Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

Különleges Munkácsy-relikviákat mutattak be Békéscsabán

Ünnepélyes keretek között tartották meg a Munkácsy 175 című békéscsabai rendezvénysorozat záróeseményét csütörtökön a festőművészről elnevezett múzeumban. A program részeként megemlékeztek az alkotó születésének 176. évfordulójáról, illetve bemutatták a Munkácsy-relikviagyűjtemény új különlegességeit.

Zárult a Munkácsy-emlékév, készül az új állandó Munkácsy-kiállítás Békéscsabán

Csütörtökön zárult a Munkácsy Mihály (1844-1900) festőművész születésének 175. évfordulója alkalmából egy éve indított Munkácsy 175 programsorozat Békéscsabán. A helyi ...

Megnyílt a 42. Belgrádi Idegenforgalmi Vásár (fotógaléria)

Ma megnyílt a 42. Idegenforgalmi Vásár Belgrádban. A vásárra mintegy 40 országból 700 kiállító érkezett. Az idei rendezvény díszvendége Egyiptom. A idegenforgalmival egyidejűleg rendezik meg a 11. Nemzetközi Borkiállítást – a BeoWine-t, a 16. Horeca-Oprema elnevezésű vendéglátóipari felszerelés kiállítást és az ugyancsak 16.…

Megnyílt a biskeki magyar nagykövetség

KamaraOnline
-
  Tegnap 10:32 Gazdaság

Jó döntés volt a kormány részéről a keleti nyitás stratégiájának meghirdetése tíz évvel ezelőtt, ezért is nyílt meg szerdán a magyar nagykövetség a kirgiz fővárosban, Biskekben - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a kirgiz-magyar üzleti fórumon.

Fémipari képzőközpontot alakítanak ki Békéscsabán

Fémipari képzőközpontot alakítanak ki Békéscsabán csaknem 2,2 milliárd forintos beruházással - közölte a szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár a békési megyeszékhelyen.

Megnyílt Magyarország első egyetemi inkubációs központja

Computerworld
-
  20.02.19 21:57 Gazdaság

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemre (BME) járó hallgatók és kortársaik innovatív ötleteit és startup vállalkozások indulását karolja fel a kapuit ma megnyitó BME Z10 inkubációs központ a cégalapítástól egészen a piacra lépésig.

Fémipari képzőközpont alapkövét tették le Békéscsabán

A Békéscsabai Szakképzési Centrum számára mindig is lényeges volt a technikai fejlődés lekövetése, a munkaerőpiaci igényekhez való alkalmazkodás. Ezen az úton újabb mérföldkőhöz érkeztek. Letették egy új, 2,1 milliárd forintból megvalósuló képzőközpont alapkövét. A közelmúltban a Békéscsabai Szakképzési Centrumhoz került az egykori…

Társadalombiztosítási fórumot tartottak Békéscsabán

  Sok más mellett a szociális hozzájárulási adót érintő változásokról is szó esett azon a Társadalombiztosítási Fórumon, melyet szerdán rendeztek meg a Békés Megyei Kormányhivatal békéscsabai központjában. A programon Bogdán Zsuzsanna, a Magyar Államkincstár főosztályvezetője az egészségbiztosítási pénzellátások aktualitásairól…

Szombaton parasport napot tartanak Békéscsabán

Beol
-
  20.02.19 16:00 Sport

Hazánkban szombaton rendezik meg a Magyar Parasport Napját, az eseményhez Békéscsabán is csatlakoznak.

Kárpát-medencei magyar prózagála Békéscsabán

A Körös Irodalmi Társaság, a Magyar Írószövetség és a Békéscsabai Jókai Színháza gálaműsort szervez a magyar széppróza napja alkalmából, február 24-én.

Új képzési központ létesül Békéscsabán

Origo
-
  20.02.19 14:10 Gazdaság

A 2,2 milliárdos beruházás a fémipari képzést támogatja majd.

Fémipari képzőközpont létesül Békéscsabán

ProfitLine
-
  20.02.19 14:00 GazdaságBeruházás

Fémipari képzőközpontot alakítanak ki Békéscsabán csaknem 2,2 milliárd forintos beruházással - közölte a szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár szerdán a békési megyeszékhelyen.

Megnyílt a biskeki magyar nagykövetség

Jó döntés volt a kormány részéről a keleti nyitás stratégiájának meghirdetése tíz évvel ezelőtt, ezért is nyílt meg szerdán a magyar nagykövetség a kirgiz fővárosban, Biskekben – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a kirgiz-magyar üzleti fórumon.

Kétmilliárd forintos beruházás indult el Békéscsabán

Beol
-
  20.02.19 13:44 Belföld

Kormányzati támogatásból, egy több mint 2 milliárd forintos beruházás révén újabb képzési központot alakít ki a Békéscsabai Szakképzési Centrum.

Fémipari képzőközpontot alakítanak ki Békéscsabán

Pölöskei Gáborné a fejlesztés alapkőletételekor elmondta, hogy a szakképzés megújítása a szabályozás szintjén megtörtént.