Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 210 hír

Hogyan lesz elég óvónő Fehérváron?

fmc
-
  Tegnap 23:49 Megyei

Csökken a gyereklétszám, egyenetlen az intézmények kihasználtsága és hiány van óvodapedagógusokból – derült ki a Humán Közszolgálati Szakbizottság felméréséből. A helyzetet a város egy közel kétszázhetvenmillió forintos fejlesztési csomaggal, intézményátszervezéssel és különféle támogatási lehetőségekkel kezeli.

A Fehérvár Ct bringásai Dubajban versenyeztek

Feol
-
  Tegnap 21:00 Sport

Olykor rettentő nehéz körülmények között kellett tekerniük a Fehérvár Cycling Team országúti kerékpárosainak a Dubai Women’s Tour elnevezésű körversenyen.

Nemzetközi innovációs audit segíti a kkv-k fejlesztéseit

Magyarország jelenleg az Európai innovációs eredménytábla 23. helyén szerepel, most azonban hatékony segítséget kaphatnak fejlődésükhöz a kkv-k. A hazai vállalkozások az Enterprise Europe Network (EEN) hálózaton keresztül olyan, nemzetközi szinten alkalmazott innovációs elemzést és tanácsadást vehetnek igénybe, amellyel hatékonyan…

Nagy tervekkel és elszántsággal kezdi az esztendőt az új vezetés Fehérvárcsurgón

Feol
-
  Tegnap 17:30 Megyei

Temesvári Krisztiánnal, az új polgármesterrel beszélgettünk most, hogy munkára készen áll az újonnan felállt testület, mely megalakulása óta elkészítette és elfogadta az első közös tervezésű költségvetést.

Elhalasztják az egri nemzetközi versenyt a koronavírus miatt

Borsodihír
-
  Tegnap 17:04 Sport

A magyaroknak külön rendeznek egy viadalt.

Az út szélén mentett életet a szabadnapos fehérvári tűzoltó

Somogyi Dávid szolgálatból tartott hazafelé, amikor egy, az út szélén álló személygépkocsira figyelt fel, amelyből az eszméletlen sofőrt próbálták többen kisegíteni.

Tollaslabda: elmarad a németországi nemzetközi verseny

NSO
-
  Tegnap 15:22 Sport

A koronavírus-járvány miatt elmarad a jövő hétre tervezett német nyílt tollaslabda-bajnokság.

Kalocsa a nemzetközi Utazás Kiállításon – Pingáló asszony a standnál, Piros Rózsa Néptánc Együttes a színpadon

Kalohírek
-
  Tegnap 15:20 Kultúra

Kalocsa a Bács-Kiskun megye településeinek helyet adó A pavilon307/A standjánál, a TDM Iroda szervezésében mutatkozik be.

Nemzetközi Söröm Fesztivál 2020 Szeged

2020. július 17-19. között 6. alkalommal rendezik meg a szegedi Dugonics téren, a Nemzetközi Söröm fesztivált igazi sörkülönlegességekkel.

Koronavírus: az operatív törzs fertőtlenítőszerrel és hőmérővel szerelné fel a nemzetközi vonatokat

Magyar Narancs
-
  Tegnap 14:20 Vélemény

A közmédiában rendkívüli tájékoztatási rendet írtak elő arra az esetre, ha Magyarországot is elérné a járvány.

Fehérvári Versünnep

A döntőt a költészet napjához kapcsolódóan április közepén tartják.

Benyújtotta fellebbezését a nemzetközi porondról kitiltott Manchester City

A Manchester City labdarúgócsapata benyújtotta fellebbezését a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS), amiért az európai szövetség (UEFA) a következő két idényre kitiltotta a nemzetközi kupaporondról.

Benyújtotta fellebbezését a CAS-hoz a nemzetközi porondról kitiltott Manchester City

A Manchester City labdarúgócsapata benyújtotta fellebbezését a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS), amiért az európai szövetség (UEFA) a következő két idényre kitiltotta a nemzetközi kupaporondról. A CAS szerdán közölte: a klub a hétfői határidőig eljuttatta a fellebbezéshez szükséges iratokat. A közlemény hozzátette: egyelőre nem tudják…

Benyújtotta fellebbezését a nemzetközi porondról kitiltott Manchester City

Az Uefa azért marasztalta el a klubot, mert az megítélésük szerint súlyosan megsértette a szervezet pénzügyi fair play-szabályát.

Népszerű nemzetközi focibajnokságokat is elérhetővé tesz a Telenor MyTV

Kütyü
-
  Tegnap 13:01 MobiltechHBODigi

Uefa Bajnokok Ligája, La Liga, Premier League, FA-Kupa, Seha Liga: február 25-től elérhető a Telenor MyTV online tévészolgáltatásában a Spíler2 csatorna HD minőségben, valamint mobiloperátorként országos lefedettséggel az elsők között a sporttartalmak széles kínálatát nyújtó Spíler Extra applikáció, nem csak Telenor ügyfeleknek.