Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Homofób megjegyzései miatt nem léphet fel DaBaby a Lollapaloozán

Telex
-
 Ma 22:29Külföld

Visszamondták egy jótékonysági koncertjét, egy divatcég szerződést bontott vele, és Sir Elton John is felszólalt a megjegyzései ellen.

Németország szigorította a belépést határain

Attól tartanak, hogy a hazatérő nyaralók miatt emelkedik a koronavírus-fertőzöttek száma. Dánia és Portugália lazított a járvány miatt bevezetett korlátozásokon.

Annyit elárulok, hogy nem a rektor az, sőt, nem is oktató…A nap kommentje

És azon is sokan meglepődnének, ha kiderülne, ki keresi a legtöbbet az egyetemen. Annyit elárulok, hogy nem a rektor az, sőt, nem is oktató…

Nem vallott szégyent Győrben a Tiszakécske

Nagy várakozással tekintett minden tiszakécskei focirajongó az augusztus elsején kezdődő Markentil Bank Liga NB. II-es labdarúgó mérkőzés első fordulója elé.

Napi szex: 4 alapvető kérdés a szexről, amit nem mertél feltenni

Glamour
-
 Ma 21:42Szex

Mivel a szexuális életünkről viszonylag ritkán beszélünk, ezért aztán egy csomó kérdésben könnyen elbizonytalanodunk. Nálunk nem szokás a kétségeinkkel, problémáinkkal szexuálpszichológushoz fordulni. De most képzeld el, hogy mégis alkalmad van feltenni azokat a kérdéseket, amikre tényleg szeretnél választ kapni!

Forró autóba zárta két gyerekét és kutyáját a német házaspár

A házaspár hat- és nyolcéves lányait zárta be a forró autóba, a kutyájukkal együtt.

DAC-Liptovský Mikuláš – Németh: "Nemcsak a három pontért küzdöttünk, hanem a szurkolóinkért is"

Németh Antal (DAC): „Számítottunk rá, hogy nehéz meccs vár ránk, mert három vereség után voltunk. Kétszer kikaptunk a Partizan Belgrádtól, és az első bajnokinkon is alulmaradtunk Nagymihályban. A csütörtöki találkozón sok energiát vesztettünk. Ez a mérkőzés azonban nem csak a fizikai, hanem sokkal inkább a mentális oldaláról is szólt.…

„Egyenlő a vegánsággal” - 6 tévhit a növényi alapú étkezésről, amiről tudnod kell

Azon agyalsz, hogy ideje lenne váltani? Akkor olvasd el a listánkat, ugyanis biztos tartogat meglepetéseket még számodra is.

„Egyenlő a vegánsággal” - 6 tévhit a növényi alapú étkezésről, amiről tudnod kell

Azon agyalsz, hogy ideje lenne váltani? Akkor olvasd el a listánkat, ugyanis biztos tartogat meglepetéseket még számodra is.

Ocon a fellegekben: Épp nemrég viccelődtünk ezzel

Formula
-
 Ma 21:15Forma1

Új győztes született a Hungaroringen. Az első körök káoszából Esteban Ocon jött ki a legjobban, akit ráadásul egyik kedvenc pályáján ért a siker. A futam után hosszabban is beszélt érzéseiről.

Gyergyónak fel kell nőnie az Egyfeszt szintjére

Megélénkült Gyergyószentmiklós és hangulatba jött az egész Gyergyószék is négy napra. Az Egyfeszt összművészeti fesztivál még akkor is népszerűnek mondható, ha egyes programokra a vártnál jóval kevesebb néző váltott jegyet. Kezdetnek több mint jó, és ami a legfontosabb: 2022-ben újra lesz Egyfeszt.