Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 160 hír

Megszólalt a Fidesz: Demeter Szilárdból Donald Tusk hozta elő a nácit

Nemcsak idehaza, de külföldön is nagy felháborodást keltett Demeter Szilárdnak, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának az Origón megjelent cikke, amelyben Soros Györgyöt Európa gázkamrájának nevezte. Sokan megszólaltak az ügyben, az érintett zsidó szervezetek mellett politikusok, közéleti emberek, akik egy emberként elítélték…

„Az a fő, hogy ki tudott mászni az autóból” – Megszólaltak a Forma-1-es pilóták Grosjean horrorbalesete után

A pilóták is a döbbenetüknek, egyben a megkönnyebbülésüknek adtak hangot a tegnapi Bahreini Nagydíjat követően, illetve a „glóriát” is méltatták.

Nagy változások a magyarországi Tescónál: a lengyel kivonulásról is beszélt a hazai ügyvezető

Egyáltalán nem vészjósló, inkább lehetőség a magyarországi Tesco számára, hogy az anyacég kivonult Lengyelországból. Pártos Zsolt, a magyarországi ügyvezető kifejtette, a lengyelországi helyzet teljesen más, mint a magyar, a cseh

Megszólalt a harang a a nagyegyházi falurészen

Feol
-
 Ma 07:50Megyei

Haranglábavatási ünnepséget tartottak az adventi első gyertya meg­gyújtásával a nagyegyházi falurészen. A Legszebb udvar-díjat és az Óbarokért emlékplakettet is átnyújtotta Mészáros Kartal polgármester – a helyi közösség megbecsülése a nehéz időkben még fontosabb.

Máris megszólalt horrorbalesete után a tűzből kiugró F1-pilóta

Felkötött kézzel, ágyhoz kötve, halvány mosollyal jelezte, üzenetekre válaszolni most egy ideig nem fog tudni Romain Grosjean.

Megható vallomás, fiáról beszélt halála előtt Balázs Fecó

Balázs Fecó alig egy hónappal ezelőtt az advent közeledtével adott érzelmes interjút a Borsnak, akkor imádott fiáról és életszeretetéről mesélt.

Megszólalt Dzsudzsák Balázs, ezt üzente

Nem tudott győzni a Debrecen csapata, ami döntetlent játszott a Haladás ellen a labdarúgó NB II-ben.

Megrázó vallomás, halála előtt fiáról beszélt Balázs Fecó

A legenda alig egy hónappal ezelőtt az advent közeledtével adott érzelmes interjút a Borsnak, akkor imádott fiáról és életszeretetéről mesélt.

Gulyás Gergely is megszólalt a Demeter írásáról: „Higgadtságra lenne szükség”

Gulyás Gergely is megszólalt Demeter Szilárd Sorosozó-gázkamrázó cikke kapcsán.

Főnöke beszélt Grosjeannal, nincs törése és „teljesen tiszta”

Nem tört el semmije Romain Grosjeannak – jelentette a Haas csapatfőnöke, aki már beszélt is telefonon a „teljesen tiszta” franciával.

Navracsics Tibor is megszólalt George Clooney és Soros kapcsán

ATV
-
 Tegnap 17:25Belföld

A 7 éves költségvetési forrásokat és a helyreállítási alapot is blokkolja a magyar és a lengyel kormány. Ezzel a déli államokat hozzák nagyon nehéz helyzetbe. Ennek ellenére Ezek az országok, ezt is vállalva szintén amellett szavaztak, hogy januártól lépjen életbe az uniós jogállamisági mechanizmusról szóló rendelet. A Heti Napló stábjának…

Müller Cecília a karácsonyi szabályozásról beszélt

Tudatos vásárlásra kéri a lakosságot az országos tisztifőorvos az adventi időszak beköszöntével a koronavírus-járvány miatt - írja az MTI.

Megszólalt Vámos Miklós, bejegyzèsèt több százezren látták már

Kérem szépen, én megpróbáltam némi megértéssel szemlélni D SZ ámokfutását. Nem szóltam, amikor úgy döntött, álmából felébresztve is jobb novellát ír, mint az őt kritizáló szerzők (én még nem tartoztam közébük), cigaretta és kávé nélkül. Rendben, a kóros önbizalom nem bűncselekmény. De ez a nyilatkozata már az: “Demeter Szilárd, a Petőfi…

Újra megszólalt koronavírus-fertőzéséről Majka: ezt üzente

Life
-
 Tegnap 15:03Egészség

Majka a koronavírus szövődményei miatt 11 napig feküdt kórházban, ahonnan rendszeresen, videókban, élő bejelentkezésekkel számolt be. Most már otthon van, onnan üzent. 

Demeter Szilárd lemondását szeretné a DK, Gyurcsány is megszólalt

„Elvárjuk, hogy Demeter Szilárd ma estére munkanélküli legyen” címmel írta közleményét Molnár Csaba.