Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Trócsányi László a Magyar Jogász Egylet új elnöke

Trócsányi Lászlót választotta új elnökévé az 1879-ben alapított Magyar Jogász Egylet.

Elsöprő többséggel Trócsányi Lászlót választották meg a Magyar Jogász Egylet elnökévé

Trócsányi László egyetemi tanárt, európai parlamenti képviselőt választotta új elnökévé az 1879-ben alapított Magyar Jogász Egylet.

Orbán 133 bátor embere kiröhögte a magyarokat

Hírklikk
-
  Ma 16:15 Belföld

Folytatódott a parlament munkája. A képviselők közül többen is kérdezték Orbán Viktort a sok vitát kiváltó tesztelésről. Mint köztudott, Magyarország a tesztek számát tekintve, a hátsó régiókban kullog, ráadásul idáig az elvégzett tesztek sokba kerültek, sokan sokat kerestek rajtuk. Ezen kívánt változtatni a kormány, amikor hatósági árassá tette a

Koronavírusos lett egy nyugat-magyarországi város első embere

Infostart
-
  Ma 16:13 Belföld

A fideszes Bebes Istvánról szóló értesülést maga az érintett is megerősítette. Története azonban lehet, hogy nem ilyen egyszerű.

Trócsányi Lászlót választották a Magyar Jogász Egylet új elnökévé

Az új elnök az egylet feladatának nevezte, hogy a jog szolgálata érdekében összetartsa a magyar jogászokat

Oscar-várólistás magyar filmet is nézhetünk online a filmfesztiválon

Többek között az Akik maradtak is elérhető lesz majd két hétig.A koronavírus-járvány miatt újabb fesztivált tartanak meg az interneten. A IV. Hét Domb Filmfesztivál döntős filmjeit egészen október 4-éig lehet megtekinteni az esemény oldalán, a rendezvény történetében először pedig a közönség is szavazhat a döntőbe jutott alkotásokról.

Képmutatásrekord: az inflációcsináló Gyurcsány magyaráz a mostani pénzromlásról

888.hu
-
  Ma 16:06 Vélemény

Soha nem volt olyan magas az infláció, mint amikor a Gyurcsány-csomag megroppantotta a magyar gazdaságot, most mégis éppen a Böszme pártja riogat a 4 százalék körüli pénzromlás kapcsán azzal, hogy „hónapról hónapra rosszabbul élnek a magyarok”. Ez a 4 százalék a fele annak az inflációs mértéknek, amit Gyurcsányék idején elszenvedtek…

Az Airbusnál már tervezik a világ első klímasemleges, zéró emissziós repülőit

A francia repülőgépgyártó Airbus a napokban tette közzé három hidrogén meghajtású gépének részletes tervét, előreláthatólag 2035-ben kerülnek majd bevezetésre a klímasemleges repülők. A három modell bár méretben és stílusban különbözik, de mind nulla károsanyag-kibocsátással fognak üzemelni, a fő hajtóerejük a hidrogén lesz.

Magyar siker a Roland Garroson

Gálfi Dalma bejutott a francia nyílt teniszbajnokság selejtezőjének második fordulójába.

Albon és a „tragikus ünneplés” az első dobogó után

Gyertyafényes vacsorával ünnepelt – egyedül a szállodai szobában…

HIVATALOS: megvan Dzsudzsák Balázs új klubja, Magyarországon folytatja

A vártnak megfelelően Dzsudzsák Balázs, a válogatott csapatkapitány visszatér Magyarországra, és újra a magyar bajnokságban fogja rúgni a bőrt, mint hosszú évek ezelőtt a nemzetközi karrierje előtt.

Trócsányi László a Magyar Jogász Egylet új elnöke

Trócsányi László egyetemi tanárt, európai parlamenti képviselőt választotta új elnökévé az 1879-ben alapított Magyar Jogász Egylet.

Az első férfi kozmetikától a KISZ színházáig: a Hungária fürdő alakváltozásai

Múlt-kor
-
  Ma 15:51 Kultúra

A Hungária Budapest egyik legjelentősebb fürdője volt, a mellette álló Continental Szállóval a főváros egyik közkedvelt szállás- és fürdőhelyeként funkcionált. Több tulajdonosváltást, botrányt, bezárást és újranyitást élt meg, története olyan viharos volt, akárcsak a főváros 19-20. századi históriája.