Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Változik a járványadatok közlése: Megyei statisztikák és életkor adatok lesznek elérhetők

Keddtől változik a koronavírus-járvány magyarországi adatinak közlése, látható lesz az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegsége(i) is, a technikai átállás miatt néhány órára a www.koronavirus.gov.hu honlap nem lesz elérhető

A járványnak egyszer vége, de a világ már nem lesz ugyanolyan

A világ biztosan más hely lesz, mint a koronavírus előtt volt. Visszafordulhat a globalizáció, változhat az államok szerepe és az is, ahogyan utazunk, dolgozunk vagy fizetést kapunk.

Részletesebb adatokat fognak közölni Magyarországon: látható lesz az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegség…

A lakosság és a sajtó hiteles tájékoztatása érdekében a mai naptól az elhunytak adatait részletesebben közölik.

Újabb kormányzati mantráról derült ki, hogy kamu: lesznek területi adatok

Részletesebb leírást ad majd a betegekről és a területi eloszlásról az operatív törzs. Eddig azt állították, ezek személyes adatok és nem adhatok ki.

Később lesz a lomtalanítás Dombóváron

infoVáros
-
  Ma 09:27 Megyei

A 2020. április 13-tól 17-ig tervezett lomtalanítási akció a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel későbbi időpontban kerül megszervezésre.

Látható lesz az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegségei is

A lakosság és a sajtó hiteles tájékoztatása érdekében a mai naptól az elhunytak adatait részletesebben közöljük. Így látható lesz a beazonosított koronavírus-fertőzéssel elhunytak kora és neme mellett az is, hogy a vírusfertőzés előtt is szenvedett-e már valamilyen krónikus alapbetegségben - írja a kormány tájékoztató oldala.

Látható lesz az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegsége(i) is

Átláthatóbb lesz, hogy az elhunytak közül hányan ismert krónikus betegek, akiknek állapotát súlyosbította a koronavírus-fertőzés.

Hamarosan látható lesz az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegsége(i) is a koronavirus.gov.hu oldalon

A lakosság és a sajtó hiteles tájékoztatása érdekében a mai naptól az elhunytak adatait részletesebben közöljük. Így látható lesz a beazonosított koronavírus-fertőzéssel elhunytak kora és neme mellett az is, hogy a vírusfertőzés előtt is szenvedett-e már valamilyen krónikus alapbetegségben.  A technikai átállás miatt néhány órára…

Dwayne Johnson szerint lesz Hobbs & Shaw 2!

Már az előkészületeknél tartanak Folytatást kap a Halálos iramban-franchise spinoff-filmje, és már az előkészületi munkálatok is megkezdődtek.

Látható lesz az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegsége is

A technikai átállás miatt néhány órára a www.koronavirus.gov.hu honlap nem lesz elérhető. A mai adatokat az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján ismertetik.

Látható lesz az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegsége(i) is

Az elhunytakról szóló  adatközlés informatívabb lesz, mert kiolvasható lesz belőle, hogy a koronavírus-fertőzés mely korosztályra és milyen krónikus alapbetegségek esetén a legveszélyesebb. Egyúttal nyomon követhető lesz az is, hogy az elhunytak közül hányan vannak olyanok, akiknek halála úgy következett be, hogy nem volt ismert krónikus…

Kapszulagardrób jó időre – Íme az az 5 ruha, amire tényleg szükséged lesz

egy.hu
-
  Ma 09:00 Divat

A karantén ideje alatt pedig lehetőség nyílik arra, hogy átgondoljunk, minek van helye a ruhásszekrényünkben, és mi az, ami hiányzik az alapdarabok közül – ha sikerül, tudatosabban haladhatunk majd a vásárlással is, ha odajutunk!

Leszakadt vezeték gyújtotta meg a száraz avart

Haon
-
  Ma 08:58 Baleset-bűnügy

Nádastüzekhez és leszakadt faágakhoz vonultak Hajdú-Bihar megye lánglovagjai hétfőn.

Látható lesz az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegsége is

492 beazonosított fertőzött van az országban, egy újabb idős, beteg ember meghalt.