Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 183 hír

Rém rendes család? Szigorú szabályokat kell betartaniuk a Beckham gyerekeknek

Femcafe
-
  Ma 08:20 Bulvár

Victoria és David Beckham bizony elég rövid pórázon tartják a csemetéket.

Forrasztópákát ragadtak a gyerekek a dégi táborban

Feol
-
  Ma 07:25 Megyei

Hiszik vagy sem, a fotón éppen az látható, amint egy szentjánosbogár épül.

A tikkelő gyerekek lassabban tanulnak

HáziPatika
-
  Ma 07:05 Egészség

Tourette-szindrómás gyerekek tanulási képességeit vizsgálta a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Nagy Attila vezette kutatócsoportja részben saját fejlesztésű tesztekkel.

Soha nem feledi Észak-Komáromot Priskin, a magyar válogatott focista

Kemma
-
  Ma 06:55 Sport

A hatvanháromszoros válogatott csatár, a jelenleg a Győri ETO-ban szereplő Priskin Tamás volt a Koppánymonostori SE focitáborának meglepetésvendége.

Többemberes babák. Miért nehezebb ezeknek a gyerekeknek, mire érdemes figyelniük a szülőknek?

Minden édesanya megéli a lelkiismeretfurdalást, a bizonytalanságot, hiszen napjainkban a nyakunkba zúduló – sokszor ellentmondó -információtenger az ellen hat, hogy semmi másra ne hagyatkozzunk, csak a babánkra, és a saját igényeinkre, érzéseinkre. Ez még megterhelőbb egy többemberes baba mellett. Dr. William Sears amerikai…

Kialudtad magad? Honnan? Gyerekek mondták, mi csak lejegyeztük

Bonyolult kapcsolatban Csongor 4 évesen: – Anya, ki  a te férjed? – Apa. – És én is?  Borúra derű – Ma nem megyünk ki az udvarra, mert esik az idő. (…) – Nézd, anya! Végre kisült a napocska! Szabadalmaztatni kéne Mátéval beszélni próbálok, erre ő: – Végigmondhatom, amit akarok? Vagy megint beleszólsz és szürke marad […]

Döbbenetes: szögekkel raktak tele egy parkot a Xiv. kerületben, gyerekek szoktak ott játszani

Egy XIV. kerületi parkban felfele állított szögeket ragasztottak le arra a helyre, ahová a gyerekek és az idősek szoktak ülni, pad hiányában. Egy ott élő férfi szerint a kutyák miatt tehették ki – derül ki a Tények riportjából.

Németül beszéltek a gyerekekhez a veszprémi napközis táborban

Veol
-
  Tegnap 20:00 Megyei

Egérkéknek öltözve adták elő a Mats és a varázskövek című mesét a gyerekek, akik öt napig együtt játszottak a veszprémi Dózsa-iskola német nyelvű nyári tehetséggondozó táborában. Az utolsó délutánon, pénteken szüleik, rokonaik, barátaik is megnézhették a vidám színdarabot.

Elege lett: rasszista szurkolók miatt nem lépett pályára a Zalaegerszeg focistája

Blikk
-
  Tegnap 19:46 Foci

Csapata szurkolóira haragudott meg, a rasszista megnyilvánulások miatt nem lépett pályára az utolsó NB I-es fordulóban a Zalaegerszeg ciprusi válogatott futballistája, Fánosz Katelárisz (23).

Nem zárja ki a hazatérést a magyar válogatott focista

Origo
-
  Tegnap 18:17 Foci

A döntésénél az első szempont a család lesz.

Nyári táborok gyerekeknek

Ittlakunk
-
  Tegnap 18:13 Budapest 06. ker

Abacusan Tehetségtáborok indulnak 4 témakörben a MagNet Közösségi Házban. Kölyök mérnök robotika tábor, mely a digitális világ felhasználóiból a digitális világ alkotóivá teszi a gyermekeket. Kölyök filmes animációs tábor, mely az animáció iránt érdeklődő gyerekeket alkotó közösséggé formálja. Kölyök kutató természetbúvár tábor, ahol a kis…

Hátrányos helyzetű gyerekeknek gyűjtöttek Kalocsán

Baon
-
  Tegnap 17:30 Belföld

Adományruhákat, játékokat és más, gyermekeknek szánt tárgyakat gyűjtöttek össze, majd osztottak szét továbbadásra két kalocsai helyszín között szerdán.

Jó a sok biciklisáv, de tanítsuk meg jobban biciklizni a gyerekeket!

Klubrádió
-
  Tegnap 15:48 Vélemény

Örül az új, széles budapesti biciklisávoknak a BringaAkadémia programvezetője, aki arról is beszélt, hogy több közlekedési oktatás kellene az iskolákban.