Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem tartja az iramot a gazdaság jövőre - itt a jóslat Magyarországról

A harmadik negyedévi 4,9 százalékos, az EU-ban az egyik leggyorsabb növekedés után, más előrejelzőkhöz hasonlóan a GKI is emelte - 4,5-ről 4,6 százalékra - idei GDP-előrejelzését, ugyanakkor 2019-re fenntartja 3,2 százalékos várakozását - közölte a GKI az MTI-vel.

Náray Tamás itthagyta Magyarországot

Cafeblog
-
  Ma 06:12 Blog

Egy művészlélek egy sikeres ember íróként festőművészként divattervezőként is nevet sikereket mondhat magáénak Ő Náray Tamás aki még így is

Négy százalék feletti kamat Magyarországon? Igen, mától!

Új inflációkövető állampapírokat árulnak mától, amelyek kamatprémiumát megemelték. Így az első hónapokban évi 4,1 százaléknak örülhetnek a vevők, utána még magasabb várható. Kérdés azonban, mi lesz hosszú távon, mennyire száguld majd az infláció.

Magyarország felé is kacsintgat a román magánegészségügyi szolgáltató

Portfolio
-
  Ma 05:55 Gazdaság

Elérkezett az idő arra, hogy az országhatárainkon kívülre fókuszáljunk - jelentette ki a Portfolio-nak adott interjújában Románia legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatójának, a tőzsdén jegyzett Medlife-nek az alapító-tulajdonosa...

Hatalmas a különbség a legszegényebb és a leggazdagabb magyarok között

Infostart
-
  Ma 05:31 Belföld

Mérséklődött a szegénység Magyarországon, de a lakosság 20 százaléka, vagyis csaknem kétmillió ember ki van téve a szegénység vagy a társadalmi kirekesztődés kockázatának a KSH szerint.

Nincs nap, hogy ne nézném az eget – Farkas Bertalannal, az egyetlen magyar űrhajóssal beszélgettünk

Forbes
-
  Ma 04:00 Színes

Mit evett az űrben? Hogyan képezték ki? Összevesztek Magyari Bélával? Hogy viselte az egészet a felesége? Portrénk a Forbes Nextben.

Csúcson a magyar gazdaság! Még tovább nőtt a GDP-előrejelzés!

A harmadik negyedévi 4,9 százalékos, az EU-ban az egyik leggyorsabb növekedés után, más előrejelzőkhöz hasonlóan a GKI is emelte - 4,5-ről 4,6 százalékra - idei GDP-előrejelzését, ugyanakkor 2019-re fenntartja 3,2 százalékos várakozását - közölte a GKI az MTI-vel.

Mit kíván a magyar homeless

málha nélkül járni könnyen már ha élek megköszönjem kőből rakni sírt anyámnak misét hallani vasárnap hajat mosni körmöt vágni hálóingem gombolászni négy fal között ágyra dőlni drágább könnyet mint a kölni ébresztgetni a gyermeket kit föl csak a teste nevelt imádkozni evés előtt hogy a kenyér adjon erőt félretenni szebb fogakra nem vágyni…

Április: Startupra magyar!

IT Business
-
  Ma 00:00 Infotech

Amerikai óriáscéget marasztalt el a Gazdasági Versenyhivatal, a kifizetendő bírság persze aprópénz a vállalatnak. Jól jönne viszont az összeg tőkeként a hazai startupoknak: ebben a hónapban sorra jelentették be a vállalatok a startupoknak kiírt programokat.

Ekkora balhé Gyurcsány óta nem volt a magyar televízió épületénél

A Kossuth téri beszédek elhangzását követően a tömeg tovább vonult az egész városon át, egyenesen a közszolgálati televízió központjához, hogy ott beolvastassák a tüntetésen bejelentett követeléseiket. A tüntetőkkel tartó ellenzéki képviselők közül néhányan bejutottak a közmédia épületébe, hogy élő adásban ismertessék a…

Igazságügyi együttműködési megállapodást írt alá Magyarország Georgiával

Igazságügyi együttműködési megállapodást írt alá Trócsányi László igazságügyi miniszter és georgiai hivatali kollégája, Tea Tsulukiani a georgiai fővárosban, Tbilisziben – mondta a magyar tárcavezető az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában. Trócsányi László – aki georgiai hivatali kollégája meghívására érkezett a kaukázusi országba –…

Érmek a Muaythai Magyar Bajnokságról

Tapolcai Újság
-
  Tegnap 21:32 Megyei

Országos bajnoki címet, ezüstérmet és bronzérmet is hozott haza hétvégén a TVSE Thai box szakosztály. A magyar bajnok Muzsi Dániel (balra) edzőjével, Szegvári Tamással.

Hosszú a magyarok és a vb legjobbja is

Vaol
-
  Tegnap 21:30 Sport 18 hír a témában

Véget ért az úszók rövidpályás világbajnoksága Kínában. A magyar úszók közül csak Hosszú Katinka tudott érmet szerezni – ötöt is; négy arannyal és egy ezüsttel zárt.

„Bízom a magyarság és a cigányság felemelkedésében”

Kultúra
-
  Tegnap 21:24 Kultúra

„A képeim társadalmi és politikai üzenetet is hordoznak. A holokauszt és Trianon egyaránt megjelenik a festményeimben, amelyek óriási hatással voltak a magyar történelemre. Az alkotásaim azt sugallják, hogy erőteljesen bízom a magyarság és a cigányság felemelkedésében” ­ – mondja Farkas Pál újságíró, szociológus, író, költő, képíró.…

100 eurókért árulják a tengerből felhozott régiségeket Albániában. A Pozsony nevű magyar gőzöst is szétlopták

Körkép
-
  Tegnap 20:57 Határtalan

A kincsvadászok egymás után derítik fel és rabolják ki az antik kincsekkel megrakott roncsokat. De nem vetik meg a modern hajókat sem, melyeket vasgyűjtésbe visznek.