Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Így buliztak a fiatalok a ’80-as évek balatoni diszkóiban

Tele van a hócipőd az közelgő téllel? A hideggel? A korán sötétedéssel? És főleg a koronavírussal? Pezseg a véred a zene után? Ezzel egész biztosan nem vagy egyedül. Hanyatló életkedvedet viszont garantáltan fel fogják dobni a következő felvételek, amelyek egy letűnt korszak balatoni nyarairól mesélnek. Észbontó koreográfiák, mesterien…

Az M0-s autóútat javítják, így a szokásosnál is lassabb lesz

Index
-
 Ma 07:08Belföld

Egyre telítődnek a fővárosba vezető főbb útvonalak, de jelentős torlódásra egyelőre nincsen.

Ausztria: Kismarton után Felsőpulyán is van mód az ellenőrzésre

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Újabb tesztkonténer kezdi meg a jövő héten a működését Burgenlandban. Kismarton után Felsőpulyán is végeznek antigéngyorsteszteket, amelyek eredménye 15 percen belül kiderül.

Koronavírus: így változott meg az élet a Heves megyei falvakban

Heol
-
 Ma 07:00Belföld

A koronavírus-járvány naponta rekordokat dönt a betegek számában. Ha egy egész család kerül karanténba fertőzöttség vagy annak gyanúja miatt, előfordulhat, hogy nincs, aki gondoskodjon róluk.

Így söpri el a koronavírus válság a 2008 utáni eredményeket

A feltörekvő országok a 2008-as pénzügyi és gazdasági válság óta szépen teljesítettek a jövedelmi és társadalmi egyenlőtlenségek csökkentése terén, a koronavírus krízis azonban egy csapásra eltünteti az elért eredményeket.

Átalakult a munkavégzés - Így változott meg az élet 2020-ban

A koronavírus-járvány az egész életünket felforgatta, hatásai azonnal begyűrűztek a munka világába is. Összeszedtük, hogyan változott meg – szinte egyik napról a másikra – az élet 2020-ban, és szakértő segítségével jártuk körbe, milyen új kihívások vártak idén a munkaadókra és munkavállalókra egyaránt.

Ugrik a home office a pandémia után? Erre számíthatnak a vidéken dolgozók

A Covid 19 járvány tavaszi berobbanásakor, az egyedüli biztonságos módja, mellyel működhettek tovább a vállalatok szellemi munkakörökben, a home office volt. A fővárosban sokkal jobban elfogadottabb volt a home office, mint vidéken, mert a legtöbb cégvezető gondolkodásában úri kiváltságnak számított az otthoni munkavégzés. Az első hullám…

Két hónapon belül állampolgárságot kapnak az illegális bevándorlók Biden beiktatása után

Ezt maga a megválasztott elnök jelentette be egy interjúban. 11 millió embert érinthet a döntés.

Fabio Jakobsen három hónappal szörnyű balesete után újra országúton edzhetett

Velo
-
 Ma 06:57Sport

A Lengyel Körversenyen történt horrorisztikus bukását követően először tett közzé fotót egyik közösségi média oldalán Fabio Jakobsen.

Magyar György: Amerikában a rendőr a második felszólítás után már a fegyveréhez nyúl

Az MSZP törvényjavaslata bűncselekménnyé minősítené az engedély nélküli járművezetést. Ez alapján, ha valakinek bevonnák a jogosítványát, és mégis autót vezetne, akár három évre is leültethetnék. Magyar György ügyvéd szerint, ha valakinél a járművezetés eltiltás hatálya alatt áll és ennek ellenére mégis volánhoz ül, az azt jelenti, hogy az…

Zséda elárulta, miért vált el 20 év után a férjétől

Life
-
 Ma 06:21Bulvár

Zséda elárulta, miért vált el 20 év után a férjétől

Így hatott a Covid a megélhetésre

Napi.hu
-
 Ma 06:20Külföld

Az amerikai kontinens, Afrika és Kelet-Európa városai olcsóbbak lettek a tavalyi évhez képest, míg a nyugat-európai városokban drágult az élet, ami részben az euró dollárral szembeni erősödésének tudható be - állapítja meg az Economist Intelligence Unit (EIU) megélhetési költségeket mustráló éves kiadványa.

Bőr, fa vagy rattan? Így ápold a különböző anyagú bútoraidat

A téli nagytakarítás egyik opcionális, de annál fontosabb eleme a bútorok ápolása. A különböző anyagok különböző felületkezelést és karbantartást igényelnek. Hogy melyikhez hogyan érdemes hozzáfogni, azt elárulja Boncz Péter, a Praktiker szakértője.

Bámulatos time-lapse videó: így mozognak a szobanövények

otthon.hu
-
 Ma 06:10Otthon

Bár lehet, hogy nekünk szinte fel sem tűnik, a szobanövények is mozognak. Ha megnézed a következő videókat, magad is meglepődsz!