ai beiktatási rendezvényén – közölte csütörtök este Mike Pence alelnök.

Pence: A hatóságok szavatolják a biztonságot Biden beiktatásán

A Nemzeti Gárda 21 ezer tagját Washingtonba vezényelik.

Pence: a hatóságok szavatolják a biztonságot Biden beiktatásán

ATV
-
 21.01.15 06:20Külföld

Mike Pence alelnök kijelentette: "arra készülünk, szavatoljuk a biztonságot, hogy a megválasztott elnök, Joe Biden és a megválasztott alelnök, Kamala Harris, országunk történelmének és hagyományainak megfelelően, letegye a hivatali esküt".