Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 100 hír

Európa szembe köpte Orbánt – Az Iványi Gábor által vezetett Oltalom Karitatív Egyesület kapta az Európai Parlament E…

BalraMagyar
-
 Tegnap 16:12Vélemény

Idén az Iványi Gábor által vezetett Oltalom Karitatív Egyesület kapta az Európai Parlament Európai Polgár díját – jelentette be Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője a Facebook-oldalán. „Hiába támadja a hatalom, hiába próbálják ellehetetleníteni egyházát, képes mindig újra felállni és tovább küzdeni. Kivételes ember, aki elkötelezetten

Trócsányi: A nemzeti parlamenteknek több jogot kellene adni az EU-ban

Magyarország és az EU viszonyáról beszélt a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen többek között Navracsics Tibor, Trócsányi László és Martonyi János.

Megszavazták az 1,6 milliárdos állami támogatást Szikora János huszáros kalandfilmjére

A film főszerepét Trill Zsolt alakítja, a további szerepekben többek között László Zsolt, Hirtling István és Mucsi Zoltán lesz látható.

Megszavazták a vezetés közbeni mobilozás tilalmát, néhány órával később a szenátor vezetés közben jelentkezett be eg…

Player
-
 Tegnap 11:15Kultúra

Ohióban a napokban szavaztak meg egy jogszabályt, mely hatályba lépését követően tiltani fogja a vezetés közbeni mobilhasználatot. Ez eddig nem lenne nagy hír, de egy helyi szenátor olyan adalékot tett a sztorihoz, amitől az egész történet vígjátékba kívánkozik.

Nem adják fel a Minority SafePack kezdeményezői, a parlament visszaszólt Brüsszelnek

Mandiner
-
 Tegnap 10:00Belföld

Történelmi lehetőséget mulasztott el az Európai Bizottság, amikor sokadszorra is elutasította a kisebbségvédelmi kezdeményezést. Ezt mondta ki határozatában a magyar törvényhozás. A történet azonban még nem ért véget.

Önkormányzati és parlamenti választásokat tartottak Nagy-Britanniában

Ha Skóciában győznek a függetlenségiek, megindulhat az elszakadás.

Tordai nem tervezi, hogy a rekordbüntetés miatt óvatosabb lesz a parlamentben

A Kövér László házelnök által rá kiszabott, több mint 8,2 millió forintos pénzbírságot négy egyenlő részletben vonják majd le a politikus havi illetményéből. A büntetést a Párbeszéd képviselője azért kapta, mert idén márciusban mobiltelefonnal a kezében próbálta szóra bírni Varga Mihály pénzügyminisztert az ülésteremben.

A képviselők a szokásosnál hamarabb befejezték a csütörtöki parlamenti ülést, pénteken folytatják

Május 7-én, pénteken még foglalkozniuk kell az ombudsmannal, a gyermekekért felelős biztossal, de a fogyatékossággal élőkért felelős biztos 2020-as tevékenységével is. A megvitatott kérdésekről 11:00 órakor szavaznak. Május 10-re, hétfőre rendkívüli ülést terveznek, amelyen Mária Kolíková (Za ľudí) igazságügyi minisztert tervezik visszahívni…

Egy koronavírusos képviselő kalandjai a Parlamentben

Hírklikk
-
 21.05.06 17:45Vélemény

Van ez a Becsó Zsolt nevű fideszes képviselő, akinek a nevét eddig nemigen hallottuk, de most 15 percre szárnyra kapta a világhír. Ezt a nem feltétlenül örvendetes tényt annak köszönheti, hogy őt is megtámadta a koronavírus – ezúton is jobbulást kívánunk neki, és mindenki másnak, akiket netán megfertőzött –, de ez nem akadályozta meg abban,…

Megszavaztatja az állatkert a kiselefánt nevét

Három lehetőség közül lehet választani.

Újvidéki származású az izraeli parlament kormányalakítója

Reuven Rivlin izraeli elnök úgy döntött, hogy a következő kormány összeállítását az ellenzék vezetőjére, Yair Lapidra bízza. Ez a lépés Benjamin Netanyahu miniszterelnök hosszú ideje tartó

Karantén helyett focimeccs: míg Becsó Zsolt elkülönítve lábadozott, parlamenti padtársai szabadon jártak-keltek

A jelek szerint egyetlen parlamenti képviselő sem került hatósági karanténba azután, hogy kiderült: Becsó Zsolt fideszes honatya koronavírusos fertőzéssel ülte végig a múlt heti szavazásokat az Országgyűlésben. Becsó padtársai annak ellenére sem kényszerültek karanténba, hogy a hivatalos eljárásrend ezt előírja.

Új parlamentet választanak a skótok, fókuszban a függetlenségi népszavazás

Skóciában csütörtökön parlamenti választásokat tartanak. Az eredmény kiélezheti a vitát Boris Johnson brit miniszterelnökkel egy új függetlenségi népszavazásról, melynek az Egyesült Királyság felbomlása lehet a vége.

Eurobarometer: a magyarok jobban bíznak az Európai Parlamentben, mint a magyarban

Euronews
-
 21.05.06 13:39Belföld

Magyarországon a válaszadók 55 százaléka mondta azt, hogy elégedett az uniós járványügyi intézkedésekkel, ez 12 százalékkal magasabb, mint az EU-s átlag.

A parlament és a frakciók vezetőivel találkozott az amerikai külügyminiszter és helyettese Kijevben

Karpat.in.ua
-
 21.05.06 10:50Külföld

A Legfelső Tanács és a frakciók vezetőivel találkozott csütörtökön Kijevben a hivatalos ukrajnai látogatáson tartózkodó Antony Blinken amerikai külügyminiszter és helyettese, Victoria Nuland, aki azt kérte, hogy Ukrajna ne pedálozza a NATO-csatlak...