Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Megnyitotta kapuit a berlini Nemzetközi Zöld Hét

Elkezdődött pénteken Berlinben a Nemzetközi Zöld Hét (Internationale Grüne Woche - Igw), a világ legnagyobb mezőgazdasági, élelmiszeripari és kertészeti kiállítása és vására, a magyar standot Nagy István agrárminiszter nyitotta meg.

Megnyitotta kapuit a Nemzetközi Zöld Hét

Hazánk 16 kiállítóval, 600 négyzetméteres standon képviselteti magát a rangos szakkiállításon

Megnyitott a legnagyobb balatoni mozi: mutatjuk, hol érdemes filmezni a nyáron

HelloVidék
-
  20.01.17 13:00 Utazás

A Balaton térségében a legnagyobb befogadóképességű, újonnan kialakított mozi nyílt meg csütörtökön Gyenesdiáson.

Megnyitott a kedvelt étterem: teljesen megújult a Tiszacsegei Halászcsárda

A halfogyasztás növekedéséről is beszélt az agrárminiszter szerdán, a 110 millió forintból felújított tiszacsegei halászcsárda átadásán.

Tökéletes bisztrókonyha és remek reggelik Újbuda egyik eldugott utcájában – megnyitott a Non Plus Ultra

WeLoveBudapest
-
  20.01.16 16:01 Utazás

Felülmúlhatatlan, utolérhetetlen, valami, amiből egyszerűen nem kell több vagy jobb – ez a non plus ultra jelentése. És ha az Alíz utcai Non Plus Ultra bisztrót tekintjük, akkor a névadás több, mint találó – laktató reggelik, tökéletes bisztrófogások, és Maczák Anna ex-costeses pastry chef felejthetetlen desszertjeinél valóban nem kell jobb hely. I

Vasárnapi húsleves és rántott hús japánul – megnyitott a Nebuta

WeLoveBudapest
-
  20.01.15 14:03 Utazás

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a húsleves-rántott hús kombináció csak nálunk hasít, pedig Japánban is népeledelnek számít mindkettő. A decemberben nyílt Nebuta a japán gasztronómiának ezt az általunk is jól ismert, nagyon szerethető ágát hozza el nekünk - természetesen keleti köntösben.

Ahol végre elkezdhetünk ismerkedni a valódi kínai konyhával – megnyitott a Spicy Fish a Corvin sétányon

WeLoveBudapest
-
  20.01.14 14:31 Utazás

Hogy a 90-es évek szagú kínai kifőzdék ideje lejárt, azt rég tudjuk. Azt is, hogy jó vietnami, thai vagy japán éttermet könnyen találunk Budapesten. A 2020-as év jó eséllyel az ázsai éttermekről fog szólni, hiszen már tavaly is egyre több autentikus kínai, vietnami étterem nyílt a városban. Az év vége előtt pár nappal pedig a kínai konyha egyik emb

Nagyszeben: A müncheni repülőjáratot törölték, a londonit átirányították Kolozsvárra a köd miatt

A München-Nagyszeben repülőjáratot törölték, a Londonból érkező gépet pedig Kolozsvárra irányították át a köd miatt a hétfőre virradó éjszaka - közölte a nagyszebeni nemzetközi repülőtér sajtószóvivője.