Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Húsvétváró online kiállítást szervez a pécsi tojásíró

Nemzetünk hímes tojásai 2021. nevű program keretében egész Kárpát-medencéből várják a hímes tojások fotóit.

Rájöttek, hogy válság van, így mégsem lesz új vásár a Cserepes soron

Szegeder
-
 Ma 16:23Belföld

Gácsér Béla vállalkozó meglehetősen érdekes indokkal állt el azon szándékától, hogy az ő területén legyen az új városi kirakodóvásár: azt mondja, olyan előre nem látható körülmények merültek fel, minthogy koronavírus-járvány és annak harmadik hulláma, valamint gazdasági válság van. Gácsér februárban vállalta el a feladatot.

Mégsem lesz gendersemleges Krumplifej uraság

Tegnap a magyar sajtót is bejárta a hír, hogy Krumplifej uraságból és asszonyságból egyetlen játék marad, a gendersemleges Krumplifej, ma viszont a játékot gyártó Hasbro a közösségi média felületén cáfolta a hírt.

Budapesten is veszélyes a levegő

Tizenöt település piros színű a légszennyezettséget mutató térképen. Nyíregyházán elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát.

Egyre több helyről kell kiszedni a veszélyes kaktuszokat

Travelo
-
 Ma 15:18Utazás

Ami már valahol özönfajjá vált, jó eséllyel máshol is az lesz.

Rengeteg településen veszélyes a levegő: itt az NNK friss listája

Az előző napi tízhez képest már tizenöt település szerepel a veszélyes levegőminőséget jelző piros színnel. További településeken - köztük Budapesten - minősítették veszélyesnek a levegőt a szálló por miatt. A Nemzeti

Családfa húszezer névvel

A tíz éve alakult, 1500 tagú Macse az ország egyik legnagyobb egyesülete. Adatbázisuk harmincmilliósra tehető, oktatással, kutatási módszertannal is foglalkoznak. Céljuk a közösségek építése, a családon belüli generációk közti kapcsolatok, valamint az identitás erősítése. „A családkutatás egy olyan hobbi, ami remekül segíti a közös…

Mi történik a sertéságazatban? Brutálisan visszaesett a magyar élősertés- és húsexport

A magyar élősertés- és sertéshúsexport mennyisége visszaesett tavaly, miközben az árak jelentősen csökkentek. Az áresés már megjelent a feldolgozói átadási árakban és - az előbbinél jóval kisebb mértékben - a kiskereskedelemben is.

Szmogriadó Nyíregyházán, más településeken is veszélyes a levegő

Egészségtelen a levegőminőség Vácon, Dorogon, Esztergomban, Dunaújvárosban, Székesfehérváron, Várpalotán, Győrben, Mosonmagyaróváron, Sopronban és Szombathelyen is.

Új növényvédő szereket használhatnak a dinnye- és vöröshagyma-termesztők

Bővült a vöröshagyma, valamint a görög- és sárgadinnye kultúrák védelmére használható növényvédő szerek köre.

Koronavírus: továbbra is vörös zónában Magyarország

Az Ukrán Egészségügyi Minisztérium február 26-én frissítette a koronavírus-járvány szempontjából kockázatosnak minősített országok listáját. Ukrajna Egészségügyi Minisztériuma által február 26-én frissített adatok szerint Magyarország továbbra is vörös besorolást kapott. Ennek értelmében, aki onnan érkezik Ukrajna…

Országszerte veszélyes a levegő

További településeken - köztük Budapesten - minősítették veszélyesnek a levegőt a szálló por miatt.

Húsevő növények: a kobraliliom nemcsak szép, hanem hasznos is a kertben

Furcsának tűnhet számunkra, hogy egy növény húsevő lehet, hiszen megszoktuk, hogy az emberek és az állatok táplálkoznak növényekkel, nem pedig fordítva. A kobraliliom egy Észak-Kaliforniában és Dél-Oregonban őshonos, türelmes és fondorlatos ragadozó növény.

Tavaszváró vöröslencse-krémleves – Fodor Erika konyhájából

Metropol
-
 Ma 13:20Recept

Búcsúztassuk a telet egy gyorsan elkészíthető, tápanyagban gazdag, egészséges egytálétellel, gyakorlatilag a vöröslencsén kívül mindenmentesen!

Megdöbbentő: ilyen amikor hat tonna hús borul ki az útra -képek

Nuus
-
 Ma 12:48Belföld

Hat tonna hústermék borult az útra Győr és Bőny között.