Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem okozott meglepetést a lengyel parlamenti választás végeredménye

A lengyel parlamenti választások hétfő este közölt hivatalos végeredménye szerint is győzött a Jog és Igazságosság (PiS) párt, amely a szavazatok 43,59 százalékával 235 mandátumra, vagyis önálló többségre tett szert a 460 fős alsóházban.

Nagy bejelentést tett Galambos Erzsi, nem vállal több szerepet

Még mindig játszik két darabban, de újabb munkákat már nem vállal.

Nem lesz kiegyenlített a költségvetés – jóváhagyta a kormány a jövő évi büdzsét

Parameter
-
  Ma 08:19 Határtalan

Az államháztartás teljes bevételét 38,87 milliárd euróra tervezik a költségvetésben, ezzel szemben a kiadás 39,35 milliárd eurót tesz ki. Ezek alapján 480 millió euró lesz az államháztartási hiány. „A költségvetés-tervezetet minden évben elküldjük Brüsszelnek. A pénzügyminisztérium egyeztet az Európai Bizottsággal” – tájékoztatta a sajtót…

Korakőkorszaki sírrendszert találtak német régészek

Ősi sírokat tártak fel Tübingennél, olyan leletekkel, amiket eddig csak a Kárpát-medencében és a balkáni térségben találtak.

Gyermeket bírt rá a lopásra, keressük

Police
-
  Ma 08:14 Baleset-bűnügy

Gyermeket bírt rá a lopásra, keressük Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 15., k - 08:14 A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

Német nemzetiségi témanap a Belvárosi Iskolában

infoVáros
-
  Ma 08:14 Megyei

Német nemzetiségi témanapon vettek részt az 5. évfolyamos tanulók Murgán, illetve a 6. évfolyamos német nemzetiségi nyelvet tanuló diákok Geresdlakon.

„Nekem soha nem jelentett üvegplafont, hogy nő vagyok” - A mezőgazdaság női arca

A világ teljes népességének negyede vidéken élő nő, és róluk szól október 15-e, amit 2008 óta a Vidéki Nők Nemzetközi Napjaként tartanak számon az ENSZ-ben. A világszervezet ezzel a nappal arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy ők jelentősen hozzájárulnak a mezőgazdaság és a vidék fejlődéséhez, az élelmiszer-biztonsághoz és a…

Nem bírt dönteni a zsűri, két írónak adták az idei Booker-díjat

A kanadai Margaret Atwood és a nigériai-brit Bernardine Evaristo kapta a megosztott díjat. Ilyenre csak kétszer volt példa a Booker történetében.

Übergáz: Elektromos autóval lehet akciózni, csak nem érdemes

Mafab
-
  Ma 08:10 Film

Amikor először találkoztam a film előzetesével, illetve a rendkívül fantáziadús magyar címével, az első gondolatom az volt, hogy a nomen est omen esete fog fönnállni. A film megtekintése után konstatá...

Nemzetközi design-díjat nyert az újragondolt magyar fokos

Carrie
-
  Ma 08:05 Életmód

BIG SEE termék design-díjat nyert Ljubljanában a

Mondrian Párizsban, ahogyan még nem ismertük

artportal
-
  Ma 08:00 Kultúra

Az 1872-ben született Piet Mondrian neve Kandinszkijéval és Malevicsével együtt elválaszthatatlanul összeforrott az absztrakt festészet első nagy korszakával. Pedig Mondrian életműve, ahogyan ez egy nemrég nyílt párizsi kiállításon kiderül, ennél jóval sokrétűbb.

Mégis részt vehet a Huawei a német 5G-fejlesztésekben

Nem zárják ki a Huawei-t az ötödik generációs mobil távközlési hálózatok németországi fejlesztéséből. A kínai cégnek kedvező szabályozás mellett főleg a kancellári hivatal kardoskodott.

Németh Szilárd: Köszönjük az elmúlt kilenc évet

Mandiner
-
  Ma 08:00 Vélemény

Csepel a hátsóudvarból a főváros egyik legélhetőbb kerülete lett.

A világbajnok franciák otthon botlottak, egyelőre nem jutottak ki az Európa-bajnokságra

Meglepetésre hazai pályán nem tudta legyőzni Franciaország a törököket.