Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 437 hír

Széles körű, ingyenes kurzus indul a mesterséges intelligenciáról

December elsejével kezdetét veszi az MI Kihívás, amelynek célja a mesterséges intelligencia széles körű társadalmi megismertetése – jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára a Mesterséges Intelligencia (MI) Koalíció ülésén. Az ITM és a Digitális Jólét Program keretében…

Kecskeméten ingyenes a tüdőgyulladás elleni védőoltás az idős, krónikus betegeknek

Háziorvosi javaslatra a hatvanöt feletti, krónikus betegeknek nem kell fizetniük a tüdőgyulladás elleni vakcináért.

Ed Harris 70 éves – íme a legjobb filmjei és sorozatai, amiket kötelező látni!

Port
-
 Ma 16:40Film

A mélység titka, Apollo 13, Ellenség a kapuknál, Hideg nyomon, Az órák, Westworld – jobbnál jobb produkciókat nézhetünk meg a következő néhány napban Ed Harris főszereplésével.

Ideje megnézni a kötelező biztosítás jövő évi díjait

A napokban ismét előtérben van a kötelező gépjármű felelősség biztosítás díjának aktualizálása. Számos gépjármű tulajdonos biztosításának az év első napján van a fordulója, így nekik még pár napjuk van arra, hogy esetleg változtassanak.

Hamarosan ingyenes lesz a Cave Story+ az Epic Store-ban

Leet
-
 Ma 16:00Gaming

Csütörtökönként szoktak megjelenni az Epic Games Store ingyenes ajánlatai. A Fortnite-ot is jegyző kiadó nemrég útjának indította a saját online üzletét, amin keresztül az érdeklődők éppúgy, mint a Steam, vagy a GOG esetében, játékokat vásárolhatnak maguknak. Exkluzív leárazások, játékok és ajánlatok érkeznek időről időre, hogy magukhoz…

Őrsi Gergely szerint a napközbeni ingyenes parkolás megnehezíti a helyben élők életét

Az Orbánék által elrendelt nappali ingyenes parkolás forgalomnövekedést és káoszt okozott a kerületekben, városokban.

Célegyenesben a kötelezőkampány

Feol
-
 Ma 14:30Autó-motor

Nagyjából egy hete maradt az év végi évfordulós kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező autósoknak arra, hogy eldöntsék: elfogadják-e jelenlegi biztosítójuk ajánlatát a következő éves időszakra is, vagy inkább szerződést váltanak.

Szigorúbb lezárás, kötelező tesztelés? Matovič egyik legfontosabb tanácsadója szerint éppen itt az ideje!

Az ország legismertebb járványügyi szakemberei szinte mind azt mondják, karácsony előtt még szükség lesz egy komolyabb lezárásra, máskülönben esélytelen, hogy a jelenlegi állapotok mellett elérjük a kormányfő által vágyott 500-as napi fertőzésszámot.

Így igényelhető a Prevenar 13 védőoltás ingyenesen Kecskeméten

Hiros
-
 Ma 13:06Megyei

Kecskemét önkormányzata tájékoztatót tett közzé a Prevenar 13 védőoltás ingyenes igénybevételével kapcsolatban. Mutatjuk:

Kecskeméti Piac: Elindul a 65 év felettiek számára az ingyenes kiszállítás

Hiros
-
 Ma 12:30Megyei

Hétfői nappal kezdődően ismét kezdetét veszi a piactól telefonon megrendelt friss élelmiszer ingyenes kiszállítása Kecskemét belterületén belül. 

Ingyenes játékok a hétvégére – Versenypilóták és nextgen űrninják

IGN
-
 Ma 12:18Gaming

Most már PS5-re is tudunk játékot ajánlani. Ez a hétvége abból a szempontból különleges, hogy most már PS5-re is tudunk ingyenes játékot ajánlani. Emellett pedig még egy rakás demó is elérhetővé vált.

Mától elérhető az ingyenes hozzáférés a főbb oktatási weboldalakhoz a Telenornál

BDPST24
-
 Ma 12:10Életmód

Mától, november 27-étől lép érvénybe a Telenor hálózatán a főbb oktatási weboldalak ingyenes, adatforgalmi díj nélküli látogathatósága, és ezt egészen 2021. február 8-ig biztosítja a mobiltársaság. A forgalmi díjmentesség a Telenor minden ügyfele számára elérhető, kis- és nagyképernyős Hipernet-hozzáférés esetén, ennek aktiválásához…

Mától elérhető az ingyenes hozzáférés a főbb oktatási weboldalakhoz a Telenornál

Mától, november 27-étől lép érvénybe a Telenor hálózatán a főbb oktatási weboldalak ingyenes, adatforgalmi díj nélküli látogathatósága, és ezt egészen 2021. február 8-ig biztosítja a mobiltársaság.

Ingyenes online táncórákkal jelentkezik a Trafó

A Trafó az előadások mellett a megnyitása óta heti rendszerességgel helyet ad különféle mozgás- és táncóráknak a Műhely Alapítvány szervezésében.