Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megváltozott menetrend szerint ellenőriznek ezen a héten az adórevizorok

Origo
-
 Ma 12:09Gazdaság

Mutatjuk, milyen vállalkozások számíthatnak ellenőrzésre ezekben a napokban.

Matolcsy György: Milyen legyen az újraindítás?

Miért ne gondolkodhatnánk arról már most az ország újrazárásának időpontjában, hogy miképpen érdemes jól elkapni a gazdasági újraindítás lépéseit és nem egyszerűen csak kinyitni azt, amit időlegesen bezártunk?

Az élen nyitott, de meglepően alulteljesített a Raya és az utolsó sárkány

A hétvége legnagyobb kasszasikere a Raya és az utolsó sárkány című animációs film volt, amelyre 8,6 millió dollárért (2,6 milliárd forintért) váltottak jegyet Észak-Amerikában. Persze a kasszasiker jelző ezúttal is idézőjeles. Pláne úgy, hogy egy év után először nyitottak ki a pandémia enyhültével a hétvégén New York-i mozik. Annak ellenére, hogy p

Mindegy, milyen, csak kapjuk már meg

Telex
-
 Ma 12:01Belföld

Tápszentmiklóson főleg kínai vakcinával oltanak, nem is nagyon válogatnak a helyiek, főleg azok után, hogy kiokosították őket: a győri kórházban a lélegeztetőgép hátuljára is az van írva, hogy Made in China.

Karafiáth Orsolya: Majdnem

A kiadvány 2021/9. számának Irodalom rovata.

Március végéig lehet benyújtani a bértámogatási kérelmeket a márciusi bérekre

Már a koronavírus miatt márciusban zárásra kényszerült vállalkozások is elérhetik az ágazati bértámogatás iránti kérelmet.

Ki mondta, hogy ezt nőknek nem lehet?

Interjúsorozat nem mindennapi foglalkozást végző édesanyákkal Az elmúlt egy év sokszorosan próbára tette a gyerekeket nevelő családokat. Homeoffice, homeiskola, homeóvoda, háztartásvezetés, házasságápolás, rokoni és baráti kapcsolatok, tanulás…a szülők pedig igenis…

Igenis számít a méret! 5 dolog, amit a szexről tudnod kell

Bien
-
 Ma 11:53Életmód

Azt hinnénk, hogy már mindent tudunk, pedig továbbra is rengeteg tévhit kering róla a köztudatban! Pontokba szedtük a legfontosabbakat.

Szerda éjfélig lehet visszaváltani a márciusi helyközi bérleteket

Kezelési költség nélkül visszaváltják a márciusi busz és vasúti bérleteket. A szolgáltatók teljes egészében visszafizetik az árát azoknak az utasoknak, akik ezt legkésőbb március 10-én éjfélig kérik.

Ékszerpiaci nagyágyú: Pandora. Nézzük miért lehet jó befektetés

Minner
-
 Ma 11:50Gazdaság

A Pandora ékszermárkával már többször találkozhattál a Minneren, mert sokszor hoztuk pozitív példaként mind márkaépítésben, mind online marketingben, sőt üzleti modellben is. Tudod ez az a cég, akinél sorban állnak az emberek ünnepek előtt, és csak néhány embert engednek be az eladótérbe. Nem a pandémia miatt, hanem mert ez az…

A húsvét slágerétele lehet - mutatjuk a receptet

Startlap
-
 Ma 11:40Recept

Ha szeretnél a hagyományos irányvonaltól egy kicsit elkalandozni, és a marhahúst más húsfélére cserélnéd, akkor ez a bárány burger jó kiinduló alap lesz.

Milyenek lesznek a jővő városai?

2050-re a Föld népességének 70 százaléka városban fog élni, miközben az emberiség által felhasznált energia harmadát már ma is az épületekre fordítjuk. A jövő városainak egyszerre kell elősegíteniük a klímaváltozás következményeihez való alkalmazkodást és a probléma kezelését célzó energiahatékonyságot.

Így még sosem láthattad Debrecent: a magyar fotós különös ötletét csak imádni lehet

Femina
-
 Ma 11:36Utazás

Löki Viktor Streets of Debrecen című projektjében szeretné megörökíteni a város összes utcáját.