Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hidegfront érkezik: hétvégére visszaköszön a tél

A kora tavaszias időnek egy csütörtökön érkező hidegfront vet véget. A hidegebb időhöz pénteken és szombaton erős, viharos szél is társulhat. Egy erős anticiklonnak köszönhetően Közép-Európában napok óta kora tavasziasan meleg, napos idő uralkodik. A tél azonban még nem adja fel, egy tőlünk keletre zajló hideg leszakadás miatt…

PlayerUnknown's Battlegrounds - jön két új jármű Vikendire, és visszatér a Flare Gun is

GameStar
-
  Ma 07:45 Gaming

A tesztszerveren már lehet próbálgatni a következő frissítést, ami változtat bizonyos dolgokon, illetve bevezet néhány újdonságot is.

Mike Pompeo elutasítja, hogy az Iszlám Állam egyik volt tagja visszatérhessen az Egyesült Államokba

Nincs is joga amerikai útlevélhez – szögezte le Mike Pompeo amerikai külügyminiszter közleményében.

Egy hét alatt már egymillióan látták a zenei életbe visszatérő Kasza Tibi új klipjét

A klip egy részét itthon, egy részét Thaiföldön forgatták.

Családi ügyvédje szerint amerikai állampolgár az Egyesült Államokba visszatérni akaró dzsihadista nő

Amerikai állampolgár az Egyesült Államokba visszatérni akaró Hoda Muthana, aki Szíriában csatlakozott az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez – állítja a nő családi ügyvédje. Hassan Shibly az ABC televízió szerda esti híradójának nyilatkozva azt hangsúlyozta, hogy Muthana amerikai állampolgár, aki amerikai útlevéllel távozott az…

Melyik az első állat, amit észreveszel a képen? Többet elmond rólad, mint hinnéd!

Joy
-
  Ma 06:01 Életmód

Te is szeretnél többet megtudni saját magadról, és arról, hogy milyen személyiséggel rendelkezel? Akkor az alábbi teszt neked szól!

Az Iszlám Államhoz csatlakozott nő nem térhet vissza az USA-ba

Az amerikai külügyminiszter szerdán közölte: Hoda Muthana nem amerikai állampolgár, nincs érvényes amerikai útlevele és beutazási vízuma, és nincs is joga amerikai útlevélhez. Ezért nem engedélyezik beutazását az Egyesült Államokba.

Nem térhet vissza az USA-ba az Iszlám Államhoz csatlakozó nő

Index
-
  Ma 05:50 KülföldUSA

A 24 éves Hoda Muthan kivégzéseket nézett végig, most visszatérne az Egyesült Államokba.

Figyelniük kell a visszavásárlási határidőre a devizaadósoknak

Mindenképp érdemes válaszolniuk a Nemzeti Eszközkezelő (NET) Zrt. írásos ajánlatára az érintett ügyfeleknek, mert ha ezt elmulasztják, elveszítik a visszavásárlás lehetőségét, és a bérleti díjuk júliustól a háromszorosára emelkedik.

Sikerült visszafordítani a demenciát

Mandiner
-
  Ma 04:48 Külföld

A demencia, az elbutulás sajnos egyre gyakoribb betegséggé válik az emberi életkor meghosszabbodásával. Ennek megállítására több módszerrel próbálkoztak már, de most az MTI híre szerint remény lehet a folyamat visszafordítására is, igaz, egyelőre csak egereken sikerült ezt végrehajtani.

Rúzsa Magdi a szülés után nem vonul vissza

NLCafé
-
  Ma 03:56 Bulvár

Ahogyan az énekesnő fogalmaz, nagyon sűrű időszakát éli most az életének. Rúzsa Magdi ezúttal már nemcsak a végeredményt szeretné látni, de az oda vezető utat is élvezi.

Innovatív gyógyszergyártók: vissza kellene szereznie Magyarországnak régiós vezető helyét a klinikai vizsgálatokban

Magyarországnak vissza kellene szereznie régiós vezető helyét a gyógyszerkutatáshoz kapcsolódó klinikai vizsgálatokban, ugyanis az utóbbi négy évben ötödével csökkent a hazánkban az ilyen jellegű engedélyezett vizsgálatok száma – hangzott el egy szerdai háttérbeszélhetésen. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) szerint a…

A visszavásárlási határidőre figyelmezteti ügyfeleit a Nemzeti Eszközkezelő

Az ajánlat kézhezvételétől számított hatvan napon belül kell választ adnia a Nemzeti Eszközkezelő (NET) Zrt. 32 ezer ügyfelének arra, hogy vissza akarja-e vásárolni a bankok által elvett otthonát - közölte a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter az MTI-vel szerdán.

Irodalmi kvíz: kitaláljátok, hogy melyik regényről van szó?

Eduline
-
  Ma 02:00 Karrier

Emlékeztek a kötelező olvasmányokra? A következő kvízben a legnépszerűbbekből láthatjátok két-két főszereplő nevét, amelyekről rá kell, hogy jöjjetek, hogy melyik regényről van szó.