Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 150 hír

Merkely Béla: sikeres az eddigi magyar védekezés, de egyes szomszédainknál aggasztó folyamatok indultak el

ATV
-
  Tegnap 21:42 Belföld

A környező országok jelenlegi folyamatai miatt ma kevésbé látja optimistán a koronavírus-járvány második hullámának kilátásait ma, mint egy hónapja. Erről Merkely Béla professzor, a Semmelweis Egyetem rektora beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Koronavírus: eljárás indult a szabályszegő szurkolók miatt

NB1
-
  Tegnap 21:31 Foci

Kemény büntetésre számíthatnak a klubok és az MLSZ.

Börtönbe küldenék Kaleta Gábort - petíció indult

ATV
-
  Tegnap 20:47 Belföld

Az aláíráskampány kezdeményezője nem tudja, számít-e valamit a kiállása, de erkölcsi kötelességének érzi a kiállást a gyerekekért.

Eljárás indult a távozó francia miniszterelnök ellen

Edouard Philippe távozó francia miniszterelnök és volt egészségügy miniszterei ellen a koronavírus-járvány kezelése miatt indul eljárás.

Petíció indult Kaleta Gábor bírósági ítéletének súlyosbításáért

Az aláíráskampány kezdeményezője nem tudja, számít-e valamit a kiállása, de erkölcsi kötelességének érzi a kiállást a gyerekekért.

Útjára indult két Honor okostelefon Android 10 frissítése

Ezúttal két új régebbi, 2018-as Honor modell kapja meg az Android operációs rendszer jelenlegi legfrissebb főverzióját.

Jeladó palackokkal kutatják a hulladék útját

TUDOMÁNYPLÁZA Jeladó palackokkal kutatják a hulladék útját GPS jeladókkal felszerelt PET palackokat indítottak útjukra a PET Kupa szakemberei a Felső-Tiszai Búvár és Mentő Egyesület közreműködésével. A Vásárosnaménynál áradó Tiszába dobott négy palack a PET Kupa hulladékmonitoring programját segíti. A nyomkövető kutatásban a…

Robbanássorozat indult be egy tűzijáték-gyárban, sokan megsérültek

A beszámoló szerint először három nagyobb detonáció rázta meg a létesítményt, azóta pedig már számtalan kisebb robbanás követte egymást. Tűz is kiütött az üzemben. Az oltási munkálatok folyamatban vannak. Az egészségügyi minisztérium azt közölte, hogy eddig 64 mentőautót küldtek a helyszínre, de a mentésben részt vesznek a…

Jeladókkal követik a PET-palackok útját a Felső-Tiszán

A Hulladékmentes Tisza projekt keretében fejlesztett eszközök akár két éven keresztül is szolgálhatják működésükkel azt a kutatást, amely a folyón szállított hulladék útját követi nyomon.

Robbanássorozat indult be egy törökországi tűzijáték-gyárban, több mint 50-en megsérültek

A város polgármestere szerint a meleg időjárás hatására történt az első robbanás.

Év végéig utazhatunk kedvezményesen a nemrég lejárt okmányainkkal a DKV járatain

Dehir
-
  Tegnap 14:46 MegyeiUtazás

Debrecen – A vészhelyzet idején érvényüket vesztett utazási kedvezményekre jogosító okmányok december közepéig érvényesek.

Robbanássorozat indult be egy tűzijáték-gyárban, sok sérült

Legalább ötvenhat sérültet szállítottak kórházba pénteken Törökországban azután, hogy egyelőre ismeretlen okból robbanássorozat indult be egy tűzijátékgyárban az északnyugati Sakarya tartományban, Hendek város közelében - jelentette az NTV török hírtelevízió.

Robbanássorozat indult be egy törökországi tűzijáték-gyárban, sok sérült

Legalább ötvenhat sérültet szállítottak kórházba pénteken Törökországban azután, hogy egyelőre ismeretlen okból robbanássorozat indult be egy tűzijátékgyárban az északnyugati Sakarya tartományban, Hendek város közelében - jelentette az Ntv török hírtelevízió.