Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 143 hír

Forgalomkorlátozás Budapest V. és XII. kerületében

Forgalomkorlátozás Budapest V. és XII. kerületében Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 05. 14., p - 11:15 Delegáció miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2021. május 18-án Budapest V. és XII. kerületében.

Pozitív hatásai vannak az autópályának

Haon
-
 Ma 11:00Belföld

Ipari park kialakítását és gépbeszerzést is terveznek Váncsodon.

Baleset történt az M3-as autópályán Debrecen irányába

Baleset történt az M3-as autópályán Debrecen irányábaHajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 14., p - 10:13 Egy személyautó és egy kamion ütközött össze az autópályán, Görbeháza közelében.

Hűtés nélkül szállította a húst az M1-es autópályán, amíg a Nav lekapcsolta

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (Nav) munkatársai több mint kétszáz kilogramm húst találtak egy kisteherautóban.

Felborult egy autó az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyházánál

Két vendégmunkás sérült meg, amikor autójukkal felborultak az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza határában, hajnalban.

Pénteki forgalomkorlátozások Budapesten

Pénteki forgalomkorlátozások Budapesten Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 05. 14., p - 06:00 A mai napon, 2021. május 14-én járványügyi intézkedések, épületbontási munkálatok, vasúti felújítási és átépítési munkálatok, filmforgatás és kerékpárverseny miatt forgalomkorlátozás lesz Budapest IV., VI., VII., VIII., X., XI., XIV. és XV.

Ilyen bizarr autóroncsot nem mindennap látni az autópályán!

A szlovák rendőrség Facebook-oldalán számolt be egy bizarr roncstákolmányról a Nagyszombatot elkerülő úton.  Egy ütött-kopott Ford Focus a tetején szállított egy totálkáros Peugeot 206-ost, ami nemcsak szabálytalan, de jócskán balesetveszélyes is. Természetesen az egyenruhások intézkedtek és megállították a járműcsodát, majd…

Két vaddisznót is elgázoltak az M5-ös autópályán

Rövid időn belül két állatot is elgázoltak az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza közelében, egyik sem élte túl az ütközést. Az autókban ülők nem sérültek meg, de a kár jelentős. Az RTL híradónak nyilatkozó ügyvéd szerint a sofőrök csak akkor számíthatnak kártérítésre, ha bebizonyítják, az útkezelő hibázott.

Versenyhátrányt okozhat a home office megszüntetése

vg.hu
-
 Tegnap 15:40Gazdaság

Hátrányos helyzetbe kerülhet a munkaerő-piaci versenyben az a vállalat, aki nem kínál hibrid munkavégzést.

A pályatesteket elválasztó betonelemnek ütközött egy autós az M6-os autópályán

Személyi sérüléssel járó baleset történt 2021. május 12-én az M6-os autópályán, a 167-es kilométerszelvény közelében, Bátaszék térségében. A helyszínen a…

Megszűnt az útlezárás Káptalanfán

Police
-
 Tegnap 13:57Baleset-bűnügy

Megszűnt az útlezárás Káptalanfán Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 13., cs - 13:57 A rendőrök befejezték a halálos közlekedési baleset helyszínelését.

Félpályás útlezárás az M5-ös autópályán

Félpályás útlezárás az M5-ös autópályán Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 13., cs - 13:51 Személyi sérüléses baleset miatt félpályás útlezárás van érvényben az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Szeged közelében.