Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 179 hír

Eltűnt egy 10 hónapos kisfiú Mezőkövesdről – Aki tudja, hol van Adriánó, azonnal jelezze a rendőrségnek!

Minden bizonnyal az édesanyja vitte el a kisfiút a kijelölt gyámtól. Már több mint két hete nem tudni, hol lehetnek.

Kivéreztetés? Az Összefogás szerint 10-ből 9 magyar iskolát bezárás fenyeget

ma7.sk
-
 Tegnap 21:01Karrier

Miközben a Covid miatt a fő figyelem az iskolák újranyitására irányul, az oktatási tárca az intézmények nagyarányú optimalizációját készíti elő. Branislav Gröhling miniszter nyilatkozata szerint elsősorban a 300 fő feletti iskolákat támogatnák, ami a magyar iskolahálózat szempontjából katasztrofális hatású lenne - véli az Összefogás mozgalom.

A lengyelek meghátrálnak, és mégsem vétóznak? És most mit lép Orbán?

Kész feladni a költségvetési vétóját Lengyelország, ha az EU-s pénzek jogállamisági feltételekhez kötéséről szóló rendeletről kiad egy jogilag kötelező érvényű értelmező anyagot az Európai Bizottság és azt az állam- és kormányfők is támogatják a jövő heti EU-csúcson – jelentette be unós illetékesekkel folytatott csütörtök esti tanácskozása…

Összefogás: 10-ből 9 magyar iskolát bezárás fenyeget 

Nyitókép: illusztrációs felvétel   Miközben a covid miatt a fő figyelem az iskolák újranyitására irányul, az oktatási tárca az intézmények nagyarányú optimalizációját készíti elő. Branislav Gröhling miniszter nyilatkozata szerint elsősorban a 300 fő feletti iskolákat támogatnák, ami a magyar iskolahálózat szempontjából katasztrofális hatású lenne –

Kecskék és levendulakert – Szigetelik a sóstóhegyi iskolát

Nyíregyháza
-
 Tegnap 19:49Belföld

Több mint 33 millió forintért az önkormányzat, a tankerület, illetve az iskolát segítő Szabó Lőrinc Támogatói Kör anyagi és fizikai adakozásából gyarapodik és korszerűsödik a sóstóhegyi iskola. Energetikai megújítást kezdtek, és épül az állatsimogató.

Farm VIP: Demcsák Zsuzsa rossz hírt jelentett be, sokkolta a játékosokat

A Farm VIP című műsorban Demcsák Zsuzsa egy meglehetősen rossz hírt közölt a versenyzőkkel, miután azok nem teljesítettek jól a termelési versenyen.

Sokszoros csaló a brüsszeli parti szervezője, Lengyelországban régóta körözik, a belgák mégsem adják ki

A magát David Manzheley-nek nevező férfi összevissza beszél, minden nap mást mond. Az egyik lengyel lap megtalálta őt a körözöttek listáján.

Mégsem nyitják ki az osztrák karácsonyi vásárok kapuját idén

Az osztrák kormány úgy döntött, hogy a korábbi hírek ellenére mégis zárva maradnak a szállodák és az éttermek, illetve a karácsonyi vásárokat sem nyitják meg Ausztriában a koronavírus-járvány miatt.

Keresik Balog Adriánó Ticiánt

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 10 hónapos, mezőkövesdi gyermek eltűnése ügyében.

Keressük Balogh Adriánó Ticiánt

Keressük Balogh Adriánó Ticiánt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 03., cs - 15:47 A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 10 hónapos, mezőkövesdi gyermek eltűnése ügyében.

Keressük Balog Adriánó Ticiánt

Keressük Balog Adriánó Ticiánt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 03., cs - 15:47 A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 10 hónapos, mezőkövesdi gyermek eltűnése ügyében.