Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 496 hír

Híres emberek, akik tényleg élvezték a csókolózást a vörös szőnyegen - vagy mégse?

Joy
-
 Ma 21:21Film

Abban, ahogy a sztárok falják egymást a filmvásznon egy-egy szerep kedvéért, nincs sok meglepetés. Ám ha élő műsorban csattan el egy szenvedélyes csók hírességek közt, arra mindenki felkapja a fejét, legyen az egy előre tervezett show-elem, vagy váratlan felbuzdulás. Íme néhány legendás sztár-csókok, váratlan pillanatokban.

A Petőfi színház készülő darabja az egyik legfontosabb bemutató lesz a „hűség évadában”

Kisalföld
-
 Ma 21:10Megyei

A Soproni Petőfi Színházban készülő, Széchenyi című történelmi dráma szereplőgárdája Csiszár Imre, az előadás rendezője vezetésével koszorút helyezett el Széchenyi István sírján, a család nagycenki mauzóleumában.

Mégsem kell több kalciumot enni idős korban?

Új-zélandi kutatók több mint száz korábbi kutatás elemzésével kimutatták, hogy tévesek azok az irányelvek, amelyek legalább napi 1000-1200 milligramm kalcium fogyasztását javasolják az idős embereknek.

Huszonöt új fertőzött, harmincegy gyógyult és kilenc elhalálozás Háromszéken

Kovászna megyében az elmúlt 24 órában huszonöt új koronavírus-fertőzést mutattak ki, 145 tesztet végeztek, harmincegy fertőzöttet gyógyultnak nyilvánítottak, és kilenc koronavírus-fertőzéshez köthető elhalálozás került be a nyilvántartásba.

Hús nélkül: a dietetikus nyomós érveket sorolt a vegán életmód mellett

Kemma
-
 Ma 18:36Belföld

Vaski Bianka dietetikus szerint számos nyomós érv szólhat a vegán életmód mellett, de fontos, hogy megfontolt döntés álljon az életmódváltás mögött!

Omlik a vakolat, veszélyessé vált egy józsefvárosi ház: a lakók a közeli építkezést hibáztatják

Blikk
-
 Ma 18:06Belföld

Repednek és vizesednek a falak egy Őr utcai házban, amelynek oka az ott élők szerint a közeli építkezés, ugyanis egy nyolcmeletes épületet terveznek felhúzni az egyszintes régi ház mellé.

Ez egyre rosszabb: már 6 magyar településen veszélyes a levegő, itt a lista

Három település levegője egészségtelen, további tíz településen pedig kifogásolt a minősége a szálló por miatt.

Csaknem 650 milliós fejlesztés történt a Magyar Vöröskeresztnél

VG
-
 Ma 17:48Gazdaság

Épületeket alakítottak át, bővítettek, korszerűsítettek, továbbá gépjárműveket, defibrillátorokat, informatikai eszközöket, bútort szereztek be.

Így segített a Magyar Vöröskereszt az elmúlt években

Többek között létrehoztak egy ruhaadományok tárolására szolgáló mobil acél raktárat is.

Február elején veszélyeshulladék-gyűjtés: nézd meg, mikor és hová vihetitek

Fontos, hogy az úgynevezett veszélyes hulladékok ne a "normál" háztartási szeméttel kerüljenek a szeméttelepre, mert komoly környezeti problémákat okozhatnak. A kerületben február 6-án, szombaton 9 és 13 óra között adhatjátok le a veszélyes hulladékokat - írja az önkormányzat oldala. A következő helyeken gyűjtik:    Napfény utcában (Lidl…

Veszélyes lehet az otthoni merőkanala, evőeszköze, tányérja

Az EU tagállamaiban tilos azoknak az élelmiszerekkel érintkező termékeknek a forgalmazása, amelyeket műanyag és bambusz alapanyagok együttes használatával állítanak elő - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), amely azt is közölte: a hivatal a következő negyedévig biztosít türelmi időt a forgalmazóknak, hogy…

A vörös kód alatt sokan kérték a segítséget

Boon
-
 Ma 16:00Belföld

A nagy hidegben még jobban oda kell figyelni az utcán és az egyedül élőkre.

5 érv, hogy mégsem hülyeség a felnőtt színező

Glamour
-
 Ma 15:30Életmód

Hatalmas divat lett belőle nálunk, bár sokan szkeptikusak, hogy bármi értelme lenne.

Hús és hal rohad a brit kamionokban hibás vagy hiányzó papírok miatt

A visszatért vámszabályozásnak még nem mindig tudnak megfelelni, ezért feltorlódtak a szállítmányok. A brit vállalkozásoknak veszteséggel kell számolniuk.

Hús és hal rohad a brit kamionokban hibás vagy hiányzó papírok miatt

Zaol
-
 Ma 15:26Gazdaság

A visszatért vámszabályozásnak még nem mindig tudnak megfelelni, ezért feltorlódtak a szállítmányok. A brit vállalkozásoknak veszteséggel kell számolniuk.