Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 367 hír

Horgászokat mentettek ki a Balatonból

24.hu
-
 Ma 11:22Belföld

A két bajbajutottat a szolgálati hajóba emelték.

Ki kellett menteni a horgászokat a Balatonból!

A bajba jutott páros a vízirendőrök segítsége nélkül nem tudott volna biztonságosan a partra jutni.

Mindent tudsz a Balatonról?

Folytatjuk „országismereti" játéksorozatunkat, ezúttal a Balatonról állítottunk össze kérdéssort, hogy letesztelhesd, hazánk legkedveltebb nyaralóhelyével kapcsolatban mennyire vagy képben. Ha szereted a kvízeket, akkor nézd meg a hazai vizeink legjeiről szóló tesztünket vagy a tippelj, milyen ritka, de őshonos állatok élnek nálunk!Kedvenc strandja

Horgászokat mentettek a Balatonból

Két horgász ragadt egy stégen a Balatonnál.

Balatonfüreden megnyitották a vitorlás szezont

A hagyományos vitorlabontó ünnepség keretében nyitották meg a vitorlás szezont Balatonfüreden. Bóka István, Balatonfüred polgármestere úgy fogalmazott, hogy a vitorlabontó ünnepséggel a szezon rajtja mellett

Már elérhető a Balaton24 és a Balaton72 jegyek Duo változata

A Balaton környékére látogatók újabb jegytípusok közül választhatnak: szombattól elérhető a Balaton24 és a Balaton72 jegyek Duo változata.

Horgászokat mentettek a Balatonból

Horgászokat mentettek a Balatonból Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 16., v - 10:33 A bajba jutott páros a vízirendőrök segítsége nélkül nem tudott volna biztonságosan a partra jutni.

Balatonfüreden megnyitották a vitorlás szezont

A hagyományos vitorlabontó ünnepség keretében nyitották meg a vitorlás szezont szombaton, Balatonfüreden, valamint elrajtolt a 878 Co. Nagydíj.

Hétfőtől előszezoni menetrend szerint, sűrűbben közlekednek a vonatok a Balatonhoz

Egyre népszerűbb a Balaton a tavaszi és az őszi időszakban is, ezért a Máv-Start már nemcsak a vakáció idején, hanem előtte egy hónappal sűríti a tó partjához tartó járatok indulását és magasabb szintű szolgáltatást nyújt a járműfejlesztéseknek, felújításoknak köszönhetően. Május 17-én, hétfőtől a nyári menetrend kezdetéig, június 19-ig…

Horgászokat mentettek a Balatonból

A bajba jutott páros a vízirendőrök segítsége nélkül nem tudott volna biztonságosan a partra jutni Badacsonyörsnél. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság ügyeletére 2021. május 15-én, késő délután érkezett segélykérés két horgásztól, akik a Badacsonyörs előtti vízterületen, egy vízben lévő stégről horgásztak. Csónakjuk az erős szélben…

Megnyitották a vitorlás szezont a Balatonon

A hagyományos vitorlabontó ünnepség keretében nyitották meg a vitorlás szezont szombaton, Balatonfüreden, valamint elrajtolt a 878 Co. Nagydíj.

Kombinált Máv+Volán napijegyek a Balatonra

Tavaly kezdődött meg a Volánbusz integrációja a Máv csoportba és ennek egyik első kézzelfogható eredménye az új, közös jegytermékek fokozatos megjelenése. A Balaton24 Duo és Balaton72 Duo napijegyekkel nem csak a Balaton körül, hanem Tapolca – Sümeg, Fonyód – Lengyeltóti között, a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán valamint a…

A Balatonhoz utazna? Erről jó, ha tud

Május 17-én, hétfőtől a nyári menetrend kezdetéig, június 19-ig előszezoni menetrend szerint, sűrűbben közlekednek a vonatok Budapest és a Balaton között - közölte a MÁV.

Holnaptól könnyebben jutunk el vonattal a Balatonhoz

Ugytudjuk
-
 Ma 08:42Megyei

Május 17-én, hétfőtől a nyári menetrend kezdetéig, június 19-ig előszezoni menetrend szerint, sűrűbben közlekednek a vonatok Budapest és a Balaton között.

Hétfőtől sűrűbben közlekednek a vonatok a Balatonhoz

Egyre népszerűbb a Balaton a tavaszi és az őszi időszakban is, ezért a MÁV-START már nemcsak a vakáció idején, hanem előtte egy hónappal sűríti a tó partjához tartó járatok indulását és magasabb szintű szolgáltatást nyújt a járműfejlesztéseknek, felújításoknak köszönhetően.