Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ez meglepetés: Digó simán kiesett Bálinttal szemben a ValóVilág 10 első párbaján

Indirekt
-
 Ma 09:00Színes

Bár még csak alig, hogy elindult a ValóVilág 10. szériája a show már a második játékostól búcsúzott el, a második kieső pedig nem más, mint: VV Digó. – Látom, hogy beszélsz, de olyan, mintha csak a szél lengetné a szádat! – mondta Digó Bálintnak, ilyen és ehhez hasonló beszólások záporoztak a párbajon. De nem igazán jött be

Az első vasárnappal elkezdődik a remény Adventje

Idén a személyes találkozást nélkülözve, de közösségé formálódva élhetjük át a karácsonyi ünnep várakozásának szakaszát.

Ma van advent első vasárnapja

Idén advent első vasárnapja november 29-éra esik, amely a vízkereszt utáni első vasárnapig tartó karácsonyi ünnepkör és az egyházi év kezdete. Ilyenkor gyújtják meg az adventi koszorúk első gyertyáját, és megkezdődnek a karácsonyi előkészületek.

A jazz-rock első hazai prófétái – a Syrius együttes

Ausztráliába a formáció a kirobbanó nagy sikereik ellenére sem térhetett vissza a pártállami packázások miatt, pedig hívták őket.

Hortobágyi T. Cirill: Adventben az első lépés, hogy a félelmeinket, a kérdéseinket imádsággá fordítsuk

Kisalföld
-
 Ma 08:00Megyei

Világjárványba érkezett advent első vasárnapja. A gyertya fényében számos kérdés fogalmazódik meg az emberekben: Miért? Meddig? Hogyan? Kitől? Mi lesz? A válaszokat keresik a tudósok és keresik a hívő emberek is. Karácsony ünnepéhez tartva az első lépés, hogy a félelmeinket, a kérdéseinket imádságba fordítsuk – mondta Hortobágyi T.…

Wizards Of Hazards – End Of Time – itt a finn sabbathisták első lemeze

Fémforgács
-
 Ma 08:00Zene

Megjelent a finn sabbathista Wizard Of Hazard bemutatkozó lemeze End Of Time címmel. A zenekar a következőket mondta az anyagról: “Az End Of Time felvételei az előző évszázadban gyökereznek: a ’70-es, ’80-as és ’90-es évek rock és heavy metal hatásai ihlették. A dalszövegek mögötti történeteket régi hiedelmek inspirálták. Az album…

Ma kell meggyújtani az első gyertyát az adventi koszorún

Ma van advent első vasárnapja, a vízkereszt utáni első vasárnapig tartó karácsonyi ünnepkör és az egyházi év kezdete.

Így fogadták a VV10 első párbaját megnyerő VV Bálintot a villában

Filmsor
-
 Ma 07:49Film

Néhány villalakó egyből a srác nyakába vetette magát, ám voltak, akiknél egyből eltört a mécses...

Nem adott elsőbbséget, halálos balesetet okozott

Nem adott elsőbbséget, halálos balesetet okozott Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 29., v - 07:44 Tehergépkocsi ütött el egy kerékpárost Dévaványán. A kerékpárral közlekedő nő a kórházba szállítását követően elhunyt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Young G és szerelme első közös babájukat várják

Ismét apai örömök elé néz Rácz Béla, azaz Young G! A rapper - akinek már van egy kisiskolás lánya - az Instagram-oldalán újságolta el rajongóinak...

Délután kisüthet a nap advent első vasárnapján

Feol
-
 Ma 07:12Időjárás

Ugyanakkor hószállingózás is előfordulhat a nap első felében.

Laposa Julcsi terveit is felülírta a járvány: első népi énekkönyve eljutott a muravidéki iskolákba

Zaol
-
 Ma 07:00Kultúra

Laposa Julcsi Junior Prima-díjas népzenész sűrű évet tudhat maga mögött, bár a karanténhelyzet az ő terveit is felülírta, csakúgy, mint sok zenésztársáét. Ám az élet nem áll meg, online sorozatokat indított és első népi énekkönyve a napokban eljutott a muravidéki iskolákba.