Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 363 hír

Nem hiszi el, mit tetováltatott magára a világhírű színésznő

Blikk
-
 Ma 19:21Bulvár

Igazán jól látható helyre, a kulcscsontjára varratta a különleges becenevet a színésznő.

Varga Judit kávézni várja Clooney-t, Szíjjártó a színész ismereteit hiányolja

Végre igazi sztárok között foroghatnak a magyar politikusok! Szíjjártó Péter külügyminiszteré és Varga Judit igazságügyi miniszter is szükségét érezte, hogy a szerintük a háttérhatalmi Soros-hálózathoz tartozó amerikai színésznek, George Clooney-nak üzenjen. “George Clooney-t mint színészt kedveljük, nagyra becsüljük, a maga szakmájának…

Brad Pitt elmesélte, milyen is egy filmnézős este David Fincherrel – na szerintetek?

IGN
-
 Ma 18:45Film

Harcosok filmklubja. Ja igen, a színész és a rendező gyakran tartanak közös filmezős esteket.

Meglepő, de személyesen is bekopoghat a főnök ellenőrizni a távmunkát

A munkáltatónak meg kell győződnie, hogy a dolgozói rendelkeznek a távmunkához szükséges feltételekkel, amiről akár személyesen is megbizonyosodhat. Az otthoni munkavégzés szabályozását célzó friss kormányrendelet alapján a foglalkoztató már nem dönthet egyoldalúan a home office bevezetéséről. A részletszabályok figyelmen kívül…

FERGE... most figyelj... Teges színész csatlakozott Nicolas Cage Budapestet is megjárt filmjéhez

IGN
-
 Ma 18:03Film

Lassan tényleg úgy tűnik, hogy ebből a moziból még akár szórakoztató darab is lehet. Egyre biztatóbbnak tűnik az eszement őrültnek ígérkező The Unbearable Weight of Massive Talent, Pedro Pascal után ugyanis egy újabb nagyszerű színésszel erősített a gárda.

Ezt mi sem láttuk jönni: Ezzel a meglepő karácsonyi ajándékkal állt elő a cseh miniszterelnök

Andrej Babis cseh miniszterelnök bejelentette, hogy karácsonyig ingyenes antigén tesztet szeretne biztosítani minden cseh állampolgárnak.

Itt a nagy bejelentés: Hamarosan indul a „magyar Dallas”

Már nem kell sokáig várakozniuk a nézőknek, hamarosan megismerhetik a TV2 új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozatának történetét.

Ismét egy nem olcsó Suzukit kezdenek értékesíteni hazánkban. Hamarosan kapható a családi Swace

Hivatalos ára még nincs, de a márkakereskedők által képzett előértékesítési árakon már akár most is megrendelhető Magyarországon a Suzuki Swace,…

Johnny Depp színészi díjat kapott a Camerimage fesztiválon

A legjobb alkotások és szakmabeliek nyerhették el az operatőrfesztivál Arany Béka-díját.

Szijjártó George Clooney-ról: „Színészként kedveljük, politikai ismereteiről meg megvan a magunk véleménye"

A külgazdasági és külügyminiszter a Spirit FM Exkluzív Novák Andrással című műsorában beszélt többek között arról, hogy nagyra becsüli George Clooney szakmai teljesítményét, de most politikai ügyről van szó, és azt látja, hogy a színész történelmi és politikai ismeretei hiányosak. Az interjúban szóba került még a tárcavezető 17 napos…

Szijjártó Péter: szeretjük George Clooney-t, mint színészt, de...

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt George Clooney néhány nappal ezelőtt egy intejrújában hozta szóba a magyar miniszterelnököt, Orbán Viktort.

Egy 13 éves fiú nyerte a legjobb férfi színésznek járó Nemzetközi Emmy-díjat

A fiatal színész a Responsible Child című brit tévéfilmben szerepelt, amelyben egy gyilkossággal vádolt gyereket játszott.