Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A vírus nem tűnik el teljesen

Lecsengőben van a járvány Magyarországon. A szakértők úgy látják, hogy a fertőzés kevésbé terjed azokban az országokban, ahol korábban bevezették a tuberkulózis elleni védőoltást.

Lukasenka: Fehéroroszországban a hatóságok nem fogják engedni a forradalmakat

ma7.sk
-
  Ma 18:56 Külföld

Fehéroroszországban a hatóságok nem fogják engedni a forradalmakat - jelentette ki Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök fehérorosz az Állambiztonsági Szolgálat (Kgb) vezetőjével, Valerij Bakulcsikkal tartott hétfői megbeszélésen, amelyet a hétvégi tüntetések nyomán tartottak.

Nem használható határátlépésre az elektronikus útlevél – Ukrán Állami Határőrszolgálat

Nem használható az államhatár átlépésére külföldre utazáskor sem az elektronikus útlevél, sem az elektronikus személyigazolvány a Gyija állami webportál mobil alkalmazásának felmutatásával – közölte hétfőn hivatalos honlapján az Ukrán Állami Határ...

Németh Zoltánt köszönti 50. születésnapja alkalmából az Irodalmi Szemle

Németh Zoltán költő, irodalomtörténész, a Varsói Egyetem professzora, az Irodalmi Szemle szerkesztője idén június 26-án tölti be az ötvenet. Ebből az apropóból az Irodalmi Szemle egy alkalmi lapszámmal jelentkezik, amelyben szerzőtársak, pályatársak és szerkesztőtársak köszöntik Németh Zoltánt. Többek között Parti Nagy Lajos, Csanda…

Szerdától eltörlik a nyugdíjasok számára kijelölt bevásárlási időt, kinyithatnak az edzőtermek

Parameter
-
  Ma 18:44 Határtalan

Matovič elmondta, hogy a konzíliumot Szlovákia legjobb szakértői alkotják, és örül annak, hogy ilyen emberek döntenek az intézkedésekről, nem pedig a politikusok. A miniszterelnök elmondta, hogy Magyarországra és Csehországba való utazáshoz annak az állampolgárnak, aki a két ország valamelyikében lakik, és…

Már nem érsz el hozzám. Már béke van

Goodstuff
-
  Ma 18:37 Életmód

Még hetekkel ezelőtt sem hittem, hogy eljutok ide. De sikerült. Büszke vagyok magamra, hogy felkeltem a padlóról, hogy nem hagytam lenyomni magam, hogy fontosabbnak találtam az életem, a szomorúságnál. Egy vagyok a sok közül aki csalódott. Tudom, történt meg ez már mással is, nem én vagyok az első a történelemben. Szerettelek, aztán…

Tanárok a távoktatásról: az év végi értékelésnek nem lehet ez az időszak az alapja

Dívány
-
  Ma 18:35 Életmód

Cikksorozatunk mai részében Vikukel Zsuzsa, a Tópark Alternatív Általános Iskola intézményvezetője fejti ki gondolatait a távoktatás tapasztalatairól.

Jön az újabb nemzeti konzultáció, Sorost sem sikerült kihagyni belőle

PécsiStop
-
  Ma 18:20 Megyei

Mert ugye egy gazdasági válság közepén tényleg egy újabb nemzeti konzultációra kell elszórnia a kormánynak a pénzt.

Az Origo hivatalos postacíme nem is létezik, elérehetetlenek az újságírók is

Facebook-oldalán Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő tette közzé, hogy mennyire lehetetlen számonkérni a propaganda-média felelőseit a rendszeres rágalmazásokért. Hadházy évek óta rendszeres célpontja a Fidesz-média lejáratókampányainak. Legutóbb Hadházy levélben helyreigazítást kért az Origotól, mert azt írták,…

Barta Sylvia: Nem könnyű a betegség utáni újrakezdés

Origo
-
  Ma 18:13 Bulvár

Teljesen meggyógyult, már újra dolgozik, és sportolhat is.

Miért fontos, hogy a koronavírus miatt nem lehet közösen emlékezni a Tienanmen téri vérengzésre?

Harminc év után először fordul elő, hogy az emberek nem gyűlhetnek össze Hongkongban a közös virrasztásra. De miért olyan érzékeny téma ez most?

Hongkongban nem engedélyezték a megemlékezést

Harminc év óta először nem adott engedélyt a hongkongi rendőrség a gyertyás virrasztás megtartására, amelyet a pekingi Tienanmen téri tüntetés vérbe fojtásának évfordulója alkalmából rendeznek minden évben.

Nem a Bernabéuban fejezi be az idényt a Real

Tartalékcsapata pályáján, hatezer férőhelyes stadionban játssza zárt kapus hazai mérkőzéseit az újrainduló spanyol labdarúgó-bajnokságban a Real Madrid.

Fidesz: senki nem hiteles a nemzeti összetartozás ügyében, aki Gyurcsány Ferenccel összeáll

ATV
-
  Ma 18:04 Belföld

Az MSZP hiteltelen a nemzeti ügyekben, a Fidesz a nemzeti összetartozás ügyében senkit nem tekint hitelesnek, aki Gyurcsány Ferenccel összeáll - írta a nagyobbik kormánypárt frakcióigazgatója hétfői közleményében a szocialista Molnár Zsolt nyilatkozatára reagálva.

Érdemes megnézni a legszebb nemzeti parkot, amiről sosem hallottál

Roadster
-
  Ma 18:00 Színes

Amerika hatalmas ország, és hogy ez a banális mondat mennyire igaz és ennek megfelelően nem is annyira banális, akkor válik nyilvánvalóvá, amikor ilyen videókat látunk.