Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 400 hír

Tíz év körüli kisfiú kormányozta az autót a gyorsforgalmi úton

Egy másik autós vette videóra, ahogy egy nő ölében ülve, 50-60 km/órás sebességgel mentek. A rendőrség keresi az asszonyt.

Egyre több helyen alacsony a szennyvízben mért koronavírus-koncentráció

Erről a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) számolt be.

Meglepő bejelentést tett a Linkin Park frontemberének özvegye

Blikk
-
 Ma 18:26Bulvár

Chester Bennington özvegye, Talinda bejelentette, hogy elválik férjétől, Michael Friedmantól, akivel egy éve, 2020. január 4-én mondták ki a boldogító igent, 4 hónappal az eljegyzésük után.

Egyre több helyen alacsony a szennyvízi víruskoncentráció

A szennyvízvizsgálatok eredményei szerint az új koronavírus örökítőanyagának koncentrációja országosan csökkenő tendenciát mutat.

Tíz év körüli kisfiú kormányozta az autót a gyorsforgalmi úton

Tíz év körüli kisfiú kormányozott egy autót vasárnap este a Ferihegyi repülőtérre vezető négysávos gyorsforgalmi úton. A gyerek egy nő ölében ült. Egy nézőnk felvette az életveszélyes manővert és elküldte az RTL Híradónak. A videó készítője szerint több mint ötvennel mehetett az autó.

Hamis euróval akartak autót venni

Az eladónak gyanús lett a pénzköteg, így elállt az üzlettől, a rendőrök pedig lecsaptak.

Szijjártó Péter: az orosz oltóanyaggal kapcsolatos együttműködés fontos Európában

Magyarország nemzeti érdeke, hogy felgyorsítsa a koronavírus elleni oltás folyamatát, és erre készen áll, a kérdés pusztán az, hogy mikor érkezik nagyobb mennyiségű oltóanyag az országba - közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminisztereinek egynapos ülése szünetében.

Meglepő! Hátat fordít Hollywoodnak az Oscar-díjas színésznő

Metropol
-
 Ma 17:00Bulvár

Julia Roberts megelégelte Hollywood zsongását és úgy döntött egy teljesen új életet kezd családjával távol eddigi otthonától.

Európában piacvezetők

Hatodik esztendeje állnak a haszongépjármű-piac élén a kontinensen.

Még nyáron is csak a 2019-es utasforgalom harmada várható Európában

Rontotta előrejelzését a Repülőterek Nemzetközi Tanácsának európai divíziója: idén 25 milliárd euró bevételkiesésre számíthatnak a légikikötők, az utasszám is kevesebb lehet a korábban becsültnél.

Tavaly Kínába irányult a legtöbb külföldi működőtőke-befektetés

Tavaly a globális FDI közel harmada Kelet-Ázsiába irányult, lekörözték az Egyesült Államokat is.

Második hete Liam Neeson új akciófilmje áll az első helyen az amerikai kasszasikerlistán

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, úgy is, hogy a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott.

Tavaly Kínába irányult a legtöbb külföldi működőtőke-befektetés

A globális külföldi működőtőke-befektetés 859 milliárd dollár volt 2020-ban.

Magyarország véleménye szerint az orosz oltóanyaggal kapcsolatos együttműködés fontos Európában

Magyarország nemzeti érdeke, hogy felgyorsítsa a koronavírus elleni oltás folyamatát, és erre készen áll, a kérdés pusztán az, hogy mikor érkezik nagyobb mennyiségű oltóanyag az országba – közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminisztereinek egynapos ülése szünetében.

Hat éve a haszongépjármű-piac élén a Ford Európában

“2020 példátlan év volt, és a járvány még mindig hatással van az üzletre. Haszongépjármű-stratégiánk továbbra is sikeres: a tavalyi volt zsinórban a hatodik piacvezető évünk Európában. A Puma és a Kuga a SUV-növekedésünk éllovasai, most pedig felgyorsítjuk elektromobilitási tervünket a díjnyertes Mustang Mach-E bevezetésével, amely…