Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 120 hír

A fogzás megpróbáltatásai egy anya szemével

A szülők néha képesek mindenért a fogzást hibáztatni. Nyűgös a baba? Biztos épp fogzik - mondják. De ami még bosszantóbb, minden egyes orrfolyásért képesek a fogzást okolni.

Rengeteget fogyott Győrfi Pál fia, Dani

Győrfi Dani 25 kilótól szabadult meg.

Rengetegen lettek szombat este milliomosok

Népszava
-
 Tegnap 20:16Életmód

Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait.

Vámos Miklós: Megpróbáltam némi megértéssel szemlélni Demeter Szilárd ámokfutását

Üzenem neki, ha elment az esze, hagyja ott felelős állását, takarodjon melegebb égtájakra, próbálja megtalálni, addig is fogja be.

LMP: a lehető legtovább maradjanak nyitva az SNI-iskolák

Az LMP azt kéri a kormánytól, hogy a lehető legtovább tartsa nyitva a sajátos nevelési igényű gyerekekkel foglalkozó intézményeket a koronavírus-járvány alatt.

Rengetegen kapták el a koronavírust a soproni szociális otthonban

Válaszolt a soproni szociális intézményben elszabadult járvány ügyében Müller Cecíilia a független honanya Szél Bernadett kérdésére. 154-en kapták el a koronavírust. Eddig ezt az esetet nem verte nagy dobra az Operatív Törzs.   105 gondozott és 49 gondozó lett koronavírusos az önkormányzati fenntartású Soproni Szociális Intézmény – Idősek…

LMP: a lehető legtovább maradjanak nyitva az SNI-iskolák

A távoktatás nem tud alternatívája lenni a korai és egyéb más gyógypedagógiai fejlesztéseknek.

LMP: a lehető legtovább maradjanak nyitva az SNI-iskolák

Ungár Péter hangsúlyozta, hogy a távoktatás nem tud alternatívája lenni a korai és egyéb más gyógypedagógiai fejlesztéseknek.

LMP: a lehető legtovább maradjanak nyitva az SNI-iskolák

Az LMP azt kéri a kormánytól, hogy a lehető legtovább tartsa nyitva a sajátos nevelési igényű (SNI) gyerekekkel foglalkozó intézményeket a koronavírus-járvány alatt - mondta a párt országgyűlési képviselője szombaton, a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatón.

Olvasói élménybeszámoló Peruból, rengeteg fotóval

Utazómajom
-
 Tegnap 12:40Utazás

2018-ban barátnőmmel, Dórival és egy-egy hátitáskával elindultunk egy 10 hónapos föld körüli útra 30 országon és 6 kontinensen keresztül. Mindig is szerettünk utazgatni és több, mint 20 országban jártunk a „nagy út” előtt. Rengeteg fantasztikus és izgalmas élményben volt részünk és az idei év fényében azt hiszem nagyon szerencsések is…

Ez a kisgyerekes nő rengeteget fogyott

NLC
-
 Tegnap 11:31Életmód

Mióta nem eszik gyorskaját és elkezdett mozogni, több mint 30 kilóval lett kevesebb.