Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 252 hír

Szeptemberben jöhet Magyarországra a pápa

A hírt egy vatikáni tudósító szellőztette meg. Magyarországra látogathat idén ősszel Ferenc pápa – osztotta meg a hírt közösségi oldalán egy vatikáni tudósító, Francesco Grana. A Magyar Hang szerint az újságíró úgy tudja, hogy az egyházfő szeptemberben érkezik hozzánk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alkalmából. A látogatás…

A görög határőrség és a rendőrség könnygázt és villanógránátokat is bevetett a migránsroham ellen

A görög biztonsági erők péntek éjszaka több illegális határátlépőt fordítottak vissza a görög-török határon, néhány embert letartóztattak - mondta Nikosz Panajótopulosz görög védelmi miniszter szombaton, a Szkai görög hírtelevíziónak.

Magyarországra jöhet idén Ferenc pápa

Már csak a hivatalos megerősítésre várnak.

Péntek éjjel a görög határőrség és a rendőrség könnygázt és villanógránátokat is bevetett a migránsroham ellen

Az ország megerősítette az ellenőrzést az Égei-tengeren és a török partok közelében is.

Huszonnégy év után Magyarországra jöhet a pápa, szeptemberre várják

A hírt egy vatikáni tudósító szellőztette meg.

Szigorít a rendőrség: a gyalogosok közlekedését is ellenőrzik Budapesten

Hetente kétszer tartanak razziákat mostantól, előre be nem jelentett helyeken és időpontokban.

Döntő fordulat a soroksári gyilkosság ügyében: R. Szilveszter ekkor fog beszélni

A gyilkossággal gyanúsított férfi eddig csak annyit mondott, hogy nem ő ölte meg a nőt, de márciusban fel fog szólalni a tárgyalásán.

Drasztikusan csökkent a Magyarországra érkező kínai turisták száma

A koronavírus-járvány kitörése óta jelentősen csökkent a Magyarországra érkező kínai turisták száma - mondta Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

A koronavírus miatti evakuálásról szóló hamis SMS-ekre figyelmeztet a rendőrség

A rendőrség a közösségi hálón olyan hamis SMS-ekre figyelmeztet, amelyek arról szólnak, hogy evakuálni fogják a lakosságot az új koronavírus miatt. Az SMS-ben konkrétan azt írják, hogy az SZK Belügyminisztériuma a koronavírus elterjedése miatt a lakosság evakuálását tervezi, ezért egy meghatározott helyre kell menni. A rendőrség figyelmeztet: az…

Kétszer is meglopta szüleit a fehérvári férfi, a rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát

A székesfehérvári rendőrök befejezték a lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 28 éves férfival szemben folytatott ügy vizsgálatát.

Gyalogosgázolás Miskolcon, a rendőrség keresi a megfutamodó sofőrt

Zebrán ütött el egy nőt egy eddig ismeretlen sofőr Miskolcon, aki a segítségnyújtási kötelezettségéről is megfeledkezett. A péntek reggel történt eset kapcsán a rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy megtalálják az illetőt, aki adatai hátrahagyása nélkül sebtében elhagyta a helyszínt. A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti…

A koronavírus miatti evakuálásról szóló hamis Sms-ekre figyelmeztet a rendőrség

A rendőrség a közösségi hálón olyan hamis Sms-ekre figyelmeztet, amelyek arról szólnak, hogy evakuálni fogják a lakosságot az új koronavírus miatt.

Lecsap a rendőrség a szabálytalan gyalogosokra

A gyalogosközlekedést is ellenőrzi a rendőrség a szokatlanul sok baleset miatt Budapesten: hetente kétszer – előre be nem jelentett helyeken és időpontokban – razziákat tart a főváros útjain.

Újabb tanúkihallgatás a KMKSZ székháza ellen elkövetett merénylet ügyében (videó)

A mostani tárgyaláson újabb tanú meghallgatására került sor Brenzovics László, a KMKSZ elnökének személyében. Brenzovics László már korábban is megjelent a tárgyalásokon, amelyeket többször is elhalasztottak.