Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 53 hír

Az amerikai startup ökoszisztéma nagyágyúi tartanak képzést magyar mentoroknak

A Hollywood csillagait is mentoráló best-seller szerző Marisa Peer, a több mint 10.000 startup támogatásáért felelős GANT-alapító Patrick Riley és a vállalkozástan felsőoktatási fellegvárának számító Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship vezetője, Bill Aulet is előad a CEU InnovationsLab mentor tréningjein.

Egyre népszerűbbek a Mathias Corvinus Collegium egyedülálló képzései

Több ezer fiatal tehetség fejlődését segíti az MCC az idei tanév során.

Űrcentrumot alapított az Elte, űrtudományi képzés is indul

A felsőoktatási intézmény által kedden az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a június elsején megalapított űrcentrum igazgatója Frei Zsolt asztrofizikus, tanácsának tagjai a Fizikai Intézet, a Kémiai Intézet és a Földrajz- és Földtudományi Intézet delegált professzorai, létrehozásáról az ELTE TTK kari tanácsa februárban döntött. A centrumnak kös

Elsősegély képzést tartott a református egyház

Visken tartott elsősegély képzést a Kárpátaljai Református Egyház az önkéntes katasztrófavédelmi egységei számára.

Gazdasági mediátor képzés

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági mediátor képzést indít.

Képzéseket indít a Magyar Turizmus Akadémia

Turizmus.com
-
 Tegnap 17:59Utazás

A turizmus újraindulását támogató képzések indulnak a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia támogatásával.

ITM: képzéssel készülhetnek a munkáltatók a robotizációra

Index
-
 Tegnap 16:14Gazdaság

Októbertől pályázható a 70 milliárdos keret.

Akár félmilliós támogatást kaphatnak munkavállalónként a cégek a jövő héten nyíló képzési EU-pályázaton

Október elsejétől pályázhatnak a vállalkozások munkavállalóik továbbképzésére a vállalati belső képzési programban – hívta fel a figyelmet az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára szerdán, a kis- és középvállalkozásokat segítő országos szakmai roadshow kecskeméti…

Pályázni lehet félmilliós vállalati belső képzési programra

Alon
-
 Tegnap 15:01MegyeiIMF

Csaknem félmillió forintot is kaphat egy munkáltató egy-egy munkavállalója után.

Űrcentrumot alapított az ELTE – űrtudományi képzés indul

Asztrofizikai és űrtudományi centrumot alapított az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Természettudományi Kara (TTK), amely az asztrofizikai, csillagászati és űrtudományi kutatásokat hivatott összehangolni és koordinálni.

Vállalati képzési program – 15 milliárdos pályázati keret nyílik

Október elsejétől pályázhatnak a vállalkozások munkavállalóik továbbképzésére a vállalati belső képzési programban - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára szerdán, a kis- és középvállalkozásokat segítő országos szakmai roadshow kecskeméti állomásán.

Hiába alakult át a szakképzési rendszer, még mindig lehet OKJ-s képzésekre jelentkezni

Eduline
-
 Tegnap 13:18Karrier

Hiába alakították át a szakképzési rendszert, szüntették meg az OKJ-s képzéseket, még mindig van egy "kiskapu" ezekhez a szakképzésekhez.

György László: 70 milliárd forintos vállalati belső képzési program indul

Az IMF ma tankönyvi példaként ajánlja más országoknak a magyar gazdaságpolitika megoldásait.

Űrcentrumot alapított az ELTE, űrtudományi képzés is indul

A centrumnak köszönhetően a tudományterületek képviselői hatékonyabban és eredményesebben tudják végezni az asztrofizikai, csillagászati és asztrokémiai kutatásokat, valamint az űreszközök fejlesztését és az űrből végzett asztrofizikai megfigyeléseket.

Űrcentrumot alapított az Elte, űrtudományi képzés is indul

Asztrofizikai és űrtudományi centrumot alapított az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Természettudományi Kara (TTK), amely az asztrofizikai, csillagászati és űrtudományi kutatásokat hivatott összehangolni és koordinálni. A felsőoktatási intézmény közlemény szerint a június elsején megalapított űrcentrum igazgatója Frei Zsolt…