Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Donington Park: A pálya, amit majdnem tönkretett a Forma-1

Az egyetlen ottani F1-es nagydíj apropóján felelevenítjük a pálya utóéletét.

Ideje lenne lemondani a homokos partok egy részéről a klíma érdekében

Köpönyeg
-
  Ma 16:00 Tudomány

Azt ma már tudjuk, hogy vannak olyan folyamatok a klímakatasztrófával kapcsolatban, melyek megállításával elkéstünk, azok már mindenképpen...

Kérdések és válaszok a lakástextilekről

otthon.hu
-
  Ma 15:47 Otthon

A lakástextilek változatos szín-, minta- és anyagválasztékukkal otthonunk hangulatának meghatározó elemei, ám a tökéletes végeredmény érdekében az is fontos, hogy mindenhová a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező textil kerüljön. 

Bepanaszolja a kormányt a teljhatalomtörvény miatt az Európai Bizottságnál a Párbeszéd

Alaptörvény-ellenes, és az EU-s alapszerződéseit is sérti két Párbeszéd-politikus szerint a teljhatalomtörvény. Az Európai Unió jogát sérti a Párbeszéd szerint az koronavírus elleni védekezésről szóló törvény, amely elfogadása után a kormány immáron rendeletekben tud kormányozni nem egzaktan meghatározható ideig, és akár 5 év börtön is…

Pár nap alatt 110 000 liter MOL Hygit szállított ki MOL Lub

A MOL Hygi termék kiszállítása a terveknek megfelelően halad, a cél a koronavírus járvány terjedésének lelassítása – olvasható a MOL közleményében.

Hétfőtől ingyenesen lehet parkolni egész Magyarországon – részletek

Orbán Viktor bejelentette, hogy hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon.

Támadják az ingyenes parkolást Budapest ellenzéki polgármesterei

Mandiner
-
  Ma 15:26 Vélemény

Az ellenzék máris reagált az ingyenes parkolásra: nem tetszik nekik.

Négynapos üléssel folytatja munkáját a parlament

Négynapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés a következő két hétben. A képviselők hétfőn szavazhatnak a származási hely lakcímkártyára történő felvezetéséről, míg kedden és szerdán összesen tizenegy előterjesztést tárgyalnak.

„Túlhatalomtörvény” – Uniós eljárást sürget a magyar kormánnyal szemben a Párbeszéd

„Reméljük, az Európai Bizottság meg tudja állítani Orbán Viktor antidemokratikus hatalmi törekvéseit” – ebben bíznak az ellenzéki politikusok.

Koronavírus: ez változik itthon a parkolásban

Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy hétfőtől az egész országban díjmentesen lehet parkolni közterületeken. A kormányfő szerint így többen használhatják a saját autójukat, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy az emberek közötti biztonságos...

Parkolóházban csaptak le az autótolvajokra a zsaruk

- Egy ferencvárosi parkolóban találták meg a rendőrök azt az Audi terepjárót, melyet egy vietnámi férfitól loptak el, s értéke 7,5 millió forint.

Hétfőtől sehol nem kell fizetni a parkolásért

Hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon - közölte az MTI-vel Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap.

Hétfőtől ingyenesen parkolhattok az egész országban

"A koronavírus-járvány elleni védekezés egyik legfontosabb eszköze az emberek közötti biztonságos távolság fenntartása. Mivel zsúfolt tömegközlekedési járatokon ez nem vagy csak korlátozottan lehetséges, fontos, hogy aki tudja, használhassa a saját autóját" - fogalmazott a kormányfő. Emiatt indokolt a közterületi parkolási díjak megszüntetése - tet

Orbán Viktor: hétfőtől díjmentes a közterületi parkolás

Hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon - közölte az MTI-vel Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap.