Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 61 hír

Megnyílt Debrecen első közösségi kertje, ennyiért használhatják (elsősorban) a vénkertiek

Megnyílt Debrecen első közösségi kertje – jelentette be Barcsa Lajos alpolgármester, a Vénkert önkormányzati képviselője.  A vénkerti Sinai Miklós utcai parkban több mint 500 négyzetméteren kertészkedhetnek a környéken élők. Debrecen Zöld város programjában a teljesen megújulhattak a Vénkert parkjai, játszóterei és sportpályái.   A Zöld…

Megnyílt a világ első városi csend parkja, ahol a forrásokat is hallani

Travelo
-
  Tegnap 19:15 Utazás

Ez a cím olyan városokhoz közeli parkoknak jár, melyekben alig van hangszennyezettség.

Őszre ígérik az új pécsi Ifjúsági Házat, napokon belül kezdik a Centrum-parkoló felújítását

Ez is még az előző pécsi városvezetéstől “örökölt” beruházás. Ráadásul olyan fejlesztés, amely igazából nem kerül pénzébe a városnak a vissza nem térítendő 100%-os támogatás miatt. A pénzt pályázaton, EU-s (fideszül: brüsszeli) forrásból nyerték el Páváék. Habár az is igaz kb., hogy az a nagy kalap (TOP), amiből jött a pénz, annak az…

Június közepén indul a Centrum parkoló felújítása

Június 15-én kezdődik a Centrum parkoló felújítása, mely nem lesz rövid, és korlátozásokkal is jár, cserébe viszont több autót lehet majd itt deponálni, a területre hulló csapadékot pedig olajleválasztós rendszer tisztítja majd meg, melyet a kivitelező a városi csapadékvíz-elvezető hálózatba köt be.

Százötven millió forintból épült az új védőnői centrum Békéscsabán

Körös Hírcentrum
-
  Tegnap 17:44 Megyei

A békéscsabai védőnői szolgálat az egészségügyi alapellátás részeként, Békéscsaba közigazgatási területén a családok egészségének megőrzése és az egészségromlás megelőzése érdekében egészségfejlesztést végez. A régi védőnői centrum nem felelt meg a jogszabályi előírásoknak, a két tanácsadásra használt helyiség folyamatosan…

Páva Zsolt öröksége: őszre kész lehet az új IH és a Centrum Parkoló környéke is megszépül

Az Ifjúsági-ház felújítása tavaly szeptemberben kezdődött meg és várhatóan őszre be is fejeződik. A fejlesztés második üteme a Centrum-parkoló felújítása. "A beruházás célterületén jelenleg a parkolóhelyek többsége nincs ellátva szilárd burkolattal, így a parkoló száraz időben porzik. A felszíni csapadékvíz elvezetés a…

Együtt az úton – nőket segítő online workshop

marie claire
-
  Tegnap 16:03 Életmód

A járvány után nem ott fogjuk folytatni, ahol abbahagytuk. Megváltozik a világ, és nekünk alkalmazkodni kell hozzá. Egy egyedi online konferencia és workshop segíti azokat a nőket, akik nyitottak az önfejlesztésre, és a megváltozott helyzetben is szeretnének előrébb jutni az őket érdeklő területeken.

Országos tisztifőorvos: 102 éves volt az a legidősebb beteg, aki gyógyultan távozott a Dél-pesti Centrumkórházból

A legtöbb szakvélemény valószínűsíti, hogy a koronavírus köztünk marad, és a téli szezonban az influenzavírus mellett többletmegbetegedést produkál.

Országos tisztifőorvos: 102 éves volt a legidősebb beteg, aki gyógyultan távozott a Dél-pesti Centrumkórházból

A legtöbb szakvélemény valószínűsíti, hogy a koronavírus köztünk marad, és a téli szezonban az influenzavírus mellett többletmegbetegedést produkál.

Csaknem kilenc év után elhagyja Simeonét állandó segítője

M4 Sport
-
  Tegnap 15:30 Sport

Germán Burgos az idény végeztével vezetőedző lesz.

Megnyílt Kőbánya-Kispest állomás felújított jegypénztára

Az „50 MEGÚJULÓ ÁLLOMÁS” programjának keretében a váróterem és pénztár hely

Megnyílt Kőbánya-Kispest állomás felújított jegypénztára

Elkészült a felújított jegypénztár Kőbánya-Kispesten. Ma reggeltől már az új helyiségben válthatják meg menetjegyeiket az utasok.

102 éves a legidősebb beteg, aki gyógyultan távozott a Dél-Pesti Centrumkórházból

A tisztifőorvos szerint a koronavírus köztünk marad, és a téli szezonban felerősödhet.

Ismét megnyílt a gasztropiac Imremajorban

Sonline
-
  Tegnap 11:30 Kultúra

Imremajorban újra szélesre tárták a Hunyady udvar kapuit a látogatók előtt. Pünkösdvasárnap volt idén az első alkalom, hogy a kézműves- és gasztrópiacrajongók kedvenc helyüket újra bevehették.