Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 362 hír

Labrisz: Jelentsék az összes megtévesztő mesét a fogyasztóvédelemnek

A Meseország mindenkiért című könyv kapcsán született kormányhivatali döntés miatt szólított fel a könyv kiadója mesék "feljelentésére".

Heti 43 millióba kerül a karantén Robbie Williamsnek

Az énekes a karibi térségben, Saint-Barthélemy egyik luxusvillájában tölti a 14 napos karantént családjával, miután pozitív koronavírus tesztet produkált.

A Juventus cserét ajánlott a Herthának

FociClub
-
 Ma 18:14Foci

Melyik fél járna jobban?!

Elutasította a Dunaferr vezetésének ajánlatát a Vasas szakszervezete

Rövid időn belül válaszolt is a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség a cégvezetés keddi ajánlatára. Ebből kiderül, hogy az érdekképviselet nem tudja elfogadni a munkáltató ajánlatát, ami a kollektív szerződés lejáratának meghosszabbításáról szólt volna, cserébe viszont a szakszervezetnek el kellett volna állnia a pereskedéstől.

A százezret közelíti az ágazati bértámogatási programban megmentett munkahelyek száma, összesen több mint egymilli…

Mostanáig már 95 ezer munkavállaló után kérték az ágazati bértámogatást a koronavírus-járvány miatt működésüket szüneteltetni kényszerült vállalkozások, jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szerdai közleménye szerint a tárca parlamenti és stratégiai államtitkára.

Most csapj le akciós cipőkre, táskákra és kiegészítőkre - szuper ajánlatunk van!

Sosincs alkalmatlan időpont arra, hogy a cipők és kiegészítők választékát gyarapítsd - pláne, ha jót tudsz venni jó áron. Most itt a lehetőség: az ecipő.hu összes terméke közül 20% kedvezménnyel vásárolhatsz a Startlap kuponkódjával.

1987-ben volt utoljára igazi havazás: A Korda házaspár nyakig süppedt a hóban, Szikora anyukája egy hétig a ház fogly…

Bár a napokban kaptunk egy kis ízelítőt a télből, igazi nagy havazás 1987 óta nem volt hazánkban. Megállt az élet Budapesten – emlékeztek vissza a legtöbben, amikor a ’87-es nagy hóviharról kérdeztük őket. Többek közt Korda Györgyöt vagy épp Szikora Robit is feltárcsáztuk egy kis múltidézésre.

Átlátszó: összesen ezer fát vágnak ki az atlétikai stadion miatt

Összesen ezer fát vágnak ki az atlétikai stadion és a hozzá tartozó elemek miatt - írja az Átlátszó. A műszaki dokumentáció szerint a stadion telkén 858 fát vágtak ki, a környéken pedig további 216-ot. A megállapodás értelmében 327 fát ültetnek a stadion telkére, a többi 1332 fa ültetése helyett 106 millió forintot fizetnek - írja az oldal.A…

A Harry Potter Ronja ács lesz?

Mióta apa lett, egyre jobban érdekli a házépítés és az ácsszakma a Harry Potter-filmek egyik főszereplőjét.

A Harry Potter Ronja ács lesz?

Mióta apa lett, egyre jobban érdekli a házépítés és az ácsszakma a Harry Potter-filmek egyik főszereplőjét.

A Dunaferr Vasas nem fogadta el a munkáltató ajánlatát

Duol
-
 Ma 15:45Megyei

Mint arról szerkesztőségünk is beszámolt, az Evgeny Tankhilevich legfőbb-, általános vezérigazgató-helyettes munkavállalóknak írt 2021.január 19-én kelt levele szerint április 30-ig, azaz két és fél hónappal meghosszabbodhat a Dunaferr kollektív szerződésében (DTKSZ) foglalt juttatások folyósítása amennyiben január 20-a, 15 óráig a két…

Lezárultak a perek: összesen 19 ítélet mondja ki hazudtak Gréczyről a propaganda médiában

Gréczy Zsolt Facbookon számolt be arról, hogy lezárultak a perek és összesen 19 ítélet mondta ki, hogy hazudtak róla a fideszes propaganda médiában. Íme Gréczy Zsolt beszámolója: 2019 decemberében a fideszes média támadást indított ellenem. Rendkívül súlyos dologgal vádoltak: nőket zaklatok. Én tudtam, hogy ebből semmi sem igaz …

Londoni ajánlat érkezett a játszótér megmentésére

Bama
-
 Ma 15:36Belföld

Nem tetszik a parcellázás a helyi lakosoknak.