Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 226 hír

Komoly szárnyalás előtt állnak a megújuló energiaforrások

Origo
-
  Ma 21:01 Gazdaság

Akár 50 százalékos is lehet a növekedés a következő években.

Töretlen népszerűség: tabletet és étrendkiegészítőt is online rendelünk

Sonline
-
  Ma 21:00 Belföld

Vonzóak a webshopok, a Magyar Posta Somogyban tavaly 720 ezer belföldi csomagot kézbesített.

A műszaki pályát népszerűsítették a gimnazista lányoknak Egerben

Heol
-
  Ma 20:00 Belföld

Kevés női munkavállaló választja a műszaki pályát, ezen szeretne változtatni a Heves Megyei és Kereskedelmi Iparkamara (HKIK).

Megújult a Filmalap Filmszakmai Döntőbizottság

Librarius
-
  Ma 17:59 Film

Megújul a Magyar Nemzeti Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága: a testületet hétfőtől Káel Csaba rendező, filmügyi kormánybiztos; Kálmán András, a filmalap vezérigazgató-helyettese, filmforgalmazási szakember; Pesti Ákos producer, gyártásvezető; Fonyódi Tibor író, forgatókönyvíró; valamint Pál Ákos, a filmalap vezérigazgatója…

Csúszik a kaposvári színház épületének átadása

Két nappal a tervezett díszelőadás előtt bejelentették, nem készül el határidőre a Csiky Gergely Színház felújítása, így tovább csúszik az átadás – számolt be a Népszava. Hétfőn a sonline.hu-n Fehér Euridiké, a színház marketingigazgatója elismerte, elmarad a nemzeti ünnepre tervezett díszelőadás, a városi programajánlóból pedig kiderül, az ünnepi

Nadal, Djokovic és Murray is játszik a megújult Davis Kupában

Origo
-
  Ma 16:56 Sport

Az új lebonyolítás nagyszerű lehetőség a világ legjobbjainak.

Tíz éves a legfiatalabb erdélyi színház, a kézdivásárhelyi Udvartér Teátrum

Maszol
-
  Ma 16:19 Színpad

Az ünnep kapcsán Kolcsár József színházigazgatóval idéztük fel az elmúlt tíz évet, a kézdivásárhelyi színház jelenét és jövőbeli terveit.

Megtartja a kiváltságait a Ferrari, de 2021-től megújulhat az F1

GPhírek
-
  Ma 16:13 Forma1

A múltheti egyeztetések során a csapatok megegyeztek a jogtulajdonossal és az FIA-val.

Drágul a népszerű tévécsatorna

Napi
-
  Ma 16:03 Infotech

Az HBO november 21-től megemeli az HBO GO online streamingszolgáltatás havi díját 400 forinttal, így havi 1490 forint helyett 1890 forintért lehet majd kontentet fogyasztani - írja a hsws.hu.

Dicső Dániel rendezésében mutatja be a Tótékat a Veres 1 Színház

SzínházOrg
-
  Ma 15:55 Színpad

Az Örkény István művéből készült előadást október 26-án mutatják be Veresegyházán. A Veres 1 Színház ajánlója: Egyetlen levél! Egyetlen örömhír, amelyben Tóték frontkatona fia tudatja, hogy szeretett őrnagyát és annak lerongyolódott idegrendszerét a szülői házba küldi regenerálódni. Elvárás csak alig – nem bírja a lármát, és nagyon érzékenyen…

Amerika Kapitány ifjúsági színházat avatott szülővárosában

est.hu
-
  Ma 15:47 Színpad

Chris Evans, akit leginkább mint Steve Rogers, azaz Amerika Kapitány ismerhetünk a Marvel-filmekből, visszatért gyerekkora színhelyére, Massachusettsbe, ahol személyesen adta át annak az ifjúsági színháznak az új épületét, ahol ő maga is ismerkedett a színészettel.

Megújul a Nemzeti Filharmonikusok női tagjainak fellépőruhája

BDPST24
-
  Ma 15:30 Bulvár

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és Énekkar meghívásos pályázaton keresi azt a hazai divattervezőt, aki megtervezi a női művészek sokoldalúan használható fellépőruháját. A tervezőkre háruló kihívás nem kevés, hiszen hangszeren játszani fizikai munka is, a zenekar sokat utazik, nem mindegy, hogy az új öltözék hogyan szállítható, mosható,…

Két nappal a díszelőadás előtt fújták le hivatalosan a kaposvári színházavatót

A választásokig titkolta a kaposvári önkormányzat, ám két nappal a tervezett díszelőadás előtt bejelentették, nem készül el határidőre a Csiky Gergely Színház felújítása, így tovább csúszik az átadás.