Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

Többfunkciós tűzoltóság épül Kecskeméten

Az új épületben helyet kap majd a tűzoltólaktanya, a katasztrófavédelmi kirendeltség és a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság is.

Trafószekrény égett Kecskeméten

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói eloltották a tüzet. Egy trafószekrény gyulladt ki egy épület külső falán Kecskeméten, a Sarkantyú utcában. Körülbelül három négyzetméteren a homlokzati szigetelés is megégett. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a tüzet. (OKF)

Trafószekrény égett Kecskeméten

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói eloltották a tüzet.

Kigyulladt egy trafószekrény Kecskeméten

Kigyulladt egy épület külső falát elhelyezett trafószekrény Kecskeméten, a Sarkantyú utcában, vasárnap kora délután.

Trafószekrény égett Kecskeméten

Egy trafószekrény gyulladt ki egy épület külső falán Kecskeméten, a Sarkantyú utcában. Körülbelül három négyzetméteren a homlokzati szigetelés is megégett. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Kecskeméten

A Budaihegyben történt tűzesethez vasárnap délelőtt riasztották a tűzoltókat.

Égett egy családi ház Kecskeméten

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete vasárnap reggel a Budaihegy tanyán. A tűzoltóknak sikerült megfékezniük a lángokat.

Kigyulladt vasárnap reggel egy családi ház Kecskeméten

A tető, valamint a házhoz épített szauna égett.

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Kecskeméten

Egy családi ház tetőszerkezete ég Kecskeméten, a Budaihegy tanyán. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, három vízsugárral megkezdték a lángok oltását.

Mélyvízben Kecskeméten – Interjú Kelecsényi Panni és Támadi Anita egyetemi hallgatókkal

SzínházOrg
-
 Tegnap 04:30Kultúra

A kecskeméti közönség megszokhatta az elmúlt években a Cseke-osztály színésznövendékeit az előadásokban. Támadi Anita és Kelecsényi Panni neve bizonyára ismerősen cseng a nézőknek. Az idén már végzős egyetemisták előbb kisebb szerepeket kaptak, amiket nagyobbak követtek, most pedig a Nyolc nő című bűnügyi komédiában…

76 éves férfit rabolt ki Kecskeméten

Egy nap alatt elfogták a kecskeméti rendőrök azt a nagykőrösi lakost, aki kirabolt egy 76 éves férfit. Az ügy vizsgálatát a nyomozók befejezték.

Lezárt akta: Rablás Kecskeméten

Lezárt akta: Rablás Kecskeméten Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 21., szo - 08:21 Egy nap alatt elfogták a kecskeméti rendőrök azt a nagykőrösi lakost, aki kirabolt egy 76 éves férfit. Az ügy vizsgálatát a nyomozók befejezték.

Vállalkozó nők világnapja Kecskeméten (videóval)

Hiros
-
 20.11.20 18:51Megyei

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara második alkalommal szervezte meg a Vállalkozó Nők Világnapját Kecskeméten, amelyhez ezúton online lehetett kapcsolódni. A rendezvény célja, hogy felhívják a figyelmet a nők gazdaságban betöltött szerepére, helyi közösséget építsenek, és együtt gondolkodásukkal elősegítsék a női…

Kedvezményt adnak az üzletek bérleti díjából Baján és Kecskeméten

Kecskeméten és Baján is kedvezményekkel igyekszik segíteni az önkormányzat a vállalkozóknak.