Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

Olvasópróba: Bálint Andrással megkezdődött Szombathelyen az álmodozások kora

Vaol
-
  Ma 07:00 Kultúra

Bálint András önálló esttel már járt itt, de először rendez a szombathelyi Weöres Sándor Színházban. A Diploma előtt a nevezetes film (és regény) alapján készült, bár Bálint András azt mondja, ha már film, akkor ez a romantikus vígjátéknak aposztrofált darab számára inkább jelenti az Álmodozások korát. Ott voltunk az olvasópróbán.

Megrohamozták a lombikklinikákat, valami megkezdődött...

Ripost
-
  Ma 05:50 Belföld

Az utóbbi napokban megnőtt a forgalom a meddőségi klinikákon, a szokásosnál jóval többen érdeklődnek a lehetőségek iránt. A Ripost számos intézményt megkeresett, mindenütt arról számoltak be, hogy legalább kétszer annyian telefonálnak, mint korábban, és sokan be is jelentkeznek.

Megkezdődött a hajósi Cabernet fogadó látogatóközponttá fejlesztése – Augusztusban átadják a 180 milliós beruházást

Kalohírek
-
  Tegnap 13:32 Megyei

A Látogatóközpont és a hajósi egykori érseki kastély programja egymásra épül, egymást erősíti, a két helyszínre váltott jegyet kedvezményesen áron lehet majd megvásárolni.

A gazdasági felzárkózás megkezdődött

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 08:00 Vélemény

Többet engedhetünk meg magunknak, mint a múlt évben, és ismét a saját lehetőségeink révén, nem pedig a később súlyos terheket okozó kölcsönökből.

Megkezdődött a végjáték: a döntőjéhez érkezett A Dal 2019 – Mutatjuk, hol és mikor nézheti

A döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a „Magyarország legjobb dala” címet. A műsorban vendégfellépőként az AWS is zenél: az együttes tavalyi, győztes dalát adja elő új formában.

A rovarok kipusztulásával megkezdődött az új kihalási ciklus

MaHu
-
  19.02.19 14:25 Tudomány

A rovarok kipusztulása először az őket táplálékul fogyasztó ragadozók kihalásával jár, de a világ haszonnövényeinek mintegy 75 százalékát is ezek az állatok porozzák be.

Megkezdődött a próbaüzem a Mátrai Erőmű bükkábrányi naperőművében

Lezárult a bükkábrányi naperőmű 5,16 milliárd forintból megvalósult beruházása és megkezdődött a próbaüzem, a Mátrai Erőmű Zrt. a múlt hét végén a villamosenergia-rendszerre kapcsolta az ország egyik legnagyobb, 20 megawattos fotovoltaikus létesítményét - tájékoztatta a társaság hétfőn az MTI-t.

Szlovén körkép: megkezdődött a síszünet

Síelők
-
  19.02.19 05:35 Életmód

Ezen a héten Szlovéniában is megkezdődött az iskolai síszünet. A következő két hétben a síterepek is arra készülnek, hogy egyre több szlovén család választja az ottani síterepeket. A külföldiek közül a magyarok továbbra is a gyakori vendégek közé tartoznak.

Megkezdődött a felkészülés a brexitre

Az Európai Bizottság fokozza az uniós vállalkozásoknak szóló tájékoztatási tevékenységét a megállapodás nélküli brexitre való vámügyi felkészülés érdekében.

Megkezdődött a próbaüzem a Mátrai Erőmű bükkábrányi naperőművében

Lezárult a bükkábrányi naperőmű 5,16 milliárd forintból megvalósult beruházása és megkezdődött a próbaüzem, a Mátrai Erőmű Zrt. a múlt hét végén a villamosenergia-rendszerre kapcsolta az ország egyik legnagyobb, 20 megawattos fotovoltaikus létesítményét – tájékoztatta a társaság hétfőn az MTI-t. A közlemény szerint…

Megkezdődött a próbaüzem a Mátrai Erőmű bükkábrányi naperőművében

Lezárult a bükkábrányi naperőmű 5,16 milliárd forintból megvalósult beruházása és megkezdődött a próbaüzem, a Mátrai Erőmű Zrt. a múlt hét végén a villamosenergia-rendszerre kapcsolta az ország egyik legnagyobb, 20 megawattos fotovoltaikus létesítményét – tájékoztatta a társaság hétfőn az MTI-t. Fotó: Pixabay A…

Megkezdődött a próbaüzem a Mátrai Erőmű bükkábrányi naperőművében

Lezárult a bükkábrányi naperőmű 5,16 milliárd forintból megvalósult beruházása és megkezdődött a próbaüzem, a Mátrai Erőmű Zrt. a múlt hét végén a villamosenergia-rendszerre kapcsolta az ország egyik legnagyobb, 20 megawattos fotovoltaikus létesítményét. Öt hónappal a tavaly szeptemberi alapkőletétel után…

Megkezdődött a próbaüzem a Mátrai Erőmű bükkábrányi naperőművében

Lezárult a bükkábrányi naperőmű 5,16 milliárd forintból megvalósult beruházása és megkezdődött a próbaüzem, a Mátrai Erőmű Zrt. a múlt hét végén a villamosenergia-rendszerre kapcsolta az ország egyik legnagyobb, 20 megawattos fotovoltaikus létesítményét - tájékoztatta a társaság hétfőn az MTI-t.

Megkezdődött a próbaüzem a Mátrai Erőmű bukkábrányi naperőművében

VG
-
  19.02.18 15:49 GazdaságHétvégeNaperőmű

A Mátrai Erőmű Zrt. a hétvégén a villamosenergia-rendszerre kapcsolta az ország egyik legnagyobb, 20 megawattos fotovoltaikus létesítményét.

Megkezdődött a Blu-ray haláltusája?

IGN
-
  19.02.18 15:24 Film

Nagy pofont kapott a formátum a Samsungtól A formátum soha nem tudta kiszorítani a DVD-t a piacról, és úgy tűnik, ezt már olyan techóriások is belátták, mint a Samsung.