Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 122 hír

Rajongásig szerette egyéves kislányát, mégis végzett vele

Megölte egyéves kislányát a nő a Havanna lakótelepen. Majd másnap besétált a rendőrségre és feladta magát. A nő a múlt szombaton megölte egyéves kislányát Lilikét, majd másnap feladta magát. A BudaPestkörnyeke.hu ebben a cikkében írt az esetről. A Blikk értesülése szerint nem kizárt, hogy Orsolya pillanatnyi elmezavarban ölt. A…

Steiner Attila: A szubszidiaritás reneszánsza: a tagállamok kulcsszerepe a koronavírus elleni európai küzdelemben

Mandiner
-
  Tegnap 20:56 Vélemény

Mint a válsághelyzetek általában, a jelenlegi járványhelyzet is rávilágít arra, hogy Európa ellenálló képességének alapját a tagállamok képezik.

Beismerte bűnét az egyéves kislányát megölő nő

24
-
  Tegnap 17:01 Baleset-bűnügy

Az ügyészség indítványozta az egyedülálló nő letartóztatását.

A politikus első élő bejelentkezésébe trollkodott bele kislánya

NLC
-
  Tegnap 16:57 Életmód

A frissen kinevezett brit árnyékkancellár, Anneliese Dodds interjúja mosolyra fakasztva mutatja be, milyen home office-ban édesanyának lenni.

Megölte egyéves kislányát, majd feladta magát a rendőrségen

Megölte egyéves kislányát, majd feladta magát a rendőrségen egy 38 éves asszony Budapesten. A vallomása szerint még szombaton végzett a gyerekkel, de csak vasárnap este ment a rendőrségre. Hogy miért fordult kislánya ellen, azt egyelőre nem tudni.

Megszületett az ítélet a megölt szlovák újságíró ügyében: ennyit kapott Ján Kuciak és menyasszonyának gyilkosa

Huszonhárom év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bazini székhelyű különleges bíróság M. Miroslavot, Ján Kuciak szlovák oknyomozó újságíró és barátnője két évvel ezelőtti, nagy botrányt és politikai viharokat is kiváltó meggyilkolása és egy további emberölés miatt hétfőn.

Megszületett Corona és Covid – egy ikerpárt neveztek el így

Az anyuka és két gyermeke egészségesek. Bizony, ugyanis indiai szülők a járványról nevezték el a most született ikreiket. Egyedi és emlékezetes neveket akartak, ha már a gyerekek egy világjárvány alatt születtek, ráadásul karantén idején. A Corona természetesen a koronavírusra, a Covid pedig a betegség orvosi elnevezésére, a Covid‒19-re…

Egy brit házaspárnak megszületett a 22. gyereke

24
-
  Tegnap 15:27 Színes

Tovább növekedett a Radford család.

Enrique Iglesias tündéri videón mutatta meg pár hetes kislányát

Joy
-
  Tegnap 14:36 Bulvár

Két hónapos a kislány, de már most érdeklődik a zene iránt.

Gyergyó környékét mutatta meg Till Attilának a Bagossy Brothers Company

A Bagossy Brothers Company zenekar, valamint Gyergyószentmiklós és környéke az egyik főszereplője a VOLT Produkció Road Movie-sorozatának. 

Megszületett az ítélet: Miroslav Marček bűnös! 23 évet kapott

Noha az ügyész 25 év szabadságvesztést kért, a bíróság 23 év börtönbüntetésre ítélte Miroslav Marčeket. Az ítélethozatalnál figyelembe vették, hogy Marček beismerő vallomást tett, és együttműködött a hatóságokkal. Az ügyész fellebbezést nyújtott be.