Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagy az érdeklődés az idei vándortáborok iránt

A táborok többsége fél órán belül be is telt.

Nagy az érdeklődés az idei vándortáborok iránt

A táborok többsége fél órán belül be is telt.

Tavaly már a megújuló források aránya volt a legnagyobb az Európai Unió áramtermelésében

A megújulók először nyomták le a fosszilis energiaforrásokat, de a fordulat tartós lehet. Csökken az atomenergia mértéke is.

Megkezdődött az U2/U5-ös metró építése Bécsben

A tíz napig tartó előkészületek után 2021. január 20-án hivatalosan is megkezdődtek az U2/U5-ös metró építési munkálatai Bécsben.

Megkezdődött az U2/U5-ös metró építése Bécsben

A tíz napig tartó előkészületek után 2021. január 20-án hivatalosan is megkezdődtek az U2/U5-ös metró építési munkálatai Bécsben. A 2,1 milliárd eurós projekt keretében 2028-ig 11 megállóval bővül az osztrák főváros metróhálózata. Ez további 300 millió utas kiszolgálását teszi lehetővé.

Fél órán belül telt be az idei vándortáborok többsége

Idén minden korábbinál nagyobb az érdeklődés a táborokra.

Fél órán belül betelt az idei vándortáborok többsége

Idén ötödik alkalommal indulnak a Vándortábor Programban táborok, amelyekre nagy az érdeklődés, többségük fél órán belül be is telt – közölte az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda

Megkezdődött Bécs legnagyobb klímavédelmi beruházása

Az új metróvonal megépítésével évente mintegy 75 ezer tonnányi szén-dioxidtól lehet megkímélni Bécs levegőjét. A Megkezdődött Bécs legnagyobb klímavédelmi beruházása bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Ma kezdődik az idei első egyetemi fesztivál

Az Irány a PTE! Kultúrfeszt megmutatja, miért jó pécsi egyetemistának lenni

Megvette a Shell a legnagyobb brit e-töltő szolgáltatót, Kapitány István is megszólalt

Forbes
-
 Ma 16:29Gazdaság

Az Ubitricitynek több mint 1500 további töltőállomása van szerte Európában. The post Megvette a Shell a legnagyobb brit e-töltő szolgáltatót, Kapitány István is megszólalt first appeared on Forbes.hu.

Egy ideig még nem lesz francia oltóanyag a koronavírus ellen

A párizsi Pasteur Intézet hétfőn bejelentette, hogy abbahagyja a koronavírus elleni legfőbb vakcinájának a fejlesztését, miután az első klinikai tesztek eredményei nem közelítik meg a reméltet. Folytatják a kutatásokat, de a többi vakcina még fejlesztése még kezdeti stádiumban van.

Megkezdődött az U2/U5-ös metró építése Bécsben

A tíz napig tartó előkészületek után 2021. január 20-án hivatalosan is megkezdődtek az U2/U5-ös metró építési munkálatai Bécsben. A 2,1 milliárd eurós projekt keretében 2028-ig 11 megállóval bővül az osztrák főváros metróhálózata. Ez további 300 millió utas kiszolgálását teszi lehetővé. Az U5-ös metró leendő végállomásánál, a Frankhplatzon…

Az idei végzősök csak reménykedhetnek benne, hogy eljárhatják a búcsútáncot

Nyugat
-
 Ma 15:02Megyei

Kérdőjelek sora a szombathelyi szalagavatók körül.

ÉVOSZ: az építőipar idei teljesítménye elérheti a 4500 milliárd forintot

Az építőipar teljesítménye az idén elérheti a 4500 milliárd forintot, ami a járványhelyzet előtti, 2019. évi szintnek felel meg – mondta Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke.