Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Marvel's Avengers PS-exkluzív Spider-Man DLC-jét alaposan megtömik tartalommal

Régóta várunk Pókemberre, de a fejlesztők szerint megéri a várakozás.

Óriási pusztítás: a vulkánkitörés már 513 épületet semmisített meg La Palma szigetén

A Cumbre Vieja vulkán kitörése már 513 épületet semmisített meg, illetve több mint 237 hektárnyi területet emésztett fel a Kanári-szigetekhez tartozó La Palma szigetén – közölte a spanyol EFE hírügynökség műholdas mérésekre hivatkozva hétfőn.

Már az EKB is egyre jobban aggódik az elszálló árak miatt

Lehetséges, hogy az eurózóna inflációja meghaladhatja az EKB jelenlegi előrejelzéseit, és ettől egyre többen tartanak a jegybankon belül - mondta Christine Lagarde elnök, aki hozzátette: összességében ennek mégis kevés jelét látják jelenleg, és továbbra is arra számítanak, hogy az áremelkedés üteme középtávon a jegybanki cél alatt lesz.

Varga Kevin csalódott, de a novemberi selejtezőkön már mindenképp játszana

Egyre közelebb a visszatéréshez a Kasimpasa magyar válogatott futballistája.

A vb-selejtezők zárására visszakaphatja titkos fegyverét Marco Rossi

A fiatal támadó eddig mindig lendített a magyar válogatott játékán.

Marco Rossi: „Nem ragaszkodom foggal-körömmel a kapitányi poszthoz”

Sorsdöntő mérkőzések várnak a magyar labdarúgó-válogatottra: az albánok elleni hazai (október 9.) és az angolok elleni idegenbeli (október 12.) világbajnoki selejtezők a vb-kvalifikáció mellett Marco Rossi szövetségi kapitány jövője szempontjából is kulcsfontosságúak lehetnek.

Már hivatalos? Egyre közelebb kerül egymáshoz Szabó Zsófi és Shane Tusup

Újabb bizonyíték látott napvilágot arról, hogy Hosszú Katinka exférje kivetette hálóját Szabó Zsófira.

Márton Anna túl van a műtéten

Már most várja a vívóedzéseket.

A vulkánkitörés már 513 épületet semmisített meg La Palma szigetén

A Cumbre Vieja vulkán kitörése már 513 épületet semmisített meg és több mint 237 hektárnyi területet emésztett fel a Kanári-szigetekhez tartozó La Palma szigetén - közölte a spanyol EFE hírügynökség műholdas mérésekre hivatkozva hétfőn.

Döntöttek: marad a veszélyhelyzet

Hozzájárult az Országgyűlés hétfőn a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló törvény hatályának meghosszabbításához, így az 2022. január 1-jéig érvényben marad. A Ház erről 112 igen szavazattal, 25 ellenvoks mellett döntött, tartózkodás nélkül.Az igazságügyi tárca államtitkára szerint csak csak így biztosítható a hatékony és…

Már tesztelik a koronavírus megelőzésére készült gyógyszert

A Pfizer a koronavírus megelőzésre is tesztelni kezdte a szájon át szedhető gyógyszerüket. A Pfizer egy szájon át szedhető koronavírus elleni gyógyszert fejleszt PF-07321332 néven, mely a tervek szerint az év végére készül el. A tesztelést olyan felnőtt alanyokon végzik, akik ki voltak téve a fertőzésnek, de nem kórházi betegek – írja a Reuters.

Már több mint ötszáz épületet semmisített meg a vulkánkitörés La Palma szigetén

19 kilométernyi útszakasz pusztult el, a vulkáni hamuval borított területek nagysága meghaladja az 1500 hektárt.

A Marvel’s Avengers Pókembere saját történetet és átvezetőket kap

A Marvel’s Avengers-t fejlesztő Crystal Dynamics nemrég megerősítette, hogy a régóta várt szuperhősnek saját küldetései és átvezetői lesznek.   Sajnos a hős csak PlayStation 4-re és PlayStation 5-re lesz elérhető, PC-s vagy Xbox-os kiadás nem lesz. Azt azonban nem lehetett tudni, hogy a karakter egyszer csak felbukkan-e majd a…

Nő a sikeres férfi mögött - Corinna számára már a legelején kiderült: Michael Schumacher nem egy hétköznapi férfi és fé…

2013. december 29-e óta nem lehet biztosat tudni a hétszeres világbajnok, volt Forma-1-es pilóta állapotáról. Tragédiájában is - ahogyan élete összes pillanatában - egy ember biztosította számára a szilárd hátországot, Corinna, a felesége.

Kína betiltotta a kriptovalutákat, a nemzetközi szolgáltatók már el is kezdték kiszórni a kínai ügyfeleiket

Az ázsiai ország valaha a bitcoin-kereskedelem központja volt, bár a külföldi szolgáltatók által szolgáltatott kriptovaluták régóta szürke zónás tevékenységnek számítottak. A legtöbb ezzel foglalkozó cég már négy éve áttelepült többségében Szingapúrba, amikor betiltották a rendes fizetőeszközök virtuálisra váltását, most azonban az egész…