Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Paranoid Android: Má’ megin’ megszűnt a’ Index!!!

Mandiner
-
 Tegnap 19:11Vélemény

Itt az ideje az ENSZ csapatok bevonulásának, nem kétséges. George Clooney is megmondta!

Egy európai környezetvédő csoport megszüntetné a plug-in hibridekre nyújtott támogatásokat

A Transport&Environment (T&E) európai környezetvédő csoport által lefolytatott tesztek alapján a konnektoros hibrid autók a meghirdetettnél jóval több szén-dioxidot bocsátanak ki.

Ha a rendőrséget meg akarja szüntetni a radikális baloldal, miért ne lehetne megszüntetni a saját országuk ellen hergelő…

Origo
-
 Tegnap 17:03Külföld

Az amerikai adófizetők lassan a nem-tanítást finanszírozzák. Vannak, akik ezen változtatni akarnak.

Hirtelen megszűnt a kerékpársáv az Üllői út belső szakaszán

Bp-i Autósok
-
 20.11.23 14:28Vélemény

A ripost.hu szúrta ki, hogy az Üllői út belvárosi szakaszán megszűnt a biciklisáv, a Szentkirályi utcától a Könyves Kálmán körútig.…

Megszüntetik a hajdúszoboszlói „szégyenfalat”

Cívishír
-
 20.11.23 10:34Megyei

A város központjának látványát rombolja.

Megszűnt a forgalomkorlátozás az 1-es számú főúton

Police
-
 20.11.23 08:41Baleset-bűnügy

Megszűnt a forgalomkorlátozás az 1-es számú főúton Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 08:41 Bicske térségében ismét zavartalan a főút forgalma.

Megszűnt az útlezárás a 4-es számú főúton

Megszűnt az útlezárás a 4-es számú főúton Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 22., v - 19:08 A forgalom ismét zavartalan Hajdúhadház külterületén.

Megszűnt a vérhiány Hargita megyében, mert lecsökkent a műtétek száma

Székelyhon
-
 20.11.22 18:15Határtalan

Megszűnt a nyáron aggasztó mértékűvé vált vérhiány Hargita megyében, ez azonban nem a véradók számának a jelentős növekedésével magyarázható, hanem azzal, hogy a koronavírus-járvány terjedése miatt a megye összes kórházában napolják a halasztható műtéti beavatkozásokat.

Müller: már vizsgálják az orosz vakcina dokumentációs anyagát

Azt is elárulta a közmédia nézőinek, hogy Magyarországon szétterjedt a koronavírus.

Ötmillió folyt be Vésztőn a megszűnt földadóból

Beol
-
 20.11.22 12:33Gazdaság

Mennyi pénz folyt be tavaly a települési adóból, azaz a földadóból, illetve az építményadóból a városi kasszába – ez is téma volt a vésztői képviselő-testület utóbbi ülésén.

Megszüntetné a kutak engedélyhez kötését a kormány

Eltörölné az 50 méternél nem mélyebb, öntözésre használt kutak engedélyeztetését az Agrárminisztérium, ráadásul a korábban illegálisan fúrt kutakért sem büntetnék a gazdákat.  A WWF Magyarország szerint az engedélyezés megszüntetése katasztrofális következményekkel járhat. A jövő nemzedékek szószólója szerint pedig a javaslat…

Szembeszállt a szövetséggel, gyakorlatilag megszűnt Vácon a birkózás

Magyar Narancs
-
 20.11.21 20:01Vélemény

Nagy Péter, a Váci Forma SE korábbi elnöke évek óta pereskedik, amiért állítása szerint a tudta nélkül igazoltak el birkózókat az egyesületéből.

Megszűnt az Üllői úton a kerékpársáv

A járvány első hulláma alatt a Nagykörút után az Üllői úton és a Baross utcában is biciklisávokat festettek fel. Aztán amikor a metrófelújítás újabb szakasza elindult a nyáron, a metrópótló-buszokkal közös sávot kaptak a biciklisek.

Megszűnt az állása, fél év múlva jött a segítség

24.hu
-
 20.11.21 11:26Belföld

A járvány második hulláma az elbocsátásoknál is újabb hullámot generál, de a tavasszal álláskeresési járadékot igénylők kálváriája olykor még az őszre sem zárult le.