Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Juhász Tünde reagált Márki-Zay valótlan állításaira és ferdítéseire

Márki-Zay Péter most vasárnapi Facebook bejelentkezésében sem mulasztotta el, hogy bele ne szálljon a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatalba és Juhász Tünde kormánymegbízottba. A valótlan állításokra, és a szándékos ferdítésekre közleményében a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal vezetője közleményben reagált, melyet…

Meghan Markle 39 éves lett, így köszöntötte őt Erzsébet királynő

Meghan Markle 39 éves lett, így köszöntötte őt Erzsébet királynő

Irdatlan pusztítást végzett az Egyesült Államok keleti partvidékén tomboló Ézsaiás hurrikán

Áradásokkal és tornádókkal pusztít az Egyesült Államok keleti partvidékén az Ézsaiás hurrikán, amely kedden délelőttre trópusi viharrá szelidült – jelentette az amerikai országos hurrikánközpont (NHC) kedden.

Másként alakulhatott ki a Mars felszíne, mint eddig gondoltuk

A kutatók szerint a Mars egykor sokkal hidegebb lehetett, mint most, így valószínűleg nem folyékony víz volt a vörös bolygó felszínén.

Gisele Bündchen édesanyjától örökölte szépségét: most már értjük, 40 évesen miért néz ki úgy, ahogy

Retikül
-
  Ma 19:00 Divat

Gisele Bündchen kétgyermekes családanyaként, 40 évesen is top formában van, tulajdonképpen semmit nem változott a kilencvenes évek óta. Bár a szupermodell rengeteget edz, jógázik, és jóformán csak antioxidánsokban gazdag szuperételeket fogyaszt, azért a jó géneknek éppúgy sokat köszönhet. Édesanyja gyönyörű nő!

Martin Luther Kingről, meggyilkolása után 10 évvel levelet írt egy varrónő

Librarius
-
  Ma 18:59 Kultúra

Ötvennégyezer dollárért kínálják eladásra Rosa Parks afroamerikai polgárjogi aktivista egy kézzel írt levelét, amelyben Martin Luther Kinget méltatja. Az 1981. október 6-i keltezésű levelet egy bizonyos Kessler úrnak címezték, több mint egy évtizeddel King meggyilkolása után. “Csodáltam és tiszteltem, mint egy nagyszerű férfit, aki elkötelezte…

Így lett Meghan Markle-ből Sussex hercegnéje

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy az elmúlt 1 évben Meghan Markle nevét ütöttem be leggyakrabban a Google keresőjébe, és arra tippelek, hogy legalább 60 cikket írtam arról, mi történt vele, miután hozzáment Harry herceghez vagy arról, mit lehet tudni a születendő gyerekéről, milyen szabályokat szegett meg a királyi családban a házasságával és a…

Aki teheti, maradjon otthon!

Senkinek nem kell bemutatni, milyen rettenetes vihar tombol odakinn. Fekete az ég, a szél tombol, az eső vízszintesen szakad, hömpölyög az ár... de meddig tart, mi vár ránk? Erről kérdeztük Ország Ferenc meteorológust.

Tombol a vihar, aki teheti, maradjon otthon!

Senkinek nem kell bemutatni, milyen rettenetes vihar tombol odakinn. Fekete az ég, a szél tombol, az eső vízszintesen szakad, hömpölyög az ár... de meddig tart, mi vár ránk? Erről kérdeztük Ország Ferenc meteorológust.

Lépésről lépésre: ezen a héten sem maradunk programok nélkül Debrecenben

Dehir
-
  Ma 18:43 Zene

Debrecen - Filmvetítés, koncertek és kiállítások: újabb színes programkavalkádra számíthatnak az érdeklődők.

Trump már nem betiltaná, hanem profitálna a TikTok-ból

Neokohn
-
  Ma 18:37 Külföld

Elemzők szerint Trump szándéka "majdhogynem maffia-módszereket idéz", mivel egy kormánynak nincs joga privát üzletekből részesülnie.

Meghalt egy utas a BKV járatán: a mentők már nem tudták megmenti az életét

Rosszul lett és meghalt egy utas a BKV egyik járatán. A mentők már nem tudták megmenti az utas életét. A közlekedési társaság az Index megkeresésére megerősítette, hogy rosszul lett egy utas a 9-es buszon a Kolosy térnél kedden délután. A kiérkező mentők sajnos már nem tudták megmenteni az életét.  „A rosszullét okáról nincsen pontos…

Évekig drága maradhat a gyümölcs

A magyarok fele kevesebb gyümölcsöt vásárol, mióta egekbe szökött az ára - a Napi.hu megbízásából készült friss, reprezentatív kutatás szerint. Idén a dinnyeszezon sem kíméli a pénztárcákat, a legtöbb fajtáért 20%-kal többet kérnek, mint egy éve. A terméktanács szerint a klímaváltozás miatt évekig drága maradhat a gyümölcs Európában.

A használt autó csak használt autó marad: újra nagyon rápörögtek a magyarok

Júliusban több mint 12 ezer használt import személyautót helyeztek forgalomba Magyarországon, ami az előző hónaphoz képest 13 százalékos, az áprilisi mélyponthoz viszonyítva pedig 61 százalékos növekedés; ezzel a használtautó-import

Majáról elég annyit mondani, hogy lengyel, máris tudjuk: álomszép és szexi

Player
-
  Ma 18:28 Színes

A lengyel lányokról ugyanis már számtalanszor megállapítottuk, hogy kiemelkedően vonzóak, egyre-másra robbannak be a modellvilágba és az Instagramon. Gyönyörűek és vadítóak.