Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 137 hír

Ha Izlandra készülsz, ezzel a busszal hódítsd meg a gleccsereket

A jármű a skandináv mitológia istenségének, Odinnak híres paripájáról, Szleipnirről kapta nevét.

Elképesztő: ezzel a vizsgálattal fény derülhet a Hunyadi család származására

Fény derülhet a Hunyadi család származására: Corvin János horvátországi sírjának feltárásával Mátyás király csontjai is azonosíthatóvá válhatnak – erről beszélt Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a Facebook-oldalán szerdán közzétett videóban.

Megöltek egy 19 éves fiatalt a IX. kerületben kora este

Megöltek egy fiatal férfit a főváros IX. kerületében szerdán; a feltételezett elkövetőt elfogták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rendőrségre 17 óra 23 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapesten, a IX. kerületben megszúrtak egy fiatal férfit. A 19 éves áldozat a helyszínen életét vesztette. A feltételezett elkövetőt a rendőr

Megöltek egy fiatal férfit Budapesten, a IX. kerületben

Megöltek egy fiatal férfit a főváros IX. kerületében szerdán. A feltételezett elkövetőt elfogták - közölte a rendőrség a honlapján.

Megöltek egy 19 éves férfit a IX. kerületben

Megöltek egy fiatal férfit a főváros IX. kerületében szerdán; a feltételezett elkövetőt elfogták – közölte a rendőrség a honlapján. /Mihádák Zoltán A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a rendőrségre 17 óra 23 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapesten, a IX. kerületben megszúrtak egy fiatal férfit. A 19…

Megöltek egy fiatal férfit Budapesten

Az eset a IX. kerületben történt. A feltételezett elkövetőt elfogták.

Megöltek egy fiatal férfit a IX. kerületben

Megöltek egy fiatal férfit a főváros IX. kerületében szerdán; a feltételezett elkövetőt elfogták – közölte a rendőrség a honlapján.

Megölte magát egy férfi, mielőtt a TEK kiérkezett volna

Konvojban siettek a rendőrök egy férfihoz Budapesten, aki azzal hívta fel a rendőrséget, hogy megöli magát – tudta meg a Telex. A Terrorelhárítási Központot is riasztották, mert tudták, hogy az illetőnél több, engedéllyel tartott fegyver is van. A lap úgy értesült, mielőtt a TEK kiért volna lakáshoz, a férfi fejbe lőtte magát.

Elképesztő áttörés jöhet: a tudósok ezzel a módszerrel megállíthatják az öregedést – Már tesztelik az eljárást!

Blikk
-
 Ma 16:24Bulvár

A jövőben embereken is alkalmaznák azt a kínai tudósok által kifejlesztett újfajta génterápiát, amellyel a szakértőknek sikerült elérniük, hogy az egerek öregedését megállítsák.

Villámdiéta: heti 2 kg-ot dobhatsz le ezzel a turmixszal

A zeller az egyik legegészségesebb zöldség a súlycsökkentő diétához.

Villámdiéta: heti 2 kg-ot dobhatsz le ezzel a turmixszal

A zeller az egyik legegészségesebb zöldség a súlycsökkentő diétához.

Kim Kardashian ezzel világossá tette férjének, hogy fel is út, le is út

hirado.hu
-
 Ma 15:12Bulvár

A feleség Hollywood legjobb válóperes ügyvédjét bízta meg.

Magyarország digitális felzárkóztatása is a Google céljai között: ezzel a pályázattal segítene a vállalat

A Google meghirdette a közép- és a kelet-európai régió országainak szóló Google.org Impact Challenge programját, amely a digitális felzárkóztatásért, illetve az inkluzív gazdasági növekedés elősegítéséért dolgozó szervezetek támogatását célozza - közölte a Google szerdán az MTI-vel.