Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 322 hír

IndyCar: Nézők előtt rendezik meg a Gp of St. Petersburgöt

USAracing
-
 Ma 20:11Sport

Az IndyCar és a verseny promótereként jegyzett Green Savoree Racing Promotions hivatalosan bejelentette, hogy nem...

Szijjártó Péter miatt áll a bál Szlovákiában

Bekérették a szlovák külügyminisztériumba Magyarország pozsonyi nagykövetét csütörtökön, hogy adjon magyarázatot Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdai révkomáromi látogatására - jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség.

Bekérették a pozsonyi nagykövetet Szijjártó Péter miatt

Az szlovák külügyminiszter azt mondja, elutasítja a beavatkozást az ország belügyeibe.

Szijjártó Péter megszólalt, válaszul bekérették a pozsonyi magyar nagykövetet

A szlovák állampolgársági törvény módosítása miatt tört ki a botrány.

Vásárhelyi Fidesz: Márki-Zay Péter káoszba taszította a tömegközlekedést

A kormánypárt helyi szervezete szerint a polgármester ,,rosszul sikerült korrupciós ügye miatt most sokmilliós kár éri a várost" és ,,az engedélyek nélkül utasokat szállító buszos vállalkozó felelőtlensége miatt" az iskolabusz szolgáltatás is veszélybe került.

Bekérette Szijjártó Péter miatt a pozsonyi magyar nagykövetet Szlovákia

A szlovák külügy Szijjártó Péter szerdai révkomáromi látogatására vár magyarázatot, ahol a magyar külügyminiszter a szlovák állampolgársági törvényről is tárgyalt egy szlovákiai magyar parlamenti képviselővel.

A szlovák külügy bekérette a magyar nagykövetet Szijjártó Péter szerdai látogatása miatt

Nyitókép: mti/Balogh Zoltán   A szlovák külügyminisztérium csütörtökön jelezte, hogy bekérette Magyarország pozsonyi nagykövetét, miután szerdán Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter Komáromban tett látogatást.   A szlovák külügy közlése szerint a nagykövetnek magyarázatot kellene adnia Szijjártó Péter lépéseire a…

Ivan Korčok Szijjártó Péter komáromi látogatásáról: Szlovákia nem tűri, hogy beavatkozzanak a belügyeibe

Berendelték a Szlovák Kül- és Európai Ügyek Minisztériumába a magyar nagykövetet Szijjártó Péter magyar külügyminiszter látogatásával és az állampolgársági törvény módosításával összefüggésben. 

Mentőt kellett hívni Hajdú Péterhez: azonnal orvosi segítségre volt szüksége

Life
-
 Ma 16:00Életmód

Hajdú Péter őszintén beszélt rosszullétéről: mentőt hívtak hozzá, mert azonnali ellátásra szorult.

Szijjártó Péter: Stratégiai szinten értékeli együttműködését Magyarország és Litvánia

A külgazdasági és külügyminiszter videokonferencián tárgyalt Gabrielius Landsbergis litván külügyminiszterrel.

Nagy Ervin: Niedermüller Péter, a provokátor

Lőni kezdett mindenre és mindenkire. Először a taxisokat nevezte drogfutároknak, nem sokkal később harcot indított a bulinegyed ellen, amihez végtelen cinizmussal a kormány segítségét kérte. Nem tudni, hogy kivel van baja a polgármesternek.

Tizenegyes - Mit olvas az író? Pető Péter

Az író is elsősorban olvasó. A Könyves Magazin sorozatában írókat kérdezünk olvasási szokásokról, az éjjeli szekrényen heverő könyvekről, és arról, milyen regény határozta meg az életüket. Tizenegy kérdés az olvasásról. Ezúttal Pető Péter, a Leshatár, #halálka írója válaszolt. A sorozat korábbi válaszolói: Láng Zsolt, Mucha…

Megjelent Jordan B. Peterson új könyve

A nagy sikerű 12 szabály az élethez szerzője, Jordan B. Peterson újabb kötettel jelentkezett, melynek anyagát jórészt kórházakban írta. A radikálisan őszinte klinikai pszichológus tehát saját betegségéből és gyengeségéből is erőt merített ahhoz, hogy másoknak erőt adjon. Előző könyvével ellentétben a Túl a renden azzal az átfogó…

Nacsa: hiteltelen a baloldali tömb részévé vált Jakab Péter

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője szerint Jakab Pétert és a Jobbikot mostanra semmi nem különbözteti meg a baloldaltól.