Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 426 hír

Helymeghatározás nélkül működő drónt fejleszt egy izraeli startup

Neokohn
-
 Ma 11:07Külföld

A drónok úgy futottak be a köztudatba, hogy azok tájékozódását GPS koordináták segítik.

Műszaki-informatikai fejlesztés Szombathelyen

Az Elte „EFOP-3.6.1-16-2016-00023 azonosító számú, Kutatás-fejlesztési tevékenység megvalósítása az Eötvös Loránd Tudományegyetem szombathelyi kampuszán" projektje az informatikai és a természettudományi területeken az Elte budapesti és szombathelyi adottságainak, erőforrásainak, kapacitásainak és lehetőségeinek figyelembe vételével…

A rally VB- alapján fejlesztett Toyota Yaris GR

A Rally Világbajnokság (WRC) tüzében kovácsolódott Toyota GR Yaris az az utcai sportautó, amelynek tulajdonosa talán a legközelebb érezheti magát egy valódi rally autó birtoklásához.

Minden eddiginél hatékonyabb motort fejleszt a Nissan

A Nissan nem adja fel a belsőégésű motorok fejlesztését, sőt, a közeljövőben egy minden eddiginél nagyobb hatékonysággal működő benzines egységet terveznek piacra dobni. Persze, a villanyosítás nem marad el.

Női fejlesztőversenyzője lesz idén a Williamsnek

F1világ
-
 Ma 10:07Forma1

Jamie Chadwick személyében női fejlesztőversenyzője lesz 2021-ben a Williams Forma-1-es csapatának – jelentette be az istálló hétfő délelőtt.

Ingyenesen kipróbálható a magyar fejlesztésű vállalatirányítási rendszer

MFor
-
 Ma 10:04Gazdaság

A prodHost a hazai kkv-k gyártói, raktározói és a szolgáltatói feladatainak leegyszerűsítésére fejlesztette ki vállalatirányítási, azaz ERP-rendszerét. Ez az első olyan Enterprise Resource Planning rendszer, amit direkt a magyar piac sajátosságait figyelembevéve alakítottak ki, így könnyen kezelhető és megfizethető, ráadásul most egy hónapig ingyen

Partnert keres a Jaguar-Land Rover az elektromos platform fejlesztéshez

Nemrég jelentette be a JLR csoport, hogy megkezdi a teljes villanyosítás folyamatát, melynek keretén belül először a Jaguar palettája alakul át drasztikusan. Most ehhez keresnek új partnert, hogy a költséges fejlesztéseket ne mindenáron házon belül kelljen megoldaniuk.

Az amazóniai erdőirtásokat is figyeli Brazília első saját fejlesztésű műholdja

Az esőerdők megfigyeléséért felelős brazil űrkutatási intézet (INPE) közlése szerint az Amazonia 1 műhold segít ellenőrzés alatt tartani a mezőgazdasági tevékenységet és az esőerdőket, főleg az Amazonas vidékén. A brazil műhold ötnaponta tud felvételt készíteni a Föld bármely pontjáról. Ez különösen fontos segítség az amazonasi erdőirtások…

Donald Trump mégsem alapít új pártot

A volt elnök nem zárta ki, hogy 2024-ben elindul az elnöki pozícióért folyó versenyben.

Fejlesztések a járvány idején

Szon
-
 Ma 07:39Belföld

Tiszakerecseny szépül, fejlődik, és vannak még nagy terveik is.

Hegyvidék: kettőszázhuszonötmillió önkormányzati fejlesztések kiegészítő munkáinak támogatására

Külön pályázat és kérelem benyújtása nélkül vissza nem térítendő egyedi támogatást nyújt a kormány tizenkét önkormányzatnak: összesen vagy 1,3 milliárdot.Budapesten most (a határozat a szombati Magyar Közlönyben jelent meg) két kerület "érdemelte ki" az állami pénzt, Belváros és a XII. kerület.A többi tíz apró település, leginkább bölcsőde- és…

Befejeződött Balatonfenyves csapadékvíz-elvezető rendszerének fejlesztése

Befejeződött Balatonfenyves csapadékvíz-elvezető rendszerének 298 millió forint uniós támogatással megvalósult fejlesztése, amelyre a vízkárok enyhítése érdekében volt szükség.

Fejlesztik, bővítik a helyi strandokat Révfülöpön

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

A nagyközségben hamarosan elkészül az Európa sétányt és a Halász utcát összekötő járdaszakasz, de még idén fejlesztik a strandokat is.

A bölcsődéstől a nyugdíjasig mindenkinek jut a fejlesztésből

Duol
-
 Ma 07:00Megyei

Több mint tíz, pályázati céllal kapcsolatos eredménynek örülhetnek Kulcson