Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Roberto Carlos nyomdokain: százmilliókat fizet a sztárklub a magyar focistáért

Ripost
-
 Ma 18:20Sport

Eldőlt Rossi felfedezettjének a sorsa. Szalai Attiláról hivatalos bejelentést tettek: kiderült, hol folytatja a pályafutását. Jókora summát fizetnek érte.

Feladta óceánátkelő kísérletét a magyar rekorder

Rakonczay Gábor feladta próbálkozását, hogy egy speciális szörfdeszkán átevezze az Atlanti-óceánt és mentőhelikopter segítségével visszatért a szárazföldre.

Kínai vakcina: reális esély a magyar életek tömeges megmentésére

888.hu
-
 Ma 18:15Vélemény

Most, hogy szinte már kopogtat az ajtón a nagyobb mennyiségű kínai vakcina, amivel az eddig regisztrált másfél millió embert – Orbán Viktor szavai szerint – három nap alatt be lehetne oltani, megindult az egyesült ellenzék politikusainak reszketése.

Újabb két koronavírusos a magyarok pénteki ellenfelénél

Újabb kérdéseket vet fel a magyar-válogatott szempontjából a fertőzésveszély.

Egy magyar lány, aki mert nagyot álmodni

Magyarországon egyre több hazai kis vállalkozás jelenik meg, többek között ilyen az Artgarden is, amely mögött Sisi Yu áll. A webshopot idén tavasszal mutatta be a nagyvilágnak, ahol kézzel készített termékek érhetőek el az érdeklődők számára. Most egy kicsit arról mesél, milyen volt elindítania a vállalkozását a pandémia alatt, valamint…

Jól vizsgázott a kínai vakcina a magyar szakemberek előtt

A magyar kormány gyakorlatilag már megállapodott a Sinopharmmal a vakcinabeszerzésről. Egymillió adag jöhet belőle Magyarországra.

Férfi kézilabda-vb – Veszélybe került a Zöld-foki Köztársaság további szereplése – magyar vélemény

Újabb két játékos fertőződött meg a koronavírussal a magyarokkal azonos világbajnoki csoportban lévő Zöld-foki Köztársaság férfi kézilabda-válogatottjának tagjai közül, ezért veszélybe került a csapat további szereplése az egyiptomi tornán. Az esettel kapcsolatban a magyarok sürgős választ kértek a nemzetközi szövetségtől (IHF).     Az IHF…

Összeomlott idegileg: az utcán rendezett vérfürdőt a szolgálattól megtört iraki veterán Pápán

Egy korábban Irakban katonáskodó pápai férfi olyannyira megkattant a seregben, hogy az utcán támadott meg egy védtelen srácot. Az őrült exkatona ezután többeket is megpróbált megölni, később még a börtönőröknek is nekiesett.

Ezen a képen elrejtőzött egy focicsapat

444.hu
-
 Ma 17:58Foci

Nem a narancssárga mezes.

Magyarok vizsgálták Pekingben a kínai vakcina gyártását

A Sinopharm kínai gyógyszergyártó koronavírus elleni vakcináinak gyártási folyamatait ellenőrizték Pekingben az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-Egészségügyi Intézet (OGYÉI) szakértői – mondta el az MTI-nek szombaton telefonon nyilatkozó Lukács Ferenc, az Intézet Hatósági Ellenőrzési Főosztályának vezetője

Kimentek Kínába a magyar szakértők megnézni a Sinopharm vakcinát - Ezt látták

A Sinopharm kínai gyógyszergyártó koronavírus elleni vakcináinak gyártási folyamatait ellenőrizték Pekingben az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-Egészségügyi Intézet (OGYÉI) szakértői - mondta el az MTI-nek szombaton telefonon nyilatkozó Lukács Ferenc, az Intézet Hatósági Ellenőrzési Főosztályának vezetője.

Magyar ellenőrök látogattak a kínai gyártóhoz

A Sinopharm kínai gyógyszergyártó koronavírus elleni vakcináinak gyártási folyamatait ellenőrizték Pekingben az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-Egészségügyi Intézet (OGYÉI) szakértői – mondta el az MTI-nek szombaton

"Játszani szeretnénk!" – sürgős választ kér a magyar csapat a kézilabda-világbajnokágon megjelent koronavírus fertőz…

Mint arról nemrég beszámoltunk, újabb két koronavírus fertőzöttet találtak az Egyiptomban rendezett világbajnokságon a magyarokkal egy csoportban lévő Zöld-foki Köztársaság játékosai között. A magyar csapat pénteken nyert mérkőzést a csapat ellen. "Sürgős választ kértünk a nemzetközi szövetségtől, azt tudakolva, hogy mely játékosokról van szó,…

Újabb pozitív esetek a magyar férfi kézilabda-válogatott pénteki vb-ellenfelénél

A Zöld-foki Köztársaságnál állítják, korábbi fertőzöttekről van szó, a magyar válogatott viszont "így nem igazán tud fő feladatára koncentrálni" a továbbiakban.

Megnézték a kínai vakcina gyártását a magyar szakértők

Csak olyan, apróbb észrevételeik voltak, amelyek a készítmény minőségét nem befolyásolják. Ez szerencse, hiszen a magyar kormány gyakorlatilag már megállapodott a kínai gyártóval.